- 3 Temmuz 2019
- 553
- 293
- 26
-
- Konu Sahibi patatessss
Eşim bebekken babasını kaybettiği için her samimiyet kuran insan bizde abiniz babanız diyince malesef yelkenleri suya indiriyor ... ne yapabilirim sizce ..?Dogal secılım.
Hakkınızda Hayırlısı olsun.
Hatalarla dolu her insan ya aileden sevgi gormemıs oluyor ya kucukken babası ölmüş oluyor. Hep bir bahaneleri var yaptıkları salaklıklara.Eşim bebekken babasını kaybettiği için her samimiyet kuran insan bizde abiniz babanız diyince malesef yelkenleri suya indiriyor ... ne yapabilirim sizce ..?
26 yaşında ve malesef annesi babası yok.. kendisinde uğraşırsa çok büyük olaylar olacak ve eşimin denetimi mevcut malesef kavga yüzünden alınmış ... Süpermen değilim tabi ama elimden geleni yapmak istiyorum çünkü onu bir yerde anlıyorum ailesizliği hep başka türlü kapatmaya çalışıyor çevrem varmış gibi yaparak ... Haklısınız ama sonuçta eksikte olsa bir belge var elimizde hiç mi işe yaramaz konuşmaların ekran fotoğrafları duruyor ve şuan o paraya gerçekten ihtiyacımız var ..Eşin kaç yaşında? Sen Kurtarıcı süpermen misin,? Eşin madem dinlemedi Kendi uğraşsın ki ders olsun. Hiç bir sonuç da alamazsın boşuna mahkeme kapılarında uğraşma.Devlet Virüsü bahane edip Hapisaneleri boşaltıyor?
Hayır kesinlikle çok haklısınız kendi farkında olmaz mı ? Deyim yerindeyse itten pişman ne özürler diledi ama hatadan geri dönülmüyor malesef onun söylediği bir şey değil ben yakından gözlendiğim kadarıyla benim aileme çevreme karlı hani benimde tanıdığım var psikolojiyle çok şey yapıyor ama bu asla telafi edilecek bir davranış değil çok çektirdim bu konu yüzünden bakmayın yazmadığıma hayatını dar ettim bile bile faka basmaktı çünkü artık bir olur yolunu aramak istiyorum .Hatalarla dolu her insan ya aileden sevgi gormemıs oluyor ya kucukken babası ölmüş oluyor. Hep bir bahaneleri var yaptıkları salaklıklara.
Oysa kabul etseler, bir salaklik yaptım ve bunu nasıl yaptım dıyıp sorgulayıp ozelestırı yapsalar hataya dusmeyecekler bir daha.
Ama iste dedıgım gıbı, kabullenmek agır geldigi ıcın habıre suc sevgi gostermeyen ailelerin falan oluyor.
Siz bile suan ofke yerine babası kucukken ölmüş diyip yaptıgı yanlısı goz ardı edip, dolandırana napacagınızı soruyorsunuz.
Dıyelım ki dolandıran buldu belasını, kocan yarın baskasına gene boyle kapılacak?
Ne yapabilirsiniz bilmiyorum ama kocanızı affetmeyin, sucu kabul edene kadar.
Kimse hakkında kötü konuşmak istemiyorum ama karı koca ne zorluklarla çalışarak biriktirmiştik umut tacirleri resmen ...şu korona böyle insanların emeğini çalan insan müsvettelerine bulaşsa ne güzel olur.Allah yardımcınız olsun
Allah yardımcın olsun, kurunun yanında yasta yanar derler ya sana uzuldum.Hayır kesinlikle çok haklısınız kendi farkında olmaz mı ? Deyim yerindeyse itten pişman ne özürler diledi ama hatadan geri dönülmüyor malesef onun söylediği bir şey değil ben yakından gözlendiğim kadarıyla benim aileme çevreme karlı hani benimde tanıdığım var psikolojiyle çok şey yapıyor ama bu asla telafi edilecek bir davranış değil çok çektirdim bu konu yüzünden bakmayın yazmadığıma hayatını dar ettim bile bile faka basmaktı çünkü artık bir olur yolunu aramak istiyorum .
Senet var imzası borç tutarı tarihi tcsi hepsi var sadece adresi yok ve eşim ben atmadım der diye kimliğiyle beraber senetinde fotoğrafını çekmiş ..Şu an elinizde senet var ama adamın imzası yok öyle mi?
Sigortalı değil ama ailesiyle yaşıyor yani ailesi baya baya zengin evlerine haciz giderse tek televizyonla dahi çıkar paramız ... iş ki haciz gönderebilmekte ...Üzerine birşey yoksa hiçbir sonuç çıkmaz.Ancak maaşlı bir işte çalışırsa maaşın az bir kısmına haciz koydurursunuz ama uzun iş zaten bu ara virüsten dolayı dava açılmıyor durduruldu
Çok teşekkür ederim inanın bende çok kavgalar ettim ama olan oldu çözülmesine bakıyorum içimden alevler çıkıyor yediremiyorum kendime ama işte çözüm yolu arıyorum kendimce ..Allah yardımcın olsun, kurunun yanında yasta yanar derler ya sana uzuldum.
Insallah halledersınız
Oturduğu yere haciz gönderemezmiyiz sonuçta ailesiyle yaşıyoradamın üstüne bişey yoksa alamazsınız maalesef icraya koyarsınız seneti takip açılır başka yapacak bişey yok.
Yahu be kadın sanane gene sen kötü olacaksın... Karışma boşver, annesi yok muş babası yok muş bunlar bahane ya. Senin eşin aklını kullanamıyor. Anne baba kardeş sevgisini sende yaşasın madem?Senet var imzası borç tutarı tarihi tcsi hepsi var sadece adresi yok ve eşim ben atmadım der diye kimliğiyle beraber senetinde fotoğrafını çekmiş ..
Evde iki tv varsa alırsınız tekiniSigortalı değil ama ailesiyle yaşıyor yani ailesi baya baya zengin evlerine haciz giderse tek televizyonla dahi çıkar paramız ... iş ki haciz gönderebilmekte ...