Nolur yardim edin destege ihtiyacim var :(((

elamer01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2015
2
0
40
Kizlar merhaba sirf dertlesmek icin uye oldum.8 haftalik gebeyim bu ucuncu gebeligim.ilk bebegimi dogumdan 7ay sonra kanserden kaybettim.hemen kizima hamile kaldim su an uc yasina girecek ona bi kardes getirmek en buyuk hayalimdi sirf yalniz kalmasin oz kardesi olsun die.Isteyerek hamile kaldim.Ama esimle bes yillik evliligimizde bisuru ayrilik bi suru sorun bi suru kirginlik yasadik her seferinde affettim cocuklarim var dedim biri cennette biri yanimda tam duzeldi dedim hersey iyiydi hamile oldugumu ogrendim sevincle herkesle paylastim.Ama esim iki gebeligimde oldugu gibi bundada tartisma anlayissizlik ilgisizlik bencillik ve her tartisma sonunda duymak istemedigim o cumle aldir bu cocugu istemiyorum...on gundur agliyorum zaten ilk aylarda halsizlik bulanti bide ustune yine ayni acilar...Pismanlik duyuyorum keske yapmasaydim bu cocugu esim ne beni ne surekli kurtarmaya calistigim bu yuvayi haketmiyor.Eger hamile olmasaydim bu evliligi bitirirdim anladimki bosa kurek cekiyorum.simdi caresizim Allaha siginiyorum hayirlisi ise olsun hayirli degilse olmasin diyorum.Evimden esimden karnimdaki bebemden sogudum Allaha hergun dua ediyorum beni bu caresizlikten kurtar die((((

Canım sakin umutsuzluğa düşme her hüznün illa bir sonu var sen bebegine yoğunlaş sakin aldırma o senin umudun olsun insaallah düzelir ama baktın olmuyor alırsın yavrularını kurarken kendine bir düzen. O senin canın ilacın. Bu arada seni uzmeyecekse ilk bebegini ne kanserinden kaybettin ve ne zaman anladınız kanser olduğunu bu kadar küçükken duymadım da bu hastaligi

Eşin gerçekten hak etmiyor, dün üçüncü gebeliğimin de sonlandığını öğrendik ve eşim Ağlamamak için kendini öyle bir sıkıyordu ki anlatamam keşke ölseydim de onu o halde görmeseydim. Ey Allah'ım sen büyüksün. Ne diyeyim. Sana diyeceğim tek şey sakın o masum yavruya kıyma. Onu dölleyecek spermi yolladıysa adam olacak o Minicik masum yavrunun canına kastetmeyecek.

Ilk bebegimi iki aylikken emzirirken kulak arkasindaki sislikten farkettim doktor doktor gezdim esim beni birakip gitmisti ozamanlar yalniz dogum yapmistim noroblastom teshisi kondu bes ay hastanede kemoterapi yogun bakim ... sonra kaybettim.o donem esim cok pismandi yalvardi yakardi affettim dogarken yoktu bari simdi olsun dedim ikinciye hamile kaldim yine ayni hatalar yine ayni seyler yine ayni yalnizlik pismanlik ben her seferinde affettim aman yuvam yikilmasin cocugum babasiz buyumesin ortak bi evlat acimiz var dedim iki uc ay iyi sonra yine hic yoktan bi tartisma ve ayrilik agza alinmicak kirici sozler psikolojik tedavi gordu iyi dedim duzeldi kizimiz ben o hersey guzeldi bi kardesi olsun istemistim rabbime sukurki hemen nasip etti simdi ise iki cocuk mutsuz bi anne hergun gozyasi....aldiramam tabikide aci gormus anneyim ben.ama donulmesi imkansiz buyuk bi karar almisim tekrar hamile olmakla kanmisim inanmisim.tek cocukla her yere sigarsin gidersin babanin evine cocuguna bakarlar buyumustu calisirsin ama simdi yeni bebek gececek olan zaman onun buyumesi yas gidiyor yeniden is yeni bi hayat maddi imkansizlik neresinden baksan umutsuzluk..Rabbim hayirlisini versin cani verende o alanda o..

Böyle düşünme canım sebepsiz kuş uçuyor ki bu bebis sebepsiz olsun.evet zor durum her şeyde bir hayır vardır belki esin düzelmeyecek ama kızını nda hayatta tutunacagi dertlesecegi bir kardeşi olacak üzme canını bebegini de diğer kuzuyu da yıpratmak annesi zor ama dayanan Rabbim sabrini artirsin sen bu dünyada en acı şeyi evlat kaybetmeyi yaşamış atlatmissin bunu mu atlatamayacaksin cevremde maddi manevi hiç desteğin yok mu ya da eşinin ailesi bilmiyor mu eşinin hasta oldugunu

Allah yardımcın olsun çok zor bir durum şükür bir çocuğun varmış keşke ilişkin sallantadaysa 2. düşünmeseydin ama umutsuz olma derdi veren Allah dermanıda verir güçlü olmaktan başka çaren yok herkes iyi bir evlilik yapacak diye bişey yok bu süreçte nasıl davranman gerektiği olaylarla karşına çıkmış ama görmemişsin. dua et ve oluruna bırak..

Canım üzülme esin seni haketmiyor ama yapacak bişey yokk yine bi umutla eşinin düzelmesini bekle ama bu aşamada kendini yipratma nasıl olsa hersey olacagina varir..

Merhaba canım baya zaman olmuş başın sağolsunbende az önce bebeğimin kulağında hemen arkasında şişlik gördüm sert baya sizdeki nasıldı bebeğinin hal ve hareketleri nasıldı o zaman anlatırmısın şuan çok kötü oldum Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…