Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahima sukur benimki bilmiyor bilgisayar falan bitek tv o da neyse artik :d
Ben de facebooka üyeyim, eşimde biliyor ikimizin bir resmini koydum ayrıca hiç bir erkeğin arkadaşlık teklifini kabul etmiyorum tanıdığım eskiden sınıf arkadaşı olduğum erkeklerin bile. çünkü eşimin en ufak bir rahatsızlık duymasını istemem. Listemde sadce erkek kardeşim dayım ve iki erkek kuzenim var. gerisi kız arkadaşlarım.
Ama sizinki sanırım gizli yapmaya çalışıyor bu da çok kötü. Bence sizde facebooka üye olun eşinize arkadaşlık gönderin tabi bundan önce birkaç erkeğin arkadaşlık teklifini kabul edin o sizin listenizi görür, o zaman el mi yaman bey mi yaman anlar ve o çıldırdığı anda sizde içinizi dökersiniz.. O silmedende silmeyin kendinizi..
Sevgiler
bence sende oyuna getir.facebokk tan sende üyelik alıp farklı ismle onu oynat.sende ona arkadaşlık teklif et bakalım geçmişinden tanıyormuş gibi yap ama hiç açık verme aradan zaman geçincede kendin başkasından duymuş gibi sanki kadın aramış gibi neler yazıştıysanız bana bunlardan bahsettiler de yada bu facebook çok iyi olduğunu eski arkadaşlarını bulmak için kendininde üye olmak istediğini söyle bakalım ne diyecek.çok sakin davran ,sakın sinirlenme ,sinirlendiğinde daha çok hata yaparsın unutma....
Şimdi facebokk a üye isek sadece annem babamı kardeşimi kabul ettim olayına ben yanlış bakıyorum.Neden mi???O zaman bu tür siteye üye olmaya gerek yok zaten msn olayı var buradan ailemizle konuşabiliriz.Facebokk arkadaşlarımızı bulma sitesi.Onları eklemek eklememk tabiki bize kamış birşey ama cidden kimseyi eklemeyeceksek buraya üye olmakta bana çok saçma geliyor.Diğre arkadaşın dediği gibi sizde üye olun sizde kendinize arkadaş ekleyin konuşun .Bakalım eşinize bu durum hoş gelecek mi?Senden bu siteyi gördüm bende üye oldum çok güzel bir yer seviyeli arkadaşlıklarım oldu diyerek ona gösterirsen bence senin yapmak istemediğini kendisininde yapmaması gerektiğini anlamış olur