Doğuma Hazırlık nolur bana da bi fikir verin....!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kopuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
377
5
allah kısmet ederse 1 ay sonra kızımı kucağıma alıcam ama halen daha kızıma bi isim bulamadık bi sürü isim düşündük ama artık eledik eledik 2 ye düşürüdk isimleri ve karar veremiyoruz hangisi diye eşim EYŞAN olsun diyor aslında hoşuma gitti ama şimdi herkes aaa ezel dizisinden duydu koydular diyecekler diye istemiyorum aslında hem eşimin adıyla hemde benim adımla uyuyor ama ondan sebeb kararsız kaldım,bende ELA diyorum bu isimde çok hoş ama o da çok kısa bi de sesli harfle bittiği için ismi söylerken sanki yarım kalmış gibi geliyor,fikirlerinizi bekliyorum sizce hangisi..

cnm ben ela ismini kızıma koyucm çok beğeniyorum.

zaten şu diziler isim konusunda ömrümüzü yedi çıkarıyolar değişik isimleri herkes başlıyo o ismi vermeye çok önceden düşündüğüm ismi herkes kullanacak diye soğudum ama umursama bence benim gibi içinde kalırsın içinden geçen ismi ver

bencede "ela" ismi çok güzel
bigün olurda anne olursam ve kızım olursa bende "cemre" koycamm

EYŞAN güzel bir isim......bence diziye takılmayın.....dizi bir süre sonra bitcek gitcek......siz kızınızın ismini hayat boyunca kullancaksınız.....içinize sinen ismi olsun.....hayırlısıyla kavuşun bebeğinize....

ela çok güzel.

senii hangii isimm dahaa mutluu edeceksee onu koy canımm

Eyşan gerçekten çok güzel bir isim. Şimdi zaten eminim bir çok aile kızlarının adını Eyşan koyacak. Sıla dizisi varkende bir sürü Sıla konmuştu. Bence bunda garip bi durum yok. 2-3 yıl sonra bu diziler hatırlanmayacak bile. Bence Eyşanı beğeniyorsan koy derim.

hepinize çok teşekkür ederim düşünceleriniz için sanırım kızımın adı eyşan olacak çünkü bu sitede de okuduğum kadarıyla ela ismi de çok var,hem eyşan adı hem eşimin hemde benim adıma uyuyor.. SEVCAN&GÖKHAN&EYŞAN rabbim nasip eder de bir de oğlumuz olursa o da OZAN olacak inşallah..

EYŞAN;şanlı güzel,güzelliği ile ünlü
ELA;sarıya çalan kestane rengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…