• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nokia 5800 kullananlar?

sangs

good girl gone bad ;)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
1.135
1
116
- Yurtdışı
telefon nasıl kızlar memnun musunuz?
gorunusu cok kaba gelıyo ama ozellıklerı baya ıyı sanırım

tesekkurler yorumun ıcın canım ozellıklerı cok guzel ama tasarımında takılı kaldım bende işte :S

Pembe kılıf taktım bayan telefnu oldu artk opuyorumnanaktan şaka bi yana düşünebilirsin canm görüntsüde hoş oldu kılfla kullanıyorm çok tatlı

canım aldım bugun nokıa 5800 kırmızısını aldım ama
servıse verdım surumunu yukseltmelerı ıcın vıdeoları surumu yukselterek ızleyebılırmısım
bakalımmm artıkkk

cnm benim telefonum da 5800(kırmızı) ben görüntüsünü beğeniyorum özellikleri de çok iyi çok memnunum telefonumdanyerimseniben
ben sürümünü kendim yükseltiyorum wifi kullanarak eğer kablosuz netin yoksa usb yle bağlayarak da yükseltebilirsin ama çok uzun sürüyor öyle.
ama video hala izlenemiyor son sürüm olmasına rağmen.akannehir
skyfire programı var onunla videoları izleyebilirsin bende önceden yüklüydü silmiştim geçen gün tekrar yükledim ama çalışmadı neden anlamadım.:sm_confused:
bir de ovi de işine yarıcak birsürü şey var cnm mutlaka gezin biraz ovi de.
hayırlı olsun telefonunkaydirigubbakcemile5

loading cok tskler canım bugun elıme gectı telefon gercektende dogru bı secım yapmısım cok sevdım telefonu
bazı anlayamadıım seyler var ama zmanla cozerım onlarıda benımkının surumu 40... kusur olmus cnm bu surumle ızleyebılcegımı soyledıler senınkı kac?

benimkide 40 cnm ama izleyemiyorum ben sen bi dene istersen eğer izleyebilirsen söylersin belki arada minik güncellemeler çıkıyor onlardan çıkmıştır ben de yüklerimyerimseniben

cnm ayrıca öğrenmek istersen özelden bi site adı vereyim çok güzel temalar var şuanda bahar teması indirdim bide yazı değişti ya sanki yeni almışım gibi hevesle kullanıyorum telikaydirigubbakcemile5

5800 için yeni güncelleme çıktı bikaç gün önce haber vermek istedimkaydirigubbakcemile5

Ben de 5800 kullanıyorum çok da memnunum. Dün de versiyon 50'yi yükledim. Ama bi türlü SkyFire kullanamıyorum :(

Ben de 5800 kullanıyorum çok da memnunum. Dün de versiyon 50'yi yükledim. Ama bi türlü SkyFire kullanamıyorum :(

ben de önceden kullanıyordum silmiştim biara tekrar yükleyip denedim ülkenizde hizmet vermiyoruz gibi bi yazı çıkmıştı demekki sadece benim telde olmuyormuş:sm_confused:

Back