- 14 Ekim 2023
- 84
- 42
- 23
-
- Konu Sahibi guzelanne56
Allah bınlerce kez razı olsun artık delırıcem ınanın 23 yaşımda çok ağır şeyler yaşadım önce koynumdakı evladımı gomdum sımdı karnımdakı ıcın cebellesıyorum, beni korkutan suan sabah klozete pembe akıntı düştü o beni korkuttu çok şükür kesıldı hemenÇok içten söylüyorum şuan bende gebeyim. Allah yardımcın olsun. Dualarım seninlesakin ol dua et kanama olmadığı sürece sorun olmadığını doktor da söylemiş zaten. İyi şeyler düşün iyi olsun kafanı başka seylere ver. Herşey allahtan hayırlısı neyse o olsun hakkında
11 haftalık hamıleyım 5 gün önce pembe lekem geldi hastaneye gittik bebek esınden ayrılmış kanama alanı varmış acil yatış yaptılar, dün öğlene kadar pazartesi gününden ıtıbaren hastanede kaldım. Lekelenemem hep pembe akıntı ıle geldi renkli akıntı oldu her leke fazlalaştıkca kanama alanı o kadar yok oluyordu. Dün kontrol edıldı bebegın eşi yapışmış bebek iyi kanama alanı yok olmuş bı kaç gün akıntı devam eder dedi,şöyle ki 24 saat tek bı sorun yasamıyorum akıntım sarıya döndü. sadece sabaha karşı akıntım renkli gelıyor çözemedim ben bu işi dün gece 5 gibi lavobaya gıttım sildikçe hep sarı pembe gıbı çok çok açık renkli akıntım oldu doktor bu olacak dedi, sadece lavabodan kalkınca pembe renkte klozete düşmüş akıntı gördüm. Yıprandım artık doktor çok olmadığı sürece, kırmızı olmadıgı sürece sorun yok hersey normal günde 1 defa oluyor bı kaç güne geçecek dıyor psikolojim kaldırmıyor vallahı eni sonu psikoloğa gıdıcem bi oğlum da doğumdan 2.5 sonra vefat etti şu evlat acısı ne buyuk ne ağır ımtıhanmıs
Bebegin esi bu haftalarda rahim duvarina yapisir. Yani aslinda ayrilmadi yeni yapisiyor. Bazen kilcal damarlara vs denk gelip kanamaya sebep oluyor yine bu haftalarda, genelde onemli bir sey degil ama doktorun bu bilgileri size vermesi gerekliydi.11 haftalık hamıleyım 5 gün önce pembe lekem geldi hastaneye gittik bebek esınden ayrılmış kanama alanı varmış acil yatış yaptılar, dün öğlene kadar pazartesi gününden ıtıbaren hastanede kaldım. Lekelenemem hep pembe akıntı ıle geldi renkli akıntı oldu her leke fazlalaştıkca kanama alanı o kadar yok oluyordu. Dün kontrol edıldı bebegın eşi yapışmış bebek iyi kanama alanı yok olmuş bı kaç gün akıntı devam eder dedi,şöyle ki 24 saat tek bı sorun yasamıyorum akıntım sarıya döndü. sadece sabaha karşı akıntım renkli gelıyor çözemedim ben bu işi dün gece 5 gibi lavobaya gıttım sildikçe hep sarı pembe gıbı çok çok açık renkli akıntım oldu doktor bu olacak dedi, sadece lavabodan kalkınca pembe renkte klozete düşmüş akıntı gördüm. Yıprandım artık doktor çok olmadığı sürece, kırmızı olmadıgı sürece sorun yok hersey normal günde 1 defa oluyor bı kaç güne geçecek dıyor psikolojim kaldırmıyor vallahı eni sonu psikoloğa gıdıcem bi oğlum da doğumdan 2.5 sonra vefat etti şu evlat acısı ne buyuk ne ağır ımtıhanmıs
Merhaba İnşallah düzelir bol bol dua edin benim de 4. Ayda yoğun kanamam oldu ama leke değil bardakdan boşalırcasina iki gün hastanede yattım kanamam kesildi lekelenmelerde iki hafta sonra bitti benim de iki kaybım var 3. Gebeliğim kaygılanmamak elde değil sizi çok iyi anlıyorum bol bol dua edip Allah'a sığının inşallah sağlıkla kucagimiza alırız11 haftalık hamıleyım 5 gün önce pembe lekem geldi hastaneye gittik bebek esınden ayrılmış kanama alanı varmış acil yatış yaptılar, dün öğlene kadar pazartesi gününden ıtıbaren hastanede kaldım. Lekelenemem hep pembe akıntı ıle geldi renkli akıntı oldu her leke fazlalaştıkca kanama alanı o kadar yok oluyordu. Dün kontrol edıldı bebegın eşi yapışmış bebek iyi kanama alanı yok olmuş bı kaç gün akıntı devam eder dedi,şöyle ki 24 saat tek bı sorun yasamıyorum akıntım sarıya döndü. sadece sabaha karşı akıntım renkli gelıyor çözemedim ben bu işi dün gece 5 gibi lavobaya gıttım sildikçe hep sarı pembe gıbı çok çok açık renkli akıntım oldu doktor bu olacak dedi, sadece lavabodan kalkınca pembe renkte klozete düşmüş akıntı gördüm. Yıprandım artık doktor çok olmadığı sürece, kırmızı olmadıgı sürece sorun yok hersey normal günde 1 defa oluyor bı kaç güne geçecek dıyor psikolojim kaldırmıyor vallahı eni sonu psikoloğa gıdıcem bi oğlum da doğumdan 2.5 sonra vefat etti şu evlat acısı ne buyuk ne ağır ımtıhanmıs