özür dileyerek bende size katılmıyorum... Arkadaşlar sadece annemi ablamı ekliyorum başka eklemiyorum demiyorlar dikkat ettiysen .Bende facebook üyesiyim ama ben erkekl arkadaşlarımı eklemiyorum çünki eşimin istegi bu bizde arkadaş ekliyoruz ama sadece bayan arkadaşlarımızı bizim eşler okadarda geniş görüşlü değiller VE oda eşinin yaptığının aynısını yapmış olur buda bence doğru değil
OK...Eşlerinizin görüş açısının ne olduğunu bilemem tabii..Bu gibi sitelere üye olmak yada olmamak kişilerin kendi isteğine kalmış her nasıl düşünülürse düşünülsün herkesin görüşüne saygım var
.Benim burada diğer arkadaşların dediği gibi sende üye ol ekle vs.. oda görsün diye yazmamın nedeni kısasa kısas yap demek değil Genelde bizim erkeklerimiz hoşlanmadıkları şeyleri kadınların yapmasını istemez kendileri yaparlar.Kadınlarda bunu dile getirselerde erkekler anlamaz.O yüzden sende üye ol ekle kendisine arkadaşlarım var bu sitede diye gösterdiğinde tepkisi ne olacak demek istedim.Eğer neden ekliyorsun ekleme dediğinde işte bende senin bu gibi yerde olmanı bayanları listene eklemeni istemiyorum şu an sen ne hissetti isen bende hissediyorum seni kimse ile sanal ortamda bile paylaşmak istemiyorum diyerek duygularını anlatmasını söylemek istemiştim.
Ben burada eşinin net bağımlılığından bahseden yakınana bayanların neler hissettiğini çok iyi bilirim.Çünkü zamanında bunları bende yaşadım.Yaşadığım tecrübeye dayanarak konuşuyorum sevgili arkadaşlarım eşlerinizle bu gibi internet olayının üzerine çok düşmeyin inanın siz düştükçe üzerlerine onlar uzaklaşmıyor dahada iantmı nedir bu PC olayına daha çok bağlanıyorlar.O yüzden ne eşlerinize vıdı vıdı çok yapın nede kendinizi bu olay için üzün.Ben sizlere bu internetten ne kadar nefret ettiğimi sebeplerini anlatmaya kalksam sayfalar tutar.Şu an ne kendi sinirimi bozar nede eşime vıdı vıdı ederim bıraktım istediği kadar internete girsin çünkü biliyorum ki ben söylendiğimde daha çok istemediğim şeyi yapıyor:dance: