Nöbetçi Muhabbetçi

Aynen öyle heycanlar başladı ben zaten bayadır çeyiz için koşuştururyodum büyük çogunlugunu hallettim sayılır tabi daha çok eksiğim var ama nişandan sonra artık inşallah hayırlısıyla halletcem :KK34:

Valla mandiş ben burda 1.yılımı yakında doldurcam evlenip işten çıkınca tazminat varmış bende duydum ama benim çok az olur heralde:KK34:

senin işin neden rahat deil devlet hep iyi derler aslında :KK34: bende seneye kpssye girmeyi düşünüyorum hatta sen nerde çalışıyodun :KK34:

ev tutup yerleşmeye başlayınca asıl belli olur eksikler şimdi herne kadar tamam desende ıvır zıvır çıkıyor hep

az da olsa hakkını al be yorgun zaten bırakacağın insan haketmiyor baksana

devlet rahattırda benim bulunduğum yer tam devlet değil siyasi bir yer bir de müdürün çalışma arkadaşın adil olmaz seni enayi gibi kullanmak için işbirliği yaparsa berbat oluyor işte

Valla büyümüş suan en tatlı sevılecek zamanı yürümeye başlayınca yanına uğramıyorlar çünkü. Bende kızımı büyüttüm ıkıncı ıcın uğraşıyorum suan:2:

haklısın peşine koşmaktan sevecek zaman bulamam sanırım şimdide pek sevdirmiyorya sokak kızı hep dışarda geçecek :)

hayırlısı senin içinde olsun erkek istiyorsun dimi :)

Canim ya cok ozledim sizleri muhabbetlermizi neler neler değişti hayatım da bi bilsen cepten giriyorum onum icin gec yaziyoru
Nasilsin

Bızde özledık:KK48: iyim canım bende pek bir degısıklık yok kızımla uğraşıyorum. Noldu canım hersey yolundamı.

haklısın peşine koşmaktan sevecek zaman bulamam sanırım şimdide pek sevdirmiyorya sokak kızı hep dışarda geçecek :)

hayırlısı senin içinde olsun erkek istiyorsun dimi :)

rabbım sağlıklı evlat versın. Bı kızım var ıkıncıde erkek olursa tadından yenmez ama hayırlısı artık 6 aydır uğraşıyorum ıkıncıye ama olmuyor bakalım bu ay umutluyum.

rabbım sağlıklı evlat versın. Bı kızım var ıkıncıde erkek olursa tadından yenmez ama hayırlısı artık 6 aydır uğraşıyorum ıkıncıye ama olmuyor bakalım bu ay umutluyum.

tabi önce sağlık ama 2 kız 2 erkek hep istemişimdir ben hem dayı hem amcaolsunlar kızlar hem teyze hem hala olsun diye tabi kesinliği yok cinsiyet işinin :)

hayırlısı olur canım sonuçta bir tane olduysa devamı gelir zamanı değilmiş

3 aylik oglum var mandalina evet pek sohbet edememistik

Poli hamileyken isten cikarildim simdi evdeyim yani ev hanımi oldum ama olsun cok tatli bi oglusum var
Sen neler yaptin kizlar nasil buralardami yapo bilo

Poli hamileyken isten cikarildim simdi evdeyim yani ev hanımi oldum ama olsun cok tatli bi oglusum var

maşallah Allah analı babalı büyütsün

erkek bebekler gazlı oluyormuş sıkıntılı oluyormuş o yüzden inşallah senin paşanda yoktur

2.yi dusunuyon he cok sevindim canım ins hersey istedigin gibi olur
[QUOTEw=mandalina01;31111538]tabi önce sağlık ama 2 kız 2 erkek hep istemişimdir ben hem dayı hem amcaolsunlar kızlar hem teyze hem hala olsun diye tabi kesinliği yok cinsiyet işinin :)

hayırlısı olur canım sonuçta bir tane olduysa devamı gelir zamanı değilmiş[/QUOTE]

Bende isterim kalabalik bi aile olmak yanlizlik hep korkutmustur beni

tabi önce sağlık ama 2 kız 2 erkek hep istemişimdir ben hem dayı hem amcaolsunlar kızlar hem teyze hem hala olsun diye tabi kesinliği yok cinsiyet işinin :)

hayırlısı olur canım sonuçta bir tane olduysa devamı gelir zamanı değilmiş
bende aynen senin gibi düsünüyorum ama bazen zorluk görünce yok yok iki tane yeter diyorum.
hayirlisi artik.

canim allahim anali babali buyutsun bilmiyordum oglusun oldugunu biliyormusun cok sevindim ya.
birazcik büyüsün pasa is ararsin belki bilmiyorum tekrar calismayi düsünüyormusun ama.
benim hayatim hep ayni bi türkiye bi almanya böyle geciyor ikinciyi istiyorum simdi.
kizlarla pek görüsemiyoruz denk gelmiyoruz.

evet ya kalabalık aile güzel oluyor sıkıntısıda oluyor ama getirdiği güzellikler daha fazla

maşallah maşallah paşaya

niye ağlıyor ki adet mi edindi yoksa derdimi var

Adet edindi ya sıkıntısı olduğunu sanmıyorum ağrısı olsa hep aglar
Sen evlimiydin neler yapiyorsun

bende aynen senin gibi düsünüyorum ama bazen zorluk görünce yok yok iki tane yeter diyorum.
hayirlisi artik.

canim allahim anali babali buyutsun bilmiyordum oglusun oldugunu biliyormusun cok sevindim ya.
birazcik büyüsün pasa is ararsin belki bilmiyorum tekrar calismayi düsünüyormusun ama.
benim hayatim hep ayni bi türkiye bi almanya böyle geciyor ikinciyi istiyorum simdi.
Amin canim sagol suan düşünmüyorum calismayi esim sigortamida odicek
Anne olmak anlatilmaz bisey sürekli onu düşünüyorum biaey olmasin diye uyandi benimki ilgileneyim yine doncem optum

hayirlisi artik.

zorlukları var evet ama bence güzellikleri daha fazla :)
poli ben izine ayrılırken sen türkiyedeydin yada yoldaydın yanılmıyorsam

X