Premature Bebekler nolur dua edin içim çok acıyo,bütün hamileler okusun...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

aydil0965

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
81
0
36
İstanbul
öncelikle herkese merhaba.ben hamile kaldığım günden beri konular açtım hep kiloyla ilgiliydi konularım.hep çok kilo almaktan korktum.vücudum bozulur diye korktum.az yedim.hatta aç gezdim.yinede kilo aldım. taki 27 haftalık kontrolüme kadar.dr bebeğin karın çevresi küçük doppler çektir dedi.ben para tuzağı kesin dedim ama yine de çektirdim.göbek kordonunda akım kaybı çıktı.tekrar çektir dediler terkrar çektirdim sonuç yine aynı.özel hastanedeki doktorum elime bi kağıt verdi zeynep kamile git dedi. ben avrupa yakasından karşıya çıktım gittim seni yatırıyoruz dediler.beynimden vurulmuşa döndüm.bir gece yattım.dr geldi kızım senin karnın bebeğin için güvenli değil dedi bana seni doğuma alıyoruz dediler.keşke 100 kilo olsaydım,karnımın heryeri çatlasaydı,bütün dişlerim çürüseydi ama oğlum karnımda sağlıklı olsaydı.ilk gördüğümde beynimden vurulmuşa döndüm çok küçüktü,kolunda kendinden büyük iğneler vardı. çok ağladım.özür dilerim oğlum dedim.beni affet dedim.bugün yine gördüm oğlumu dokundum ona o kadar güzel ki.1000 gr parmak oğlum benim.ne zaman çıkar bilmiyorum.bi gün yoğun bakımda yattı.sonra ara bakıma aldılar.kafasında bi fanus vardı bugün.bayram olduğu için bilgide vermiyorlar.nolur bana dua edin.sizce ne kadar kalır.bir de benim gibi hamile kalıp kiloları düşünen anneler boşverin alın gitsin.bebeğiniz sağlıklı olsun yeter ki.benden de dualarınızı eksik etmeyin.

Geçmiş olsun olan olmuş artık bu saatten sonra ne denir ki. Allahım bebeğinize güç kuvvet versin, onu size bağışlasın. Bende 2 tane bebek bekliyorum. 3.5 aylık hamileyim ve henüz hiç kilo almadım her doktora gittiğimde acaba problem mi var ben neden kilo almıyorum diye soruyorum doktoruma. şuan 52 kiloyum hiç umrumda bile değil istersem 100 kilo olayım. yeter ki bebeklerim sağlıklı olsun. kilolar bir şekilde gider.

canım selam...hıc uzme kendını olucak olanla senın bı alakan yok ..bebegın bu haftaya ıyı gelmıs masallah kılosuda ıyı ama sabır gerek sımdı sutun aman kesılmesın canım moral ver bebegıne hep dua et ıns gelecek ..ben üç ay bekledım ıns uzun surmez senınkı ama sabır ılk gunler zorluyo ama zamnala drlar ıyı haberler vereck ıns bol dua

canım selam...hıc uzme kendını olucak olanla senın bı alakan yok ..bebegın bu haftaya ıyı gelmıs masallah kılosuda ıyı ama sabır gerek sımdı sutun aman kesılmesın canım moral ver bebegıne hep dua et ıns gelecek ..ben üç ay bekledım ıns uzun surmez senınkı ama sabır ılk gunler zorluyo ama zamnala drlar ıyı haberler vereck ıns bol dua

Rabbim acilşifalar versin inşallah hızla kilo alır bebeğin tez zamanda yavrna kavuşursun ama anlamadım neden olmuş sen az yemiş olabilirsin ama vitaminli şeyler yemedinmi?

bebişin inşallah en kısa zamanda kendini toparlar.rabbim ikinizide sağlık versin:26:

geçmiş olsun öncelikle. ancak kendinizi üzmeyin benim yüzümden oldu diyerek. hayır, sizin yüzünüzden olmadı. hatta hemen örnek vereyim, ebru şallının hamileliğini hatırlıyor musunuz? ne kadar az kilo almıştı (ve bilinçliydi bu), yemek yemek yerine yok mango suyu yok kivi suyu içerek vitamin alıyordu. çok komik bir kilo alarak tamamladı hamileliklerini, ya 6 ya 8 kilo almıştı sanırım. lütfen bu psikolojiyi atın üstünüzden, şu an zaten lohusa dönemindesiniz, hassassınız, duygusalsınız, garip bir melankoli içindesiniz. bunlara bir de suçluluk duygusunu eklemeye gerek yok. acil şifalar diliyorum yavrunuza. ama ne olur siz de üzülmeyin.

Çok acı bir tecrübe olmuş..
Belki bebeğiniz yine bu şekilde doğacaktı belki sizle alakası yok ama sizin bu şekilde davranmanız olayı tetikledi falan filan..
Ne desek boş.Olan olmuş..

Acil şifalar bebeğinize inşallah kısa zamanda normal sağlığına kavuşur bebeğiniz..

allah şifalar versin inş..bencede senin suçun deil afrikadaki çocukların anneleri ne yiyoda bebekler normal doğuyo hem inan prematüre bebekler büyüdükçe yaşıtlarından daha iri oluyolar 2 arkadaşımında el kadar doğmuştu bebekleri..

Rabbim acilşifalar versin inşallah hızla kilo alır bebeğin tez zamanda yavrna kavuşursun ama anlamadım neden olmuş sen az yemiş olabilirsin ama vitaminli şeyler yemedinmi?
tatlım yemekle alakalı değil.göbek kordonunda tıkanıklık olmuş olmuş.sebebini strese bağladılar.

geçmiş olsun öncelikle. ancak kendinizi üzmeyin benim yüzümden oldu diyerek. hayır, sizin yüzünüzden olmadı. hatta hemen örnek vereyim, ebru şallının hamileliğini hatırlıyor musunuz? ne kadar az kilo almıştı (ve bilinçliydi bu), yemek yemek yerine yok mango suyu yok kivi suyu içerek vitamin alıyordu. çok komik bir kilo alarak tamamladı hamileliklerini, ya 6 ya 8 kilo almıştı sanırım. lütfen bu psikolojiyi atın üstünüzden, şu an zaten lohusa dönemindesiniz, hassassınız, duygusalsınız, garip bir melankoli içindesiniz. bunlara bir de suçluluk duygusunu eklemeye gerek yok. acil şifalar diliyorum yavrunuza. ama ne olur siz de üzülmeyin.

hepinize çok teşekür ederim.çok zor günler yaşıyorum duaya ihtiyacım var. dualarınızı eksik etmeyin.oğlumla ilgili gelişmeleri paylaşıcam.benim gibi olan aannelere ışık olur belki.her şey güzel olacak inanıyorum rabbime.

Canım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah sağlıklı bir şekilde eve dönüş yaparsınız, moralini sakın bozma herşey düzelir ve sana çok dua edicem büyük geçmiş olsun...

Canım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah sağlıklı bir şekilde eve dönüş yaparsınız, moralini sakın bozma herşey düzelir ve sana çok dua edicem büyük geçmiş olsun...

çok teşekkür ederim canım allah razı olsun o kadar ihtiyacım var ki.minik oğlum kazanıcak ama ben eminim.içim rahatlıyo dualarınızı hissedince.

Allah bebeğinize şifa versin en yakın zamanda evladınızı evinize getirirsiniz inşallah kendinizi üzmeyin kısmet böyleymiş

kızlar bugün oğlumun altını değiştirdim kucağıma aldım çoooookkkk mutluyum dua eden herkese çok teşekkür ediyorum

kızlar bugün oğlumun altını değiştirdim kucağıma aldım çoooookkkk mutluyum dua eden herkese çok teşekkür ediyorum

Allah oğlunuzla birlikte sağlıkla evinize gideceğiniz günleri görmeyide nasip etsin inş dualarımız küçük paşayla :nazar: :nazar: :nazar:

Lutfen kendini suclama arkadasim.zira yalniz degilsin bu konuda
Bende oyle dusundum sanki neyimeydi zaten kiloluydum.
Zor bela hamile kaldim.Birde kilo dusundum.Senin gibi bir kontrol sonrasi acil sezeryana aldilar.
Benim kizim 1kilo idi, bende gorunce aglamaktan kriz gecirmistim gunlerce agladim.
Doktorlar birseyi yok desede ben kendimi cok uzdum.
Kuvezin basina gittikce kanim ceekiliyordu sanki Allahim kimseye yasatmasin ben soguk kanli olamiyordum.
Yok midesi hazmedemiyor filan birsuru aletlerin icinde gormek, kilo aldimi diye gelir gelmez dosyasina bakiyordum
Onun bu halde olmasindan dolayi kendimi sucluyordum.
Neyse ben on bes gun sonra rahatsizlandim.Ailecek cok zor gunler gecirdik.
Kizim gayet iyi tamamladi bir bucuk ay kaldi kuvezde simdi cok iyi masallah.
Kendini uzme Allah buyuk hersey kader,yasanilacak birseyin onune durulmuyor maalesef.

Back