tatlım yemekle alakalı değil.göbek kordonunda tıkanıklık olmuş olmuş.sebebini strese bağladılar.Rabbim acilşifalar versin inşallah hızla kilo alır bebeğin tez zamanda yavrna kavuşursun ama anlamadım neden olmuş sen az yemiş olabilirsin ama vitaminli şeyler yemedinmi?
geçmiş olsun öncelikle. ancak kendinizi üzmeyin benim yüzümden oldu diyerek. hayır, sizin yüzünüzden olmadı. hatta hemen örnek vereyim, ebru şallının hamileliğini hatırlıyor musunuz? ne kadar az kilo almıştı (ve bilinçliydi bu), yemek yemek yerine yok mango suyu yok kivi suyu içerek vitamin alıyordu. çok komik bir kilo alarak tamamladı hamileliklerini, ya 6 ya 8 kilo almıştı sanırım. lütfen bu psikolojiyi atın üstünüzden, şu an zaten lohusa dönemindesiniz, hassassınız, duygusalsınız, garip bir melankoli içindesiniz. bunlara bir de suçluluk duygusunu eklemeye gerek yok. acil şifalar diliyorum yavrunuza. ama ne olur siz de üzülmeyin.
Canım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah sağlıklı bir şekilde eve dönüş yaparsınız, moralini sakın bozma herşey düzelir ve sana çok dua edicem büyük geçmiş olsun...
kızlar bugün oğlumun altını değiştirdim kucağıma aldım çoooookkkk mutluyum dua eden herkese çok teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?