Nolur tavsiye verin çok acı çekiyorum çok pişmanım

Baassaakk

Mutsuz bir bekleyiş
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2017
69
57
26
9 aylıl sevgilim beni terketti bir hafta oluyor bir hafta yazdım konuştu zor günündeyim yanındayım felan dedi bugün kardeşime attığı ss te telefonda kayıtlı olduğum halimi değişip ismimle kaydetmiş dayanamadım yazdım dün de benim twitterımda ki anılarımızı benden habersiz sildği için sinirlendim yazdım. Bugün de yazdığım da fena tartıştık ve artık zor günlerimde de yanımda değil beni sevmiyormuş bitmiş gitmiş. 9 aylık ilişkiden 1 hafta sonra ben burda acılar içinde kıvranırken bana “keşke başkasıyla yatmadan beni sevseydin” dedi nolursa olsun seni affetmicem bu gerçek değişmicek dedi. Ondan önce onun bir arkadaşı sevgilimdi ve onla bazı şeyler yaşadık çok ileri bir durum olmadı ama evde bir şeyler yaşadık evde ikinarkadaş daha vardı onlar da bu 9 aylık sevgilime gidp benim o şahıstan çocuğum varmış gibi abartarak anlattılar. Ondan sonra her şey değişti benim saç telimi saklayan insan beni sevmemeye başladı iyice soğudu bıktı yıldı her şey değişti ve en sonunda ayrıldı hayatımda başka kimse olmayacak dedi ilk ayrıldığımız gün yani 1 hafta önce ama bugün ben ona “benim bir hatam yüzümden beni sildin umarım seveceğin kişi benle yaşadığın hatalar yüzünden silmez seni aynılarını yaşamazsın” dedim ben sana birini sevecem mi dedim saçnalıyosun felan dedi. Kalbinde ben yokum istesen istemesen de belli olmaz dedim o da sende aynı şekilde felan dedi... bende kimse olmucak benim kalbimde sen varsın felan dedim başkasının kollarında olduğunda haırlatırım dedi... anlayacağınız çok kötü şeyler oldu çok kırdı çok kırdım ama ben onu seviyorım o beni sevmiyor bin kere sevmedin 9 ay kandırdın dedim tutup sevdim demedi... beni sildi... onu çok seviyorum ben hüngür hüngür ağlarken o gününü gün ediyor... ben özlerken o benden nefret ediyor. Artık sende herkes gibisin bir anlamın yok dedi. Benle ilgili eşyaları da atacakmış belki de atmıştor... ailesi ve arkadaşlarından da uzak duracakmışım... ne yapayım 1 hafta oldu nasl düzelecek ben onu çol seviyorum onun sevdiğine inanıyorum bunca şeye rağmen... nolur fikir verin ne yapsam da bunlar geride kalsa onda kopek gibi pişman olsa... ne dersiniz.. unut felan demeyin ben sadece onu istiyorum

Gercekten sevse tamamen kopamaz insan.Ben de bunu anlamiyorum.Kimi de boyle iste.Erkekler daha dogrusu.Seni gecmis icin cezalandiriyor.E bulsun el degmemis kiz simdi.Bilemez ki kim napmis.

Gercekten sevse tamamen kopamaz insan.Ben de bunu anlamiyorum.Kimi de boyle iste.Erkekler daha dogrusu.Seni gecmis icin cezalandiriyor.E bulsun el degmemis kiz simdi.Bilemez ki kim napmis.
Biz onla da bir şeyler yaşadık onel değmemiş kız bulsa ne olacak? Onun geçmişinde de ben varım. Beni bu yüzden cezalandırdı eğer birini severse ona nasıl bakacak?

Insan kiymetini bilenin yaninda kiymetlidir!

Bu günlerde gececek, üzüleceksin ama gececek ve bir gün karsina iyiki diyecegin kisi cikacak...
Başka birini istemiyorum... üzüleceğim evet geçecek evet ama onu unutmak değil kavuşmak istiyorum.. dua edin benim için kavuşalım ne olır

Ya bu erkeklerden bazen nefret ediyorum.. kendi ne naneler yedi kim bilir sana yasadiklarin hakkinda hesap soruyor.. sac telin degerliyken birden nasil nefret edebiliyor? Sen sen olmaktan mi cikiyorsun sanki? Nasil bir anda bu kdr duygu degisimi yasayabiliyolar? Ilerde karsisina cikacak kisinin ne oldugunu ne yasadigini nerden bilcek? Bos ber su manyagi kurtulmussun

Çok pişmanım çok ileri giden bir şey yok ama eve gitmem bile yanlış yani yanlış şeyler var tabiki çok yanlış şeyler var ama en yanlış olanı yok...
Bu ne demek? Iliski harici herseyi yaptik mi?

Kaldiki ne fark eder? Ondan once yasadigin birseyse onu neden bu kdr geriyor?

Ya bu erkeklerden bazen nefret ediyorum.. kendi ne naneler yedi kim bilir sana yasadiklarin hakkinda hesap soruyor.. sac telin degerliyken birden nasil nefret edebiliyor? Sen sen olmaktan mi cikiyorsun sanki? Nasil bir anda bu kdr duygu degisimi yasayabiliyolar? Ilerde karsisina cikacak kisinin ne oldugunu ne yasadigini nerden bilcek? Bos ber su manyagi kurtulmussun
O benden çnce kimseyle bir şey yaşamamış ama benim o şahısla evde öp...mem de çok yanlış... çok seviyordu öyle böyle değil o yüzden bu hale gelmemiz inanılır gibi değil...

X