Günaydın nasılsın canım ya valla gecmıs sayfaları okuyordum boye bu kız artık gelmıyor demıstım.duydun benı sanırım
Selamlar ben mutlu, hoşgeldiniz
Aynen öyle heycanlar başladı ben zaten bayadır çeyiz için koşuştururyodum büyük çogunlugunu hallettim sayılır tabi daha çok eksiğim var ama nişandan sonra artık inşallah hayırlısıyla halletcem
Valla mandiş ben burda 1.yılımı yakında doldurcam evlenip işten çıkınca tazminat varmış bende duydum ama benim çok az olur heralde
senin işin neden rahat deil devlet hep iyi derler aslındabende seneye kpssye girmeyi düşünüyorum hatta sen nerde çalışıyodun
Selamlar ben mutlu, hoşgeldiniz
Valla büyümüş suan en tatlı sevılecek zamanı yürümeye başlayınca yanına uğramıyorlar çünkü. Bende kızımı büyüttüm ıkıncı ıcın uğraşıyorum suan:2:
günaydın hoşgeldin ben süperim sen naılsın sahmeran
Canim ya cok ozledim sizleri muhabbetlermizi neler neler değişti hayatım da bi bilsen cepten giriyorum onum icin gec yaziyoru
Nasilsin
Sağol mandalina bomba gibiyim
haklısın peşine koşmaktan sevecek zaman bulamam sanırım şimdide pek sevdirmiyorya sokak kızı hep dışarda geçecek :)
hayırlısı senin içinde olsun erkek istiyorsun dimi :)
rabbım sağlıklı evlat versın. Bı kızım var ıkıncıde erkek olursa tadından yenmez ama hayırlısı artık 6 aydır uğraşıyorum ıkıncıye ama olmuyor bakalım bu ay umutluyum.
3 aylik oglum var mandalina evet pek sohbet edememistik
Poli hamileyken isten cikarildim simdi evdeyim yani ev hanımi oldum ama olsun cok tatli bi oglusum var
Sen neler yaptin kizlar nasil buralardami yapo bilo
2.yi dusunuyon he cok sevindim canım ins hersey istedigin gibi olurrabbım sağlıklı evlat versın. Bı kızım var ıkıncıde erkek olursa tadından yenmez ama hayırlısı artık 6 aydır uğraşıyorum ıkıncıye ama olmuyor bakalım bu ay umutluyum.
maşallah Allah analı babalı büyütsün
erkek bebekler gazlı oluyormuş sıkıntılı oluyormuş o yüzden inşallah senin paşanda yoktur
Amin cok sagol
40 gunden sonra gazi pek olmadi cok sukur gunun belli bir saatinde aglama krizi tutar o kadar
bende aynen senin gibi düsünüyorum ama bazen zorluk görünce yok yok iki tane yeter diyorum.tabi önce sağlık ama 2 kız 2 erkek hep istemişimdir ben hem dayı hem amcaolsunlar kızlar hem teyze hem hala olsun diye tabi kesinliği yok cinsiyet işinin :)
hayırlısı olur canım sonuçta bir tane olduysa devamı gelir zamanı değilmiş
3 aylik oglum var mandalina evet pek sohbet edememistik
Poli hamileyken isten cikarildim simdi evdeyim yani ev hanımi oldum ama olsun cok tatli bi oglusum var
Sen neler yaptin kizlar nasil buralardami yapo bilo
evet ya kalabalık aile güzel oluyor sıkıntısıda oluyor ama getirdiği güzellikler daha fazla
maşallah maşallah paşaya
niye ağlıyor ki adet mi edindi yoksa derdimi var
Amin canim sagol suan düşünmüyorum calismayi esim sigortamida odicekbende aynen senin gibi düsünüyorum ama bazen zorluk görünce yok yok iki tane yeter diyorum.
hayirlisi artik.
canim allahim anali babali buyutsun bilmiyordum oglusun oldugunu biliyormusun cok sevindim ya.
birazcik büyüsün pasa is ararsin belki bilmiyorum tekrar calismayi düsünüyormusun ama.
benim hayatim hep ayni bi türkiye bi almanya böyle geciyor ikinciyi istiyorum simdi.
kizlarla pek görüsemiyoruz denk gelmiyoruz.
bende aynen senin gibi düsünüyorum ama bazen zorluk görünce yok yok iki tane yeter diyorum.
hayirlisi artik.
canim allahim anali babali buyutsun bilmiyordum oglusun oldugunu biliyormusun cok sevindim ya.
birazcik büyüsün pasa is ararsin belki bilmiyorum tekrar calismayi düsünüyormusun ama.
benim hayatim hep ayni bi türkiye bi almanya böyle geciyor ikinciyi istiyorum simdi.
kizlarla pek görüsemiyoruz denk gelmiyoruz.
Adet edindi ya sıkıntısı olduğunu sanmıyorum ağrısı olsa hep aglar
Sen evlimiydin neler yapiyorsun