• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur hanımlar bakın

Benimde mayis ayinda basina gelmistu senin gibi degerin cok düşük kimyasal olma olasılığı var kanaman oldugu icin

Bence pozitif. Sanırım geç döllenme yaşıyorsunuz❤
Gidip kan testi yaptır hemen gecikme🥰 negatif çıkarsa lütfen kendini yıpratma.
Birgün hepimiz Anne olacağız🌷

Canım lütfen acile git normal değil yanında biri olsun
Simdi geldik doktordan sen hamile degilsin dedi. Neden yuksek cikti o zaman dedim o cikar oyle dedi. Belki adet olcaksn belki kimyasal gebelk dedi. Peki ben adet olcaksam agri kesici iceym mi dedim yok dedi. Kist kitle hicbisey yok dedi

Simdi geldik doktordan sen hamile degilsin dedi. Neden yuksek cikti o zaman dedim o cikar oyle dedi. Belki adet olcaksn belki kimyasal gebelk dedi. Peki ben adet olcaksam agri kesici iceym mi dedim yok dedi. Kist kitle hicbisey yok dedi
Canım kimyasal olabilir bence ama tabi bilemem ... olabilir çıkar öyle demekte saçma bence ... üzme kendini Canım varsa bile sağlıksız bir gebelikmişki vücut adet ile attıyor ..

Canım hamilesin ama değerin düşüyor bence kanama da varsa yüksek ihtimal kimyasal gebelik

Kanda baktırmaya devam et

eger degerın dusuyorsa gun ıcınde de azalır. bunu tekrar kan vererek anlarsın zaten bu degerle ımkansız kese gormek . eger daha yenı olustuysa 10 gun olmus mbrıyo dollenenelı derım ben. daha cok yenı olur ama kızmızı kan ıyı degıl. testte ılk ne zmaan cıktı senın kac gun once pozıtıf almıstın? ona gore bı yorum yapabılırız aslında

Bu kadar kendinizi kaptırmayın derim ben bu testlerin çok azizliğine uğradım kan verdim yoktu yanlış anlama bir sevinçle kan verip 0 görünce yıkılıyor insan o yüzden demek istedim en iyisi kan ver garanti olsun inşallah vardır
Cnm merhaba kaç dakika içinde silik çizgi çıkıyordu

Back