Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmm çok sağol.neler yaşadığımı bilen birini görmek beni çok rahatlattı.hep başkalarından duyardım benim başıma gelmez sanırdım.inşallah benim paşamda gelir yanıma tez zamanda. canım bir şey soracağım sütün ne alemde.kesildi mi.bana kasilir diyorlar pompayla sağıyorum çok üzülüyorumLutfen kendini suclama arkadasim.zira yalniz degilsin bu konuda
Bende oyle dusundum sanki neyimeydi zaten kiloluydum.
Zor bela hamile kaldim.Birde kilo dusundum.Senin gibi bir kontrol sonrasi acil sezeryana aldilar.
Benim kizim 1kilo idi, bende gorunce aglamaktan kriz gecirmistim gunlerce agladim.
Doktorlar birseyi yok desede ben kendimi cok uzdum.
Kuvezin basina gittikce kanim ceekiliyordu sanki Allahim kimseye yasatmasin ben soguk kanli olamiyordum.
Yok midesi hazmedemiyor filan birsuru aletlerin icinde gormek, kilo aldimi diye gelir gelmez dosyasina bakiyordum
Onun bu halde olmasindan dolayi kendimi sucluyordum.
Neyse ben on bes gun sonra rahatsizlandim.Ailecek cok zor gunler gecirdik.
Kizim gayet iyi tamamladi bir bucuk ay kaldi kuvezde simdi cok iyi masallah.
Kendini uzme Allah buyuk hersey kader,yasanilacak birseyin onune durulmuyor maalesef.
hepinize çok teşekkür ederim paşam dün ağladı.ayağındaki serum iğnesini çıkartırken.o ağlarken tüm organlarım eriyo sandım bende ağladım.ama bi taraftandan da ilk kez ağladığını duydum sevindim bi hayat belirtisi.çok garipti.kucağıma aldım allahım ne güzel şey.tabi sadece hemşire altını değiştirirken 1 kaç saniye.olsun buda bişey:)dualarınızı hissetmek çok güzel...
İnaşlalh oğlun çabucak büyüyecek ve onu alıp evine gideceksin mis kokusu dolacak evine.Şuan çok zor olmalı ama bebeğinin sana ihtiyacı var güçlü ol ki sütün kesilmesin.Kendini suçlama yemediğin için olmamış kordunu tıkanmış sende diyorsun.Allah yardımcın olsun
İnşallah yakında doyasıya alıcaksın kucağına hep seninle olacak o ağlamaları evini çınlatacak annesi![]()
yarın yine gidecem oğlumun yanına.yine paylaşırım gelişmeleri.120 gr almış oğlum:) 1080 gr olmuş maşallah:)
Şuan dr ne diyor ne kadar süre kalacağı bellimi yoksa gelişimine göremi karar verecek inşallah en kısa zamanda toparlar ve oğluşunu alır getirrisin evine.
drlar 3 kelime bilgi vermeye bile tenezzül etmiyolar.ağızlarından çıkacak 1 kelimeye ne kadar muhtaç olduğumuzun farkında değiller mi anlamıyorum.tek söyledikleri kilo almasını bekliyoruz...
canım allah yardımcımız olur inşallah. hepinize çok çok teşekkür ederim.dün oğlumun yanına giderken düştüm metrobüsün merdivenlerinde:) sakar anne:) bacağım incindi bugün gidemedim kuzumun yanınaCok gecmis olsun .allahim tez zamanda sifa versin.benim oglumda kuvezde 3180 gram dogmasina raymen.seninle ilgili bir durum degil kendini suclama.dualarm senin benim ve butun miniklerle birlikte
öncelikle herkese merhaba.ben hamile kaldığım günden beri konular açtım hep kiloyla ilgiliydi konularım.hep çok kilo almaktan korktum.vücudum bozulur diye korktum.az yedim.hatta aç gezdim.yinede kilo aldım. Taki 27 haftalık kontrolüme kadar.dr bebeğin karın çevresi küçük doppler çektir dedi.ben para tuzağı kesin dedim ama yine de çektirdim.göbek kordonunda akım kaybı çıktı.tekrar çektir dediler terkrar çektirdim sonuç yine aynı.özel hastanedeki doktorum elime bi kağıt verdi zeynep kamile git dedi. Ben avrupa yakasından karşıya çıktım gittim seni yatırıyoruz dediler.beynimden vurulmuşa döndüm.bir gece yattım.dr geldi kızım senin karnın bebeğin için güvenli değil dedi bana seni doğuma alıyoruz dediler.keşke 100 kilo olsaydım,karnımın heryeri çatlasaydı,bütün dişlerim çürüseydi ama oğlum karnımda sağlıklı olsaydı.ilk gördüğümde beynimden vurulmuşa döndüm çok küçüktü,kolunda kendinden büyük iğneler vardı. çok ağladım.özür dilerim oğlum dedim.beni affet dedim.bugün yine gördüm oğlumu dokundum ona o kadar güzel ki.1000 gr parmak oğlum benim.ne zaman çıkar bilmiyorum.bi gün yoğun bakımda yattı.sonra ara bakıma aldılar.kafasında bi fanus vardı bugün.bayram olduğu için bilgide vermiyorlar.nolur bana dua edin.sizce ne kadar kalır.bir de benim gibi hamile kalıp kiloları düşünen anneler boşverin alın gitsin.bebeğiniz sağlıklı olsun yeter ki.benden de dualarınızı eksik etmeyin.