- 6 Mart 2019
- 958
- 223
- 103
- 27
- Konu Sahibi YENIGELIN3516
Neden geçilmiş adet peki canım ?Hayir olmadm. Evde yaptgm testte pozitif cikti. Görsellerinide attm. Bugun idrar tahlili yaptirdm ozelde hamile degilsin dediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden geçilmiş adet peki canım ?Hayir olmadm. Evde yaptgm testte pozitif cikti. Görsellerinide attm. Bugun idrar tahlili yaptirdm ozelde hamile degilsin dediler
Bu testide az once yaptm yine gidip aldim, bu sefer daha koyu cikti. Hadi onceki aldigim ilk iki test yanlisti, bunlarda mi yanlis. Haftaya carsamba doktora gidecegmNeden geçilmiş adet peki canım ?
Canım var gibi ama umutlandırmak istemiyorumBu testide az once yaptm yine gidip aldim, bu sefer daha koyu cikti. Hadi onceki aldigim ilk iki test yanlisti, bunlarda mi yanlis. Haftaya carsamba doktora gidecegm
CAnım bide kaç dakika çıktı bu çizgi ?Bu testide az once yaptm yine gidip aldim, bu sefer daha koyu cikti. Hadi onceki aldigim ilk iki test yanlisti, bunlarda mi yanlis. Haftaya carsamba doktora gidecegm
1 dakika icinde cikti vallaCAnım bide kaç dakika çıktı bu çizgi ?
Haftaya belli olcak hersey isteCanım var gibi ama umutlandırmak istemiyorum
Ay canım hangi gün ? Bende senin gibi merak ettim ... başka belirtin var mı ?Haftaya belli olcak hersey iste
Haftaya carsamba gidicem. Çok uyuyorm normalden daha fazla uyuyorm ve cok acikmaya basladim canimAy canım hangi gün ? Bende senin gibi merak ettim ... başka belirtin var mı ?
Hadi hayırlısı canım haberlerini bekliyorumHa
Haftaya carsamba gidicem. Çok uyuyorm normalden daha fazla uyuyorm ve cok acikmaya basladim canim
Hadi hayırlısı canım haberlerini bekliyorum
Merhaba yeni actgim konuya bakar misiniz lutfen testlerm ciktiHadi hayırlısı canım haberlerini bekliyorum
Abla sonuclar cikti doktora gostericem ogleden sonraHamile misin Canım ?
Kanda da çıkmış canım hamilesin hayırlı olsunAbla sonuclar cikti doktora gostericem ogleden sonra
Kanda çıkmış canım sağlıklı bir gebelik olsunAbla sonuclar cikti doktora gostericem ogleden sonra
Bu kanama ne anlamiyormKanda da çıkmış canım hamilesin hayırlı olsun
Bu kanama beni korkuttu. Doktorda bisey soylemediKanda çıkmış canım sağlıklı bir gebelik olsun
Hala devam ediyo kanamaKanda çıkmış canım sağlıklı bir gebelik olsun
Kanda çıkmış canım sağlıklı bir gebelik olsunAbla sonuclar cikti doktora gostericem ogleden sonra
canım acilden giriş yaptır baktır Nasıl bir kanama varHala devam ediyo kanama
Lekenme seklindeydi, agrimda var. Simdi kirmizi olmaya basladi, doktor keseyi goremedi ultrason icin haftaya gel dedi. Sanki adet olcakmisim gibi hissediyormKanda çıkmış canım sağlıklı bir gebelik olsun
canım acilden giriş yaptır baktır Nasıl bir kanama var
Söylemedin mi canım doktora mutlaka baktırBu kanama ne anlamiyorm