Lütfen bakın kızlar artık çıldırcam

Merhaba mesajlarini okudum bastan sona peki sana hic tedavi vitamin vs vermiyorlar mi amh degerine bakildi mi daha cok gencsin bence mutlaka olur
Yok inanki hiçbir şey yapılmadı herhangi bir tedavi sürecim olmadı direk geri gönderdiler

Evet bende anlayamıyorum hatta sordm dedim böyleyse adet nasıl oluyorum cok farklı konular dedi adetin devam edebilir

Ben de tup bebek tedavisi goruyorum ne sormak istiyorsan yardimci olayim canim hangi sehirdesin sen hangi doktorlara gittin
Erzurumlym işte en ilk durumumu öğrendiğimde buhara hastnsine gittim tüp bebek için üniversite araştırma hastanesine gittim yakup kumtepe doktor

Söylemedi doktor 🤷🏻‍♀️ açıkçası neye uğradığımi şaşırdım soramadım ki bisey
Bak ablacim benim de fsh Im yuksek ve fsh dalgali bir hormon Ben ilk gittigimde tup bebek doktoruma dedim ki fsh yuksek o da dedi ki Ben istesem fsh i istedigim kadar ilacla dusururum onun tek basina bir anlami yok kaç yumurta göründüğü önemli ve tedavi boyunca hiç fsh bakılmadı sen öncelikle iyi bir doktora git gidebiliyorsan Ankara ya da İstanbul’da iyi doktorlar var önerebilirim

Bak ablacim benim de fsh Im yuksek ve fsh dalgali bir hormon Ben ilk gittigimde tup bebek doktoruma dedim ki fsh yuksek o da dedi ki Ben istesem fsh i istedigim kadar ilacla dusururum onun tek basina bir anlami yok kaç yumurta göründüğü önemli ve tedavi boyunca hiç fsh bakılmadı sen öncelikle iyi bir doktora git gidebiliyorsan Ankara ya da İstanbul’da iyi doktorlar var önerebilirim
Doğrudur ablam sen daha iyi bilirsin benim hiç bilgim yok bana söylenen bunlar yani fsh düşmyr olmaz düşmesi lazım falan senin tedavi nasıl gidiyor sen nerelsn

Doğrudur ablam sen daha iyi bilirsin benim hiç bilgim yok bana söylenen bunlar yani fsh düşmyr olmaz düşmesi lazım falan senin tedavi nasıl gidiyor sen nerelsn

Tahlillerim hala duruyor kendim anlayabilrmym bir değerden kaç yumurtam oldgnu?

Ben Ankaradayım canım benim başka problemlerim de var o yüzden biraz daha zorlu bir süreç benim 🙂 ama devam 😌 fsh ın düşmesi için de adet olmadan bir iki gün önceden başlayıp her gün aç karnına bir bardak testere dişli Aslan pençesi çayı içebilirsin 15 gün boyunca o hormonlarını dengeler

Ben Ankaradayım canım benim başka problemlerim de var o yüzden biraz daha zorlu bir süreç benim 🙂 ama devam 😌 fsh ın düşmesi için de adet olmadan bir iki gün önceden başlayıp her gün aç karnına bir bardak testere dişli Aslan pençesi çayı içebilirsin 15 gün boyunca o hormonlarını dengeler
Kullandım ondan ablam baya belki suan düşmüştür bilmiyorum daha gitmedim suan da başka bitkisel seyleer kullanıyorum Rabbim seninde yardımcın olsun zor gerçekten sabır isteyen şeyler

X