öncelikle herkese merhaba.ben hamile kaldığım günden beri konular açtım hep kiloyla ilgiliydi konularım.hep çok kilo almaktan korktum.vücudum bozulur diye korktum.az yedim.hatta aç gezdim.yinede kilo aldım. taki 27 haftalık kontrolüme kadar.dr bebeğin karın çevresi küçük doppler çektir dedi.ben para tuzağı kesin dedim ama yine de çektirdim.göbek kordonunda akım kaybı çıktı.tekrar çektir dediler terkrar çektirdim sonuç yine aynı.özel hastanedeki doktorum elime bi kağıt verdi zeynep kamile git dedi. ben avrupa yakasından karşıya çıktım gittim seni yatırıyoruz dediler.beynimden vurulmuşa döndüm.bir gece yattım.dr geldi kızım senin karnın bebeğin için güvenli değil dedi bana seni doğuma alıyoruz dediler.keşke 100 kilo olsaydım,karnımın heryeri çatlasaydı,bütün dişlerim çürüseydi ama oğlum karnımda sağlıklı olsaydı.ilk gördüğümde beynimden vurulmuşa döndüm çok küçüktü,kolunda kendinden büyük iğneler vardı. çok ağladım.özür dilerim oğlum dedim.beni affet dedim.bugün yine gördüm oğlumu dokundum ona o kadar güzel ki.1000 gr parmak oğlum benim.ne zaman çıkar bilmiyorum.bi gün yoğun bakımda yattı.sonra ara bakıma aldılar.kafasında bi fanus vardı bugün.bayram olduğu için bilgide vermiyorlar.nolur bana dua edin.sizce ne kadar kalır.bir de benim gibi hamile kalıp kiloları düşünen anneler boşverin alın gitsin.bebeğiniz sağlıklı olsun yeter ki.benden de dualarınızı eksik etmeyin.