- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlarr
Mandiş naber canımm yaa nasıl gidiyor uzun zaman oldu görüşmeyeli
Bebişin ne alemde kocaman olmuştur dimi oğlan mıydı kız mıydı ismi neydi :26:
İşe başladın galiba Tatil nasıldı
aslm
iyiyim mutluluk senden naber evet 8 aydır evdeydim pek girmedim :) unutulmamak güzelmiş hatırlamana sevindim valla :)
oldu koca kız tam bir cadı :)
başladım malesef işe uzun aradansonra iş hiç iyi gelmedi evimin hanımı çocuğumun anası olmak istiyorum bu aralar :))
sen neler yaptın varmı değişiklikler
Yok canım benimmm niye unutayımm sizlerii
Ohh maşallahh kocaman olmuştur eminimm
Ben haftasonundan sonra pazartesi çalışmaya bile zar zor homurdana homurdana geliyorumm 8 ay işe gitmesemden bida hayatta çalışmazdım heralde
Bende artık ev hanımı olmak istiyom wallahi en güzeli o
Şubatta sözlendimm agustosta kısmet olursa nişan yapcaz gene kısmet olursa gelecek sene 14haziran'da da düğünüm olcak Buyur gel yolun düşerse buralara beklerimm
Koşuşturmaca iş güç devam tabi Nişan hazırlıkları yapıyorum bitti sayılır, bi yandan işimden pek memnun değilim iş arıyorum ama bulamıyorum tabi öyle yani
tahmin ediyorsun bak nasıl zorlandığımı :)
hayırlı olsun sonunda ikna ettin dimi nasıl evlenme teklifi etti ne ler oldu anlat bakayım
işyerinde neler oldu en son konuıştuğumuzda işyerinden memnun olmadığını değilde maaş konusunda sıkıntılarından söz etmiştin az veriyorlar demiştin yanılmıyorsam
Evet
Öyle özel bir evlenme teklifi almadım maalesef ara ara hergün evlenme teklifi ediyordu biara yolda bakkalda orda burda sırf üstünde kalmasın diye biara biliosun evlencem diye deliriyodum baktım olmuyo koyverdim sonra bizimkinin kafasına dank mı etti ne olaylar çok hızlı gelişti aslına bakarsan bende anlamadım ailemle tanışmak istedi aslında her taraf birbirini biliodu ama resmi bi tanışma yoktu neyse sonra aileleri tanıştırdık derken bigün haftaya söz yapalım adı olsun dediler öle gelişti yani sonradan benimki maşallah pek bi açıldı şuan evi nasıl döşesek modunda çok şükür çok içten dua etmişim galiba
İşle ilgili aslında sorun sadece para deil ama tabiki onunda çok büyük etkisi var ilk zamanlar asgari ücret çalışıodum biliosundur yılbaşında zam yaptı sözde ama çok galyana getirdi yüksek gibi gösterdi ama içinde yol yemek cart curt dahil etti önceden onu ayrı alıodum öle yani gene çok şükür ilk zamana göre rahatladım
Patronum çok gıcık ya burda ne iş yaptıgım belli deil her iş bana yüklüyor ve inanılmaz aşalayıcı konuşuyor sabrediyorum ama benimde tahammül gücüm azaldı şu nişan düğün işi olmasa arkama bakmadan çıkardım aslına bakarsan bundan bikaç hafta önce çok sinirlendim gene çıkmaya karar verdim ama sonra cesaret edemedim hemde yıllık iznimi kullancam burda nişan zamanı başka biyere geçersem iznim olmıyacak ya bi iş bulabilsem şöle gönlüme göre gene hiç düşünmicem aslında
Sen nerde çalışıyodun devlettemiydin? Rahattı dimi işin yanlış hatırlamıyosam
Ben geldim
hoşgeldin poli nasılsın
Hosbulduk İyim mandısim sen nasılsın. Benım cadı hala uyuyorda onun basını beklıyorum kalksın dıye
uyusun bırak poli en iyi halleri uykuda oldukları halleri :)
bende iyiyim kızımı büyüttüm geldim :)
ben en son bıraktığım o moddaydın iye evlenmek istemiyor diye anlatıyordun koyverdiğin zamnını bilmiyorum bak demek onu istiyormuş huyunuda öğrendin bak üstüne gidip gidip sonra bırakcan ki senin dediğine geliyor :)
hayırlısı olsun mutluluk şimdi sende çok heyecan vardr ne alsam evimi nasıl düzsem ikinizdede kıpraşmalar üstü düzeydir :)
aa bak evlilikte yakın sabret derim işyerinde çünkü evlendikten sonra işten çıktığında tazminatın var diye biliyorum yine araştırda evlenmeden önce çıkarsan onu alamıyormusun az mı alıyorsun öyle bişiydi gerçi aşağılayıcı konuşmalara insan nasıl dayanır bilemiyorum ki Allah sabır versin öyle insanlarla bütün gün aynı yerde zor
birde işini ayarlayıp çıarsan daha rahat edersin hayırlısı olsun yorma kafanı o patronuna sen mutluluğuunu yaşa bol bol
evet devletteyim ama rahat değil canım
Valla haklısın. Maşallah ya bı duyduk hamılesın sımdı doğmusta buyutmussun bıle.cok hızlısın ha. Mınık cadımız kaç aylık oldu rabbım saklasın
Ben geldim
Günaydın kızlar nasilsiniz
hahaa sorma 2 yıl uğraştım hanımefendi gelsin diye sonra jet hızıyla geldi de büyüdü :) bende dün doğmuş gibi hissediyorum fotolarını görmesem nasıl büyüdüğünü anlamıycam resmen koca kız olmuş :)
6 aylık olduk biz
senden ne var ne yok görüşmeyeli