• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur yardım edin boşanmalı mıyım?

Availableee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2017
12
0
1
29
Merhabaa :( çok üzgünüm arkadaşlar çok... bütün emeklerim çabalarım herşeyim biranda gitti. Masal gibi 2 yıl sevgili kaldık sonra evlendik ve daha 1 yıl bile olmadı. Herggün kavga hergün stres ve kavgaların dozu çok aştı :( hep kanlı bıçaklı biten kavgaları hayal edin. Ve saçma sebepler...ben onun küfür etmesinden rahatsızım :( oda saygısızlığımdan. Hemen bağırıyorum hatta saldırıyorum o benim karakterime bile küfür ediyo bende onu erkekliğiyle vuruyorum bana vurduğu için ben ona saldırdığımda sadece tutmaya çaşılırken şimdi bana vuruyor :( 2 haftadır saçma sapan bişry için küsüz yine düzgünn seviyeli kavga edemedik birbirimize girdik ben bağırdım oda bana kötü laflar etti:( 2 haftadır ayrı yatıyoruz ki dün çok büyük bi kavga daha ettik birbirimize girdik herşy havada uçuştu komşum falan geldi başkaları yüzünden güvenimi kırdı diye kavga ettik. Ben ondan adım atmasını beklerken vurdumduymaz davranması çok canımı yaktı :( yine adım attım gittim sarıldım ilk istemedi sonra konuştuk o bana sarıldı.. benimle istemediğim halde birlikte oldu ve döndü uyudu kendimi hiç bu kadar değersiz hissetmedim ve ben bunu kendim yaptım!! Vurdumduymaz biterse bitsin diyo seviyo musun diyorum seviyorum ama alakasız diyo. Bugn soğuduğunu söyledi. Ya benim bunları demem gerekirken onun bana demesi!!!!!! Hiçbir adım atmaması suçunu kabullenmemesi....O kadar karıştı ki anlattıklarım içim o kadar dolu ki.. bana yakışmayanı yapıyorum hepp. Artık adım atmıcam ve boşanmak istiyo. Ben boşansam annemlerin bana sahip çıkmayacağını hayatı zindan edeceklerini bildiği için rahat battı sana nankörsün diyo canım çok yanıyo. Napıcam ben lütfen fikir verin lütfenn

Çekilmez calisiyormusun çalışmıyorsan is bul kendine ailem sahip çıkmazsa önce kadın sığınma evine gidip boşanabilirsin canım zor is Allah yardım etsin siz birbirinizi tüketmişsiniz çoktan

SAYGI SEVGİ KALMAMIŞ BOŞAN DEMEYİ SEVMEM AMA BİLMİYORUM AYRI KALIN YDA BOŞANIN

Ailen sahip çıkmıyor ve büyük ihtimal sende calismiyorsun.
Bunu bildiği için sanıyor ki o ne yapar ise yapsın sen onu bırakamazsin.
Çok ayıp yaptığı .
Neyse .
Sen bi sakin ol.
Uzak dur.
Konuşma,yanaşma.
Iş bul.
Evden uzaklaş.
Boşan yada boşanma diyemem .
Kendine bak..
Hep sen yanasiyormussun gidecek yerin yurdunda yok böyle olması çok normal .

Ikinizinde öfke kontrolü yok.
Eşinize saldirmaktan şiddet göstermekten , karşılığında şiddet görmekten söz ediyorsunuz.
Bu fazlasıyla üzücü ve yıpratıcı . Hayat arkadaşlığı içinde asla kabul edilemeyecek bir durum.

Öfke kontrolü, birbirinizi daha iyi anlamak için gerçekten iyi bir terapiye ihtiyacınız var ayrı ayrı ve çift olarak.

Ve bu çözüm olmazsa ayrılmak en doğrusu tabiki. :(

Çalışıyor musunuz ?

Merhabaa :KK43: çok üzgünüm arkadaşlar çok... bütün emeklerim çabalarım herşeyim biranda gitti. Masal gibi 2 yıl sevgili kaldık sonra evlendik ve daha 1 yıl bile olmadı. Herggün kavga hergün stres ve kavgaların dozu çok aştı :KK43: hep kanlı bıçaklı biten kavgaları hayal edin. Ve saçma sebepler...ben onun küfür etmesinden rahatsızım :KK43: oda saygısızlığımdan. Hemen bağırıyorum hatta saldırıyorum o benim karakterime bile küfür ediyo bende onu erkekliğiyle vuruyorum bana vurduğu için ben ona saldırdığımda sadece tutmaya çaşılırken şimdi bana vuruyor :KK43: 2 haftadır saçma sapan bişry için küsüz yine düzgünn seviyeli kavga edemedik birbirimize girdik ben bağırdım oda bana kötü laflar etti:KK43: 2 haftadır ayrı yatıyoruz ki dün çok büyük bi kavga daha ettik birbirimize girdik herşy havada uçuştu komşum falan geldi başkaları yüzünden güvenimi kırdı diye kavga ettik. Ben ondan adım atmasını beklerken vurdumduymaz davranması çok canımı yaktı :KK43: yine adım attım gittim sarıldım ilk istemedi sonra konuştuk o bana sarıldı.. benimle istemediğim halde birlikte oldu ve döndü uyudu kendimi hiç bu kadar değersiz hissetmedim ve ben bunu kendim yaptım!! Vurdumduymaz biterse bitsin diyo seviyo musun diyorum seviyorum ama alakasız diyo. Bugn soğuduğunu söyledi. Ya benim bunları demem gerekirken onun bana demesi!!!!!! Hiçbir adım atmaması suçunu kabullenmemesi....O kadar karıştı ki anlattıklarım içim o kadar dolu ki.. bana yakışmayanı yapıyorum hepp. Artık adım atmıcam ve boşanmak istiyo. Ben boşansam annemlerin bana sahip çıkmayacağını hayatı zindan edeceklerini bildiği için rahat battı sana nankörsün diyo canım çok yanıyo. Napıcam ben lütfen fikir verin lütfenn
Böyle hayat mı geçer arkadaşım.
Boşanmak istiyorsa zaten yalvarsan da boş.
Kendine bir iş bul bence.

Peki o soğudu da siz soğumadınız mı? Erkekleri bu konularda çok daha kararlı görüyorum hep. Bu durum onlara hep artı sağlıyor. Kadın da kendini terkedilmiş ve çabalaması gereken konumda buluyor haklı bile olsa. Şuan yapacağınız tek şey üstüne gitmemek ve daha sağlam bir duruş sergilemek.

Merhabaa :KK43: çok üzgünüm arkadaşlar çok... bütün emeklerim çabalarım herşeyim biranda gitti. Masal gibi 2 yıl sevgili kaldık sonra evlendik ve daha 1 yıl bile olmadı. Herggün kavga hergün stres ve kavgaların dozu çok aştı :KK43: hep kanlı bıçaklı biten kavgaları hayal edin. Ve saçma sebepler...ben onun küfür etmesinden rahatsızım :KK43: oda saygısızlığımdan. Hemen bağırıyorum hatta saldırıyorum o benim karakterime bile küfür ediyo bende onu erkekliğiyle vuruyorum bana vurduğu için ben ona saldırdığımda sadece tutmaya çaşılırken şimdi bana vuruyor :KK43: 2 haftadır saçma sapan bişry için küsüz yine düzgünn seviyeli kavga edemedik birbirimize girdik ben bağırdım oda bana kötü laflar etti:KK43: 2 haftadır ayrı yatıyoruz ki dün çok büyük bi kavga daha ettik birbirimize girdik herşy havada uçuştu komşum falan geldi başkaları yüzünden güvenimi kırdı diye kavga ettik. Ben ondan adım atmasını beklerken vurdumduymaz davranması çok canımı yaktı :KK43: yine adım attım gittim sarıldım ilk istemedi sonra konuştuk o bana sarıldı.. benimle istemediğim halde birlikte oldu ve döndü uyudu kendimi hiç bu kadar değersiz hissetmedim ve ben bunu kendim yaptım!! Vurdumduymaz biterse bitsin diyo seviyo musun diyorum seviyorum ama alakasız diyo. Bugn soğuduğunu söyledi. Ya benim bunları demem gerekirken onun bana demesi!!!!!! Hiçbir adım atmaması suçunu kabullenmemesi....O kadar karıştı ki anlattıklarım içim o kadar dolu ki.. bana yakışmayanı yapıyorum hepp. Artık adım atmıcam ve boşanmak istiyo. Ben boşansam annemlerin bana sahip çıkmayacağını hayatı zindan edeceklerini bildiği için rahat battı sana nankörsün diyo canım çok yanıyo. Napıcam ben lütfen fikir verin lütfenn
Canım eşinin senden gönülsüz cinsellik yaşaması hoş değil haklısın o konuda ama şöylede birşey var anladığım kadarıyla sen ufacık birşeyde bağırıp hakaretler ediyomuşsun erkekliğine kadar hiçbi insan dayanamaz bunlara küfüre sığınması iyi değil ama sende belli ki fazla zorlamışsın evliliklr sevgililik aynı değil.

Sende hatanı kabul etmiyosun belli ki dön kendi hatalarına baka. Eşini karşına al ben bunu bunu yapmayım sende küfür etme .Boştan kavga yapmışsınız sen eşine vurmaya oda sana karşılık vermiş kötü örnek olmuşsun bir nevi sen haksızsın bu .

Benim eşim kadınlığıma laf edecek bana vuracak devamlı bağıracak bende aynı kendimide haksız görmem..

Kendine çeki düzen ver eşini karşına al konuş

Canım eşinin senden gönülsüz cinsellik yaşaması hoş değil haklısın o konuda ama şöylede birşey var anladığım kadarıyla sen ufacık birşeyde bağırıp hakaretler ediyomuşsun erkekliğine kadar hiçbi insan dayanamaz bunlara küfüre sığınması iyi değil ama sende belli ki fazla zorlamışsın evliliklr sevgililik aynı değil.

Sende hatanı kabul etmiyosun belli ki dön kendi hatalarına baka. Eşini karşına al ben bunu bunu yapmayım sende küfür etme .Boştan kavga yapmışsınız sen eşine vurmaya oda sana karşılık vermiş kötü örnek olmuşsun bir nevi sen haksızsın bu .

Benim eşim kadınlığıma laf edecek bana vuracak devamlı bağıracak bende aynı kendimide haksız görmem..

Kendine çeki düzen ver eşini karşına al konuş

içimden geçenleri yazmışsınız :)

Evlilikte ilk yıl,of of hepimiz böyle güç savaşlarını ya başında ya sonuında mutlaka yaşıyoruz.
Biz de böyleydik ama şiddet yoktu,izin vermedim daha doğrusu.
İkiniz de haksızsınız,birbirinizi kışkırtmışsınız.
Bazı geri zekalı adamlarda kavga sonrası sevişme manyaklığı var ve kadına bundan daha aşağılanmış hissettiren başka da bir şey olamaz.
Soğuması boşanmak istemesi falan hikaye,seni bastırmak için.
İsteyen adam gider açar davasını boşanır,sağlamsa bi tarafları.

Neden hep kavgalarınızda eşiniz suçlu gibi bahsediyorsunuz. Hatayı biraz da kendinizde arayın. İki tarafta yapıcı değil ki nasıl ayakta kalsın bu evlilik... İşiniz zor. Elle tutulur bir tarafı da kalmamış aranızdaki ilişkinin. Boşanın diyemem ama sizin için en doğru karar bu gibi görünüyor. Allah yardımcınız olsun...

Back