Nolur yardım edin boşanmalı mıyım?

Bı dakka bı dakka ben eşinizden çok kabahatin sizde olduğunu düşünüyorum..Sakın beni yanlış anlama..Kanlı bıçaklı ciddi kavgadan korkmuyorsun bikere..Saldırıya geçiyorsun.ogrenilmis bir davranış bu.ailenizde bu tarzmiydi davranislar? Sogudum demiş ama geri ısınır.Bıkmış oda kavga etmekten.sen yönet aklinla bu evliliği.hemen savunma mekanizmani çalıştırma bı dur..Adama vurmakta ne valla yakıştıramadım.git bı odaya kendini kapat ama adama vurma aynı karşılığı verme sabret.Adam haklı demiyorum o da çok fena.ama ben evli bir çift göremedim bu anlattıklarından hani kahveye giderlerde iki arkadaş kavgaya tutusurya aynı o.ayrilsanda mutlu olamiyacagini dusunuyorum.bir psikologa,hatta öfke kontrolü için psikiyatriye gitseniz cok iyi olabilir.

Dayak var, tecavüz var. Bunlar varken küfür kavga önemli şeyler bile değil. Git darp ve tecavüz için rapor al, sonra kadın sığınma evleri var ailen kabul etmese de. İş bulursun zamanla ev tutar yaşarsın. Ailen çok kötüyse gerçekten onlarla da irtibatı kesersin o zaman başka şehre yerleşirsin.
Hala beni boşayacak diye korkuyorsun. Çekip gitmesi gereken sensin.
Kavgaların başlamasında ve büyümesinde suçlu sen olsan da onun yaptıkları daha büyük suç burada.

Düzeltme yapıyorum. Öğrenciymişsiniz. Kadın sığınma evine bile gerek yok.
Kyk bursuna başvurun. Eşiniz de boşanma sonrası 300-500 nafaka verecek mecbur. Kyk dan da burs ya da kredi alırsınız 400 lira. Kyk yurduna başvurursunuz, onlar ucuz. Öğrenci gibi, öğrenci harçlığıyla geçinir gidersiniz. Ortada çocuk da yok anladığım kadarıyla.
O arada da olmadı ders çıkışı ek iş falan yaparsınız. Kafelerde falan çalışırsınız akşamları. Okul bitince zaten iş bulursunuz. Hiç merak etmeyin şiddet ve tecavüze boyun eğmek zorunda değildiniz.
Hemen gidip darp raporu alın. Size tazminat da ödemek zorunda kalacak zaten, kenarda durur o da okul bitince iş aradığınız dönemde kullanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…