n'olur yardım edin- vajinal yanma

marriage

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
135
0
96
İstanbul
hanımlar 15 gundur vajinal ynma çekiyorum. ilk dr. 7 gunluk fitil verdi. gecmedi antibiyotık verdi 2. dr. yine gecmedi biri krem ekledi. hala gecmedi. çıldımak üzereyim. bunu yaşayan, çare bulan yok mudur?

geçmesi gerekirdi doktorun yazdığı antlbiotikler etkili olmamış bu antibiotiklerin yurtdışında üretilmiş olmasına dikkat et yoksa etkisi olmaz , benim diş çekilmesi geriyordu ama iltihaplı olduğundan diş doktoru ucuz bir antibiotik
yazmış sonra o hafta jlnekolog doktoruınada gitmem gerekiyordu ama özele gittim oda tekrar antibiotek yazdı o jinekoloğun yazdığı antlbiotik daha pahalı ve yurtdışında üretilmişti ,tabi dişimdeki iltihabıda düzeltti ,öyle dişimi çektlrdim bunuda kamuda ki diş doktorına söyledim yazdığı antibiotiğin kalitesiz ve etkisiz olduğunu ,jinekoloğun yazdığını tavsiue ettim ,sanırım sizin ilaç değiştirmeniz gerek antibiotiğin markası bayer'di ,tavsiye ederim

son dr. içerdeki azalmış ama dşarda var falan deyip krem verdi. ama yanmam hiç geçmiyor. yarın yine dr.a gideceğim sanırım.

hanımlar 15 gundur vajinal ynma çekiyorum. ilk dr. 7 gunluk fitil verdi. gecmedi antibiyotık verdi 2. dr. yine gecmedi biri krem ekledi. hala gecmedi. çıldımak üzereyim. bunu yaşayan, çare bulan yok mudur?

tahlil yaptımı doktorun ? tahlil yapmadan direk sistit olarak düşünüp ona göre vermiştir sana fitil , idrar yaparken mi yanma oluyor ? aynı zamanda kan geliyor mu? sürekli idrar varmış gibi mi geliyor? sadece yanma demişsin başka bir belirti var mı? verilen antibiyotik nedir? kremler yanmayı hafifletiyor mu?

yok sistit dusunmediler. vajinal enfeksiyion dedi üçü de. ilaç ismi yazmim ama antibiyotik mono...., orni...., fitil neo......, krem adva...., trav..... .bi de ben fucidi.... kullandım.
evet sadece yanma var. kremlerin kenisi de yanma yapıyor. anlama güç.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…