nohut büyüklüğünde sertlik

kedivekeder

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
182
136
103
en erken cuma gününe randevu buldum. mecburen buraya yazıyorum. hiçbir şey yokken durduk yere bir şey batar oldu vajina sağ dudağının hafif içinde nohut büyüklüğünde bir sertlik var dokununca acıyor kıpkırmızı. ne olabilir? doktora cuma gideceğim o zamana kadar yapabileceğim bir şey var car mı

Bartholin kisti diyorlar şuan benimde sağ alt tarafta ağrı var ama ne şişlik ne de kızarıklık var

cumaya kadar geçmesini umuyorum dokununca acıyor sertliği hissediyorum bir iyileşme söz konusu değil şimdilik. soktora gidecek misiniz peki
Ya ben doktora gitmekten korkuyorum. Benim ağrı dudakların üstünde değil yanında. Gidersem alt muayeneden korkuyorum

Ya ben doktora gitmekten korkuyorum. Benim ağrı dudakların üstünde değil yanında. Gidersem alt muayeneden korkuyorum
randevuyu 06.08 tarihine aldım ben de korkuyorum. 21 gün sabah akşam bir yemek kaşığı beyaz dutu klorsuz yarım litre suda kaynatıp içicem yaptıktan yarım saat sonraya kadar yemek yememek gerekiyormuş. ve şeker kisti arttırıyormuş tüketmemek lazımmış. kist alınsa bile tekrarlayabilirmiş. ben bu kürü deneyeceğim şimdilik geçerse yazarım isterseniz siz de deneyin. elimizden başka bir şey gelmez 🤷🏻‍♀️

randevuyu 06.08 tarihine aldım ben de korkuyorum. 21 gün sabah akşam bir yemek kaşığı beyaz dutu klorsuz yarım litre suda kaynatıp içicem yaptıktan yarım saat sonraya kadar yemek yememek gerekiyormuş. ve şeker kisti arttırıyormuş tüketmemek lazımmış. kist alınsa bile tekrarlayabilirmiş. ben bu kürü deneyeceğim şimdilik geçerse yazarım isterseniz siz de deneyin. elimizden başka bir şey gelmez 🤷🏻‍♀️
Merhaba nasılsınız bir düzelme var mı

merhaba. valla küçüldü mü elim mi alıştı emin değilim 6sında gidicem. siz nasılsınız
Benim kum varmış böbreğimde. Galiba ondan ağrı var. Şişlik kıl kökü iltihabı gibi bişey çıktı zaten bartholin kistinden alakasız bi yerdeydi. İntermette okudum ben sıcak suya oturup ovmak çok iyi geliyor diyorlar. Tavsiye ederim

İlaç verdi mi doktor ve muayeneyi nasıl yağto bilgi verirseniz sevinirim bende çok korkuyorım gitmeye hala
muayene masasına uzandım altımdaki her şeyi çıkartıp eldivenini taktı bana nerenin sert olduğunu gösterir misin dedi gösterdim baktı dokunup sıkarak bir şey yok kıl kökü iltihabı dedi. üç günlük antibiyotik yazdı kullanıp bitirdim. yavaş yavaş geçeceğini söyledi. zaten bekar mısın diye soruyor en başta

Back