nolur yardim edin cok endiseliyim zarimla ilgili

oznurultraslan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
2
0
36
Ankara
Bn adet olmadan once merak edip vajinama parmaklarimi sokmustum hatirliyorum.kan falan gelmedi daha sonra baktim birsey olmuyor devam ettim ama daha kalin seyler soktum canim acimadi kanda gelmedi hic ama merak efiyorum.kizligim esnemismidir yada yirtilmismidir bi iliskiye grsem kan gelme olasiligi nedir soktugum kalin seyler prnis genisliginde degil

böyle bir şeyi niye yaptığını anlayamadım açıkçası ama tabiki sorgulamak bana düşmez
kan gelmediyse birsey olmamıştır fakat sen parmak kalın seyler felan baya baya içeri bir şeyler sokmuşsun yani.. onu düşününce ve kan gelmediğini söyleyince zarının esnek olduğunu düşündüm.. çünkü o kadar şeyi soktuysan eğer kan gelmeliydi.. gelmediyse de kızlık zarın esnektir diye düşünüyoruım..
tabiki sadece kendi fikrim

o kadar çok şey sokma,zarın yırtılmakla kalmaz bi de enfeksiyon kaparsın mazallah. vakti geldiğinde girmesi gereken girer oraya. aklını başka şeylere vermeni tavsiye ediyorum mesela öğrenciysen ders çalış, ya da kitap oku falan. aklı apış arasında bi gençlik yetişiyo..bu arada kan gelmediyse bozulmamıştır ama yine de en iyi bi doktor muayenesiyle anlaşılır..

Allah'ıııııııııımmmmmmmm, naptın sen öyle ya

kızlarrr genelde böyle konularda konu açan ve bu şekildee sorunları olanların hep ilk mesajı oluyorrr ve buna da genelde fake deniliyorrrrr :26::26::26:

yardım edin derken??????
ben yardım edilcek bişey bulamadım..
kendi kendinizi test etmişiniz
bu kadar cesaretliyseniz...
bize sormnıza gerek yok hiç bi mevzuyu
yaşınızda en fazla 17 olsa gerek.....

parmağın yetmedi kalın bir şeyler denedin
doğal olarak acıması gerekmıyor muydu

merakını giderebildin mi bari?

ayrıca nereye kadar denedin ki, kan gelmedi??

Son düzenleme:
senin bunu yapma amacın ne?
o kadar çok şeyle denemişsin ki zar kalmamıştır bence.
ha kaldıysa da zarının maşallahı varmış demektir.

ya küçüktün bilmiyordum meraktı yaptığım baktım bşi olmuo devam ettim ama şimdi yapmıyorum 18 den küçüğüm tek başıma doktora gidebilirmiyim ki :/

ya küçüktün bilmiyordum meraktı yaptığım baktım bşi olmuo devam ettim ama şimdi yapmıyorum 18 den küçüğüm tek başıma doktora gidebilirmiyim ki :/

Gidebilirsin neden gidemeyesin.. Ayrıca kan gelmediyse kizligin bozulmamistir. Bazı kızlarda oyle oluyor esnek yani. Ben iliskiye girdigimde kan bile gelmemisti. Ayrıca boyle biseyi yapiyosan birazcık sonuclarina katlanmalisin yani kizliginida kaybedilirdin. Kizlik senin icin bu kadar onemliyse neden kalkisiyorsun ki baska yolla masturbasyon yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…