Premature Bebekler nolur dua edin içim çok acıyo,bütün hamileler okusun...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
çok geçmiş olsun ben doğurmadım ama çok iyi anlarım yaşadıklarınızı ablam tüp bebek tedavisi gördü ikizi oldu bir kız bir oğlan prematüre olarak doğdular kızımız beyin kanamasından öldü 2 gün sonra oğlumuz 600 gr vardı yada yoktu tam 3.5 ay küvezde yattı şimdi 2 yaşına gircek Allahıma bin şükür herhangi sorunu yok sürekli her ay kontrole gidiyorlar ama sıkıntısı yok sadece ksalar güçlü değil henüz yürüyemiyor ama doktor bu tip bebeklerde çok normal dedi 3 yaşına ancak yürür dedi zaten normal şartlarda normal doğumdan hesaplarsak 2 yaşına girmesine daha var dengesini sağlıyor ama yrüyemiyor oda yakında olur dedi doktor aralık ocak gibi yürür dedi Allah çocuklarımıza uzun uzun ömürler versin sağlık versin
allah yardımcımız olsun inşallah canım.çok teşekkür ederim

oğlum 1546 gr oldu kızlar.ama biberonu almak istemiyor bi türlü.dua edin bize paşam biberon içsin.her gün o hastanede canımın yarısını bırakıp gelmekten yoruldum.

cnm Allah kocanla sana sabır tahammül bebeğinize de şifa versin sen kalbini ferah tut çok şükür büyüyor kilo alıyor her geçen gün gelişiyor inşallah 2 kiloyu bulunca kollarına vericekler bebeğini sende biz tüm anneler gibi sevgiyle kucaklayıp götüreceksin evine. çektiğin üzüntüyü tahmin ediyorum benimde kızım doğduğunda 3 gece küvezde kalmıştı o 3 gece per perişan ağlamaktan gözlerim şişmişti ki sen kim bilir ne zamandır gidip geliyorsun evlat bu insan onu hastanede bırakıp gelmeye dayanamıyor ama az daha sabır inşallah az kaldı bebeğini hastaneden çıkartmana. hem Allah çözümsüz dert vermesin sağlıklı gelsinde kollarına bu hastane acıların bi bakıcaksın zamanla yok olup gitmiş. Allah tekrar acil şifalar versin. sağlık sıhat afiyet versin.

oğlum 1546 gr oldu kızlar.ama biberonu almak istemiyor bi türlü.dua edin bize paşam biberon içsin.her gün o hastanede canımın yarısını bırakıp gelmekten yoruldum.

benim oğlumda 23 gündür küvezde erken doğdu...seninki ne alemde bütün yorumları okudum..son durum ne??inşallah herşey yolundadır :)

benim oğlumda 23 gündür küvezde erken doğdu...seninki ne alemde bütün yorumları okudum..son durum ne??inşallah herşey yolundadır :)

canım şu an 2 kilo 115 gr oldu.sepete çıktık.bi problemimiz yok allaha şükür. bi kaç güne taburcuyuz allahın izniyle. kalbimizde bi üfürme var ama normalmiş.seninki nasıl

canım şu an 2 kilo 115 gr oldu.sepete çıktık.bi problemimiz yok allaha şükür. bi kaç güne taburcuyuz allahın izniyle. kalbimizde bi üfürme var ama normalmiş.seninki nasıl

hadi bakalım inş:)Allah yardımcımız olsun hepimizin..benimkide erken doğdu 30+4 de doğdu..hafif solunum sıkıntılarımızz oldu ama ciddi değil 1,760 doğmuştu bugün tam bir ayı doldu..şuan emzirme alıştırmalarına gidip geliyorum...beni tamamen ememildiği zaman çıkacak ..pazartesiye kadar gidip gelicem bakalım..o zamana kadar düzenli emebilirse pazartesi ççıkacakmış..benimkide en son 2,370 grmdı bakalım bu akşam son kilosunu öğrenicez :)geçmiş olsun tekrar ..en büyük acımız bu olsun rabbim başka acılarını göstermesin :)

Kızlar dun gece hıc uyumadım cunku 50 gunun sonunda melegım dun evımıze dogdu.rabbıme sukurler olsun.darısı benım gıbı olanların basına.2200 gr la cıktık hastaneden su anda uyuyo kalbım benım sıze selamı var

Slm canim 36 haftalik dogum yaptim gecen persembe bi haftayi gecti ama kilo almadi bugundenn itibaren gunde uc defa sagdigim sute kalori takviyesi yapacaklar sasird kaldim nezaman kilo alir benim bebegim

Slm canim 36 haftalik dogum yaptim gecen persembe bi haftayi gecti ama kilo almadi bugundenn itibaren gunde uc defa sagdigim sute kalori takviyesi yapacaklar sasird kaldim nezaman kilo alir benim bebegim
canım benim oğlum 15 20 gün kilo falan almadı eprotin kullanmaya başlaık da öyle kilo aldı sıkma kalori takviyesi yapınca alır hemen

Bastan sona okudum. Nasi agladim anlatamam.. Evli degilim, ama senin yasadiklarini abimin bebeginde yasadik. İkiz bebeklerimizden birini kaybettik. Digeri ile cok zor gunler yasadik. Evde oksijen vermekten tut, kalp atislarini dinleyen cihazla yatmamiza kadar.. 660 gr dogdu yiğitcan'ımız. Dogarken yasanan skntilardan dolayi cerebral parsi teshisi kndu. Simdi 5 yasinda.. Terapilerle kosturuyoruz. Umarim tek yasadiginiz sknti bu olur. Allah herkesin yardimcisi olsun, herkese saglikla bebegini buyutmeyi nasip etsin

ilk hafta benimkide almadı sonra ise rekor derecede alıyorlar..korkma..fazla fazla alır...zaten 36 haftalık doğmuş maşallah sıkıntısı ne bebeğin?fazla kalmaz herhalde küvezde :)

canım benim oğlum 15 20 gün kilo falan almadı eprotin kullanmaya başlaık da öyle kilo aldı sıkma kalori takviyesi yapınca alır hemen

aynen benimkide eoprotinle kilo aldı...bu arada gözün aydın...darısı başıma..benimkide bigün emiyo bigün nazlanıyo...öyle olmasa çoktaaan çıkacaktı ama nasip işte...güle güle büyüt oğluşunu :)

Kızlar dun gece hıc uyumadım cunku 50 gunun sonunda melegım dun evımıze dogdu.rabbıme sukurler olsun.darısı benım gıbı olanların basına.2200 gr la cıktık hastaneden su anda uyuyo kalbım benım sıze selamı var

Âmin bende aynısını yasıyorum benim 26 haftada 900 gr doğdu 31 gün bitti bugün günler geçmiyor sanki siz beni iyi anlarsınız içim acıyor bende Allah'ın izniyle kucağımaalıcam inşallah

Âmin bende aynısını yasıyorum benim 26 haftada 900 gr doğdu 31 gün bitti bugün günler geçmiyor sanki siz beni iyi anlarsınız içim acıyor bende Allah'ın izniyle kucağımaalıcam inşallah

bende öyle düşünüyordum merak etme bigün bi sabah arıyorlar gidip alıyorsun ve tüm acıların bitiyor :) kaç kilo oldu şimdi bebeğin?

çok çok iyi anlıyorum hemde. ama olsun hastanede kalması şu an onun için en hayırlı olanı.evdeki bakımları çok zor inan bana allah yardımcımız olsun kalbini ferah tut herşey düzelecek...

Merhaba arkadaşlar,

27+5 'te ani sancıyla normal doğum yaptım ve sonrasında ise birçok sorun yaşadık minik mucizemle. Buradaki yazıları tarayarak umut bulmaya çalışıyordum sürekli. Çok şükür şimdi ufak tefek sorunlarımız kalsa da çoğu güçlüğü atlattık sayılır. Bu yaşadıklarımı ben de prematüre annelere umut olmak amacıyla bir blogta paylaşmaya başladım.

Prematüre Bebek Annesi Olmak: Dünyanın Sonu ya da Yeniden Doğuş?

Umarım sizlere ufak da olsa bir ışık tutabilirim. İstediğiniz zaman bana e-mail yoluyla ya da yorum yazarak ulaşabilirsiniz.

hepinizin allah yardımcısı olsun ben de geçen hafta sıkıntılar yaşadım astımlıyım onun verdiği sıkıntılarım var artı bi de kasıklarımda ağrılarım oldu çok korktum yazdıklarınızı okuyunca ağladım dayanamadım iş yerindeyim bi de :26:
umarım melekleriniz hemencik toparlanır sevgilerimle...

Back