- 17 Nisan 2021
- 4.129
- 3.703
Canım kaçıncı video ben bulamadım ama
Link bu canım 1.30 dakikadan itibaren izle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kaçıncı video ben bulamadım ama
Kadın doğum doktoruna hiç gitmediniz miYumurtalık yada tüple alakası varmıdır çok korkuyorum
Çünkü çocuğa engel olma korkusu var bendeKadın doğum doktoruna hiç gitmediniz mi
Neden özellikle bunlardan korkuyorsunuz
Yani bence hiç korkmayında niye özellikle bunlar
Geçmiş olsun ağrı siziniz geçti mi,neyden kaynaklı bulunabildi miKızlar sağ alt karında ne var ? Yumurtalık falan mı kasık değil göbek deliğinin yanı ve yanının altı hep sağda ağrım oluyo ve bastırınca karın da sanki bişey dalgalaniyo gacır gucur ses cikiyo ve hep ağrı orda var ağrı da değil sızlama sanki içerden bıçakla kesiyolar bilen varsa nolur yardımcı olsun canım çok yanıyor tüpler demi sıkıntı vardır ? Yada yumurtalıkta falan çok korkuyorum çünkü ağrı hiç dinmiyor ve ultrasonda tomografide falan hiç bir şey çıkmıyor mantar enfeksiyonum var o mu vuruyor acaba ama hep sağ taraf ağrıyor solda hiç bir şey yok çok canım acıyor nereye hangi bölüme gidicem bilmiyorum rahim filmi çektirmeme gerek bir durum var mıdır bagirsaklarda bişey olsa ultrasonda gözükürdu sanırım
Rahim ağzı yarası ve enfeksiyonu varmış öyle dedi doktorGeçmiş olsun ağrı siziniz geçti mi,neyden kaynaklı bulunabildi mi
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerimRahim ağzı yarası ve enfeksiyonu varmış öyle dedi doktor
Teşekkür ediyorum sağolunÇok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Ne olacakmış peki gebeliğe engel olabilir mi acaba? Benim de sürekli göbek deliği altımda değişik bi ağrı var yüz üstü yatınca daha çok hissediyorum.10 aydır bebek düşünüyoruz olmuyor.doktorlara gittim ama erken bekleyin dedi ultrasonla baktı bi sıkıntı görünmüyor dedi.ben artk sadece göbek deliği altında ki ağrıya yöneldim çünkü günlük yaşantımı etkiliyor ve vücut ısım sürekli yüksek neden olur ki bu bebek olmaması bu yüzden mi zaten ağlaya ağlaya bi hal oldum bide bumu çıkacakRahim ağzı yarası ve enfeksiyonu varmış öyle dedi doktor
Hsg çekildi mi ?Ne olacakmış peki gebeliğe engel olabilir mi acaba? Benim de sürekli göbek deliği altımda değişik bi ağrı var yüz üstü yatınca daha çok hissediyorum.10 aydır bebek düşünüyoruz olmuyor.doktorlara gittim ama erken bekleyin dedi ultrasonla baktı bi sıkıntı görünmüyor dedi.ben artk sadece göbek deliği altında ki ağrıya yöneldim çünkü günlük yaşantımı etkiliyor ve vücut ısım sürekli yüksek neden olur ki bu bebek olmaması bu yüzden mi zaten ağlaya ağlaya bi hal oldum bide bumu çıkacak
Çekilmedim canım.diğer ay çektirmeyi düşünüyorum.yarın doktora gideceğim eğer yumurtalıklarda enfeksiyon varsa ultrasonda görülmez mi ?Hsg çekildi mi ?
Canım merhaba ben yumurtlama günü değil de sadece çatlama gününü degerlendirebildim sence gebelik oluşur muÇekilmedim canım.diğer ay çektirmeyi düşünüyorum.yarın doktora gideceğim eğer yumurtalıklarda enfeksiyon varsa ultrasonda görülmez mi ?
Evet korkma yumurtlamadan iki gün önce ve yumurtlamadan iki gün sonra da gebelik oluşur demişti doktor bana.Canım merhaba ben yumurtlama günü değil de sadece çatlama gününü degerlendirebildim sence gebelik oluşur mu
İnşallah yaEvet korkma yumurtlamadan iki gün önce ve yumurtlamadan iki gün sonra da gebelik oluşur demişti doktor bana.
Valla canım belki görülebilir ya alttan baktığı zaman bence görür diye düşünüyorumÇekilmedim canım.diğer ay çektirmeyi düşünüyorum.yarın doktora gideceğim eğer yumurtalıklarda enfeksiyon varsa ultrasonda görülmez mi ?
Evet korkma yumurtlamadan iki gün önce ve yumurtlamadan iki gün sonra da gebelik oluşur demişti doktor bana.yumurtlamadaCanım merhaba ben yumurtlama günü değil de sadece çatlama gününü degerlendirebildim sence gebelik oluşur mu
Peki kaç aydır deniyorsunuzİnşallah ya
Gittim geldim.alttan muayene yapıldı iki farklı aletle baktı.smear için parçada aldı.kist miyom yok çok az bi enfeksiyonun var onun için fitil veriyorum dedi.Valla canım belki görülebilir ya alttan baktığı zaman bence görür diye düşünüyorum
13 aylık evliyim 4 aydır deniyorumEvet korkma yumurtlamadan iki gün önce ve yumurtlamadan iki gün sonra da gebelik oluşur demişti doktor bana.yumurtlamada
Peki kaç aydır deniyorsunuz
Bnde 2 buçuk yıl olmadı evliyim 10 aydır deniyoruz olmuyor.saçma sapan doktorlara gittim özelde devlete.bugün ki gittiğim alttan muayene yaptı parça flan aldı hiç birsey yok dedi yani kist miyom flan.ee neden olmuyor o kadar sinirlerim bozuldu ki artk13 aylık evliyim 4 aydır deniyorum
Yaaa ovulasyon testi kullandın mi hiçBnde 2 buçuk yıl olmadı evliyim 10 aydır deniyoruz olmuyor.saçma sapan doktorlara gittim özelde devlete.bugün ki gittiğim alttan muayene yaptı parça flan aldı hiç birsey yok dedi yani kist miyom flan.ee neden olmuyor o kadar sinirlerim bozuldu ki artk