• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım edin boşanmalı mıyım?

Sürekli konuşmak için çabalayan benim artık bu laflarıda duyduktan sonra gerçekten bişey yapasım gelmiyo .. kendimi hiç böyle değersiz hissetmedim.

Merhabaa :KK43: çok üzgünüm arkadaşlar çok... bütün emeklerim çabalarım herşeyim biranda gitti. Masal gibi 2 yıl sevgili kaldık sonra evlendik ve daha 1 yıl bile olmadı. Herggün kavga hergün stres ve kavgaların dozu çok aştı :KK43: hep kanlı bıçaklı biten kavgaları hayal edin. Ve saçma sebepler...ben onun küfür etmesinden rahatsızım :KK43: oda saygısızlığımdan. Hemen bağırıyorum hatta saldırıyorum o benim karakterime bile küfür ediyo bende onu erkekliğiyle vuruyorum bana vurduğu için ben ona saldırdığımda sadece tutmaya çaşılırken şimdi bana vuruyor :KK43: 2 haftadır saçma sapan bişry için küsüz yine düzgünn seviyeli kavga edemedik birbirimize girdik ben bağırdım oda bana kötü laflar etti:KK43: 2 haftadır ayrı yatıyoruz ki dün çok büyük bi kavga daha ettik birbirimize girdik herşy havada uçuştu komşum falan geldi başkaları yüzünden güvenimi kırdı diye kavga ettik. Ben ondan adım atmasını beklerken vurdumduymaz davranması çok canımı yaktı :KK43: yine adım attım gittim sarıldım ilk istemedi sonra konuştuk o bana sarıldı.. benimle istemediğim halde birlikte oldu ve döndü uyudu kendimi hiç bu kadar değersiz hissetmedim ve ben bunu kendim yaptım!! Vurdumduymaz biterse bitsin diyo seviyo musun diyorum seviyorum ama alakasız diyo. Bugn soğuduğunu söyledi. Ya benim bunları demem gerekirken onun bana demesi!!!!!! Hiçbir adım atmaması suçunu kabullenmemesi....O kadar karıştı ki anlattıklarım içim o kadar dolu ki.. bana yakışmayanı yapıyorum hepp. Artık adım atmıcam ve boşanmak istiyo. Ben boşansam annemlerin bana sahip çıkmayacağını hayatı zindan edeceklerini bildiği için rahat battı sana nankörsün diyo canım çok yanıyo. Napıcam ben lütfen fikir verin lütfenn
dayak yemişsin hakaret yemişsin üstüne kocanın tecavüzüne uğramışsın. bacım biz sana ne diyelim ki. ailen sana sahip çıkmıyorsa sen kendine sahip çık. git gir bir işe kurtar hayatını...

Sürekli konuşmak için çabalayan benim artık bu laflarıda duyduktan sonra gerçekten bişey yapasım gelmiyo .. kendimi hiç böyle değersiz hissetmedim.
O zaman çabalama, tepkisiz kal, bakalm o zaman nasıl davranacak. Dediğin gibi aile durumundan dolayı seni boşanmayla tehtid ediyor olabilir, blöftür o da büyük ihtimalle. Tepkisiz kal dediğim gibi bir de öyle gör bakalım ne olacak

Ah be Canm adama okadar hakaret edip vurmakta kalkman yanlış onun sana zorluk sahip olması yanlış yani iş artık kim suçlu kim haklı olmaktan çıkmış sevgi saygı kalmamış aranızda.acilen bi iş bul açıktanmı okuyorsun hergün okulamı gidiyorsun kadın sığınma evine başvur ailen destek olmazsa mutlaka bi yol vardır

Yahu sunu anlamıyorum. Kadında erkek de vurmamalı. Aynı şey... eşim bana Bursa asla karşılık vermem tek kelime konuşmam çıkar giderim..

Küfür olayı o da nasıl bir saygısızlık...

Evlilik tükenmeli çok olmuş. İş bulun ayrılın düzelmez bundüzen

Cnm sana bosan diyemem diyen koca meraklilari basmis yine. Kiz tecavuze ugramis yahu, benligine yapilabilecek en buyuk hakareti ve darpi yasamis. Hala bosan diyemem yazanlar, pes dogrusu!!! Koca delisi yaziyorum boyle tipler icin sonra ben banlaniyorum. Adam 7 sulalenize tecavuz etse koca askiyla susarsiniz!!!! Su kiza bosan diyemicekseniz, kimse diyebileceksiniz cok merak ediyorum. Tecavuz etmis adama cilve yapmaya, alttan almaya kimin midesi aliyorsa alsin benim almaz.

Son düzenleme:
Merhabaa :KK43: çok üzgünüm arkadaşlar çok... bütün emeklerim çabalarım herşeyim biranda gitti. Masal gibi 2 yıl sevgili kaldık sonra evlendik ve daha 1 yıl bile olmadı. Herggün kavga hergün stres ve kavgaların dozu çok aştı :KK43: hep kanlı bıçaklı biten kavgaları hayal edin. Ve saçma sebepler...ben onun küfür etmesinden rahatsızım :KK43: oda saygısızlığımdan. Hemen bağırıyorum hatta saldırıyorum o benim karakterime bile küfür ediyo bende onu erkekliğiyle vuruyorum bana vurduğu için ben ona saldırdığımda sadece tutmaya çaşılırken şimdi bana vuruyor :KK43: 2 haftadır saçma sapan bişry için küsüz yine düzgünn seviyeli kavga edemedik birbirimize girdik ben bağırdım oda bana kötü laflar etti:KK43: 2 haftadır ayrı yatıyoruz ki dün çok büyük bi kavga daha ettik birbirimize girdik herşy havada uçuştu komşum falan geldi başkaları yüzünden güvenimi kırdı diye kavga ettik. Ben ondan adım atmasını beklerken vurdumduymaz davranması çok canımı yaktı :KK43: yine adım attım gittim sarıldım ilk istemedi sonra konuştuk o bana sarıldı.. benimle istemediğim halde birlikte oldu ve döndü uyudu kendimi hiç bu kadar değersiz hissetmedim ve ben bunu kendim yaptım!! Vurdumduymaz biterse bitsin diyo seviyo musun diyorum seviyorum ama alakasız diyo. Bugn soğuduğunu söyledi. Ya benim bunları demem gerekirken onun bana demesi!!!!!! Hiçbir adım atmaması suçunu kabullenmemesi....O kadar karıştı ki anlattıklarım içim o kadar dolu ki.. bana yakışmayanı yapıyorum hepp. Artık adım atmıcam ve boşanmak istiyo. Ben boşansam annemlerin bana sahip çıkmayacağını hayatı zindan edeceklerini bildiği için rahat battı sana nankörsün diyo canım çok yanıyo. Napıcam ben lütfen fikir verin lütfenn

Yazdıklarına bakacak olursak eşin kadar sende de hata gördüm. Eşin küfür ediyor diye adama saldirmissin bi nevi siddet uygulamissin arti laflarin da sanirim sürekli igneleyici. Soğutma eşini kendinden sevmediğin ozelliklerini tatli sozle dile getir. Benim kocamda mesela onunla inatlasmamdan yada yukselmemden hoslanmaz. Eee sevmedigim bir ozelligini ya da yaptirmak istediğim birsey olunca elimden geldigince sabırla sakim sakin yeri geliyo cilveli cilveli konusuyorum :) birde böyle dene istersen.

sizde benım bir zamanlar yaptığım ve suan kafama vurduğum hataları gordum eger gerçekten boşanmak istemıyordan lütfen makul ol ve birbirinizi biraz rahat birakın bir kac zaman lütfen kavga etmeyın kendı dılınıze hakım olun cok kısa zamanda cok kötü yere gelmıssınız benım gıbı yapmayın eger boşanmak işitiyorsanız da bitirin ama size birşey dıyim bu donemde herkes her konu da hemen boşa dıyor o cok kolay is inanin ama marifet yuvayı götürmekte bir şans daha verın ve sakın olun bir kac süre onunla ilgilenmeyin ama kavga da etmeyın ettırmeyın ne derse susup gecın yemekler yapın ama beklentı içinden olmayın daha da üzen sen bence biraz kafa dinle bu yoldan gectım ve inanın kötü durum

masal olmus sana kabus.. Burda dık durustan bahsettğimizde bagırmak, çirkeflik, kavga dövüş vs. demedık sende cok cektırmıssın yani haklıyken haksız olma sorunları konusarak cöz baktın el kaldırıyor bas git bir yakınında mı yok? boyle ask boyle evlılık olmaz bosanmalısınız kendıne iş bul aılenın de destegını almaya calıs bir şekilde kedi yavrusu değilsin heralde onlar için..

İyide bu adam sevgiliyken nasıldı , az çok bir insan kendini gösterir ,sinirliyse, göremediniz mi?

Hayat arkadaşlığından beklediğiniz buysa kırın dizinizi oturun!Siz kendinize değer vermiyorsunuz .Neden sizinle zorla birlikte oldu?Her tartışmada adam tartaklayan siz,erkekliğine laf eden siz ,neden o zaman uygulamadınız her kavgada uyguladıgınız şiddeti,patlatmadınız yüzüne bir sille?
Evet ilk yıllar çoğu evlilik ,2 insanın birbirinin hayatına alışma süreci sıkıntılar oluyor.Aşılır ama saygı yara almadıysa aşılır.Sevgiliyken gözünüzde duran perde evlenince hop iniveriyor.
Bu adam sevgiliyken hiç mi küfretmiyordu ki şimdi küfrediyor?
İşin özeti;boşanmayacaksınız ama tamire de gonlunuz yok .

Yasniz kac?esiniz haksiz lakin sizde az degilsiniz tek tarafli dinliyoruz. Simdi esine sorsak o neler der adamligima kadar laf ediyor vuruyor kiriyor aksamda koynuma giriyor der ve boyle kalitesiz bir insan der.Bence sorunu kendin de ara biraz dik durusun olsun .

Boşanmaktan korkmuyo gibi davran o boşanalım diyince tmm de ister sen aç mahkemeyi istersen ben de üstüne git seni boşanamayan sanırsa hep üstüne gelir ama boşanma ilk yıllar kavga olur bunun için sabret biraz alttan al ve erkekliğine lafetme bunlar ağır şeyler evinde hep bakımlı ol derim ben ilk yıl evliliğinde sorun yaşamaya. Yoktur onuniçin sorun ikiniz dede biraz sen Altan alınca oda alır diye düşünüyorum

Allah ikinizede sabır versin.. benimde eşim küfür eder bende çok rahatsiz olurum ama genelde siyaset hakkinda, maç hakkinda konusurken veya izlerken eder bana etmişligi yok ama sizin kavgalariniz biraz boyunuzu aşmış gibi.. yani saldirmak bir kadina yakismaz, küfür de kadina edildigi zaman hic yakışık kalmaz.. mesela ilk adimi ondan bekleyin boşanmak konusunda.. yani çok istiyorsa açsin davayi ama sen evden gitmeyi niye dusunuyorsun ki? Birak o gitsin.. ben de bu ayrilma kararinda hep kadinlarin ailesinin yanina gitmesini, evi kadinin terketmesini anlamiyorum.. birak istemeyen o ise o gitsin.. sen şuan kıpırdama yerinden ve lütfen onunla muhattap olma.. oda seninle olmasın.. en azindan sular durulana kadar.. kimbilir zaman aşımına ugrayınca barışırsınız belki..

ikinizinde psikolojik sorunlari var bence. ikiniz de şiddete egilimlisiniz. her evli cift kavga eder tartışır ama bu saygi cercevesi icerisinde olmali. sizde saygi sevgi bitmis. çocuk da yokken ayrilmak mantikli gibi. ayrilmaya niyetiniz yoksa da kesinlikle eşinizle birlikte terapiste gidin.

Back