Amin canim sagol suan düşünmüyorum calismayi esim sigortamida odicek
Anne olmak anlatilmaz bisey sürekli onu düşünüyorum biaey olmasin diye uyandi benimki ilgileneyim yine doncem optum
zorlukları var evet ama bence güzellikleri daha fazla :)
poli ben izine ayrılırken sen türkiyedeydin yada yoldaydın yanılmıyorsam
güzelliklerinden hic bahsetmiyorum zaten.kizimin güzümü sevmesi beni öpmesi dünyalara bedel.
evet gittim geldim sonra bidaha gittim geldim bir ay oldu geleli allah izin verirse önümüzdeki ay bidaha gidicez.
kizim kisin ana okuluna baslicak sik gidemicez artik.
haklısın ben henüz o günleri görmedim ama tahmin edebiliyorum
okula başladımı senede iki kere tatilleri var değilmi artık ona göre izinler ayarlancak
benim kızımda 6 aylık sahmeran :)
adet edindiyse de istedigi birsey vardır kucak oyun filan birşey istiyordur
evet anne olmak cok baska
hadi ilgilen pasayla bende kizima kahvalti yaptirayim bu saatte anca kalkti cadim.
Allah bagislasin bebisini cok tatli oluyorlar valla öpmeye doyamiyorum evet ya kucak istiyor yaramaz bide kucakta olupta gezdirilmek istiyor
güzelliklerinden hic bahsetmiyorum zaten.kizimin güzümü sevmesi beni öpmesi dünyalara bedel.
evet gittim geldim sonra bidaha gittim geldim bir ay oldu geleli allah izin verirse önümüzdeki ay bidaha gidicez.
kizim kisin ana okuluna baslicak sik gidemicez artik.
az kalmis o günlerine canim 3-5 ay sonra baslar.
evet aynen öyle artik izinler ona göre olacak.
Geldim bile benim az ve sık emiyo Oh ne guzel ne kadarlik oldu seninki kiz Tam oLarak
Selam kizlar beni hatirladinizmi uzun zaman olu dimi yeni anne sizleri opuyor
İyiyim mandalinacım çok şükür,sende iyi misin?
offf çok üzüldüm o anki paniğini üzüntünü anlayabiliyorum
bebeklerin cidden nezaman neyapacağı belli olmuyor anne uykusuzluktan yorgun düşerken ...
Allahtan ki kötü bişey olmamış canım çok geçmiş olsun
:126::126::126::126::126::126::118::118::118::119::119::119::119: bir gün hepimiz toplanıcaz
selam kızlargünaydın hoşgeldin brovnim evet bir gün yakın bir gün çok yakın hemde
nasılsın brovnim
geçmiş olsun canım . bende küçükken çok düşürdüm kızı, insan çok suçlanıyo ama bişeycik olmuyo yüreğini ferah tutdün kızım yataktan düştü uyumaya gittik yatağımın ortasına onu yatırdım kenarada ben yattım nasıl olduysa uyumuşum kızım beni uyutmuş kendi uyumamış kolumun üstünden geçip yere düşmüş küt diye sese ve ağlamasına uyandım nasıl kalktım kucağıma aldım bilemiyorum Allahtan birşey olmadı sanırım kıçının üstüne düşmüş geri geri gidiyor bizimki sabaha kadar uyumadım başında bekledim nefes alıyormu tepki veriyormu diye kontçok geçmiş olsun canım. bende küçükken çok düşürdüm kızrol ettim