Nöbetçi Muhabbetçi

Amin canim sagol suan düşünmüyorum calismayi esim sigortamida odicek
Anne olmak anlatilmaz bisey sürekli onu düşünüyorum biaey olmasin diye uyandi benimki ilgileneyim yine doncem optum

evet anne olmak cok baska
hadi ilgilen pasayla bende kizima kahvalti yaptirayim bu saatte anca kalkti cadim.

zorlukları var evet ama bence güzellikleri daha fazla :)
poli ben izine ayrılırken sen türkiyedeydin yada yoldaydın yanılmıyorsam

güzelliklerinden hic bahsetmiyorum zaten.kizimin güzümü sevmesi beni öpmesi dünyalara bedel.

evet gittim geldim sonra bidaha gittim geldim bir ay oldu geleli allah izin verirse önümüzdeki ay bidaha gidicez.
kizim kisin ana okuluna baslicak sik gidemicez artik.

haklısın ben henüz o günleri görmedim ama tahmin edebiliyorum
okula başladımı senede iki kere tatilleri var değilmi artık ona göre izinler ayarlancak

ne kadar uzun zaman olmuş görüşmeyeli yaaa, kızının anaokulu çağına geldiğine inanmıyorum. aman allahım. almira okullu oldu haa. maşallah.allah zihin açıklığı versin kuzuya

:2: ay ne güldüm ha kız burda ana okulu 3 yasında başlıyor türkıyedekı gıbı 5-6 yasında degıl ha.

Son düzenleme:
Selam kizlar beni hatirladinizmi uzun zaman olu dimi yeni anne sizleri opuyor

As canım merhabalar hatırlamaz olur muyuz hiç : ))))

İyi olmana,anne olmana çok sevindim, rabbim sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin Nihancım.

:126::126::126::126::126::126::118::118::118::119::119::119::119: bir gün hepimiz toplanıcaz

dün kızım yataktan düştü uyumaya gittik yatağımın ortasına onu yatırdım kenarada ben yattım nasıl olduysa uyumuşum kızım beni uyutmuş kendi uyumamış kolumun üstünden geçip yere düşmüş küt diye sese ve ağlamasına uyandım nasıl kalktım kucağıma aldım bilemiyorum Allahtan birşey olmadı sanırım kıçının üstüne düşmüş geri geri gidiyor bizimki sabaha kadar uyumadım başında bekledim nefes alıyormu tepki veriyormu diye kontrol ettim

İyiyim mandalinacım çok şükür,sende iyi misin?

offf çok üzüldüm o anki paniğini üzüntünü anlayabiliyorum

bebeklerin cidden nezaman neyapacağı belli olmuyor anne uykusuzluktan yorgun düşerken ...

Allahtan ki kötü bişey olmamış canım çok geçmiş olsun

iyiyim bende çok şükür sağol brownim

evet çok feci birşey akşama eşime söyleyince o ayrı panikledi

nasıl yorduysa beni sızmışım

:126::126::126::126::126::126::118::118::118::119::119::119::119: bir gün hepimiz toplanıcaz

günaydın hoşgeldin brovnim evet bir gün yakın bir gün çok yakın hemde
nasılsın brovnim
selam kızlaro gün bugün olsun mu?
geçmiş olsun canım . bende küçükken çok düşürdüm kızı, insan çok suçlanıyo ama bişeycik olmuyo yüreğini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…