- 15 Şubat 2013
- 24.324
- 91.314
evet ondan heralde illa da bebeğin var yapma etme diyorum salak salakönce bebeğim yazıyorya ben ondan dedım sende peşimden geldın galıba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ondan heralde illa da bebeğin var yapma etme diyorum salak salakönce bebeğim yazıyorya ben ondan dedım sende peşimden geldın galıba
mutsuzsan,sevgiye şefkate ihtiyacın varsa,dertliysen Tweety nin şefkatli kollarına gidin tecrübe ile sabittir :):):)
canım öncelikle geçmiş olsun diyorum ygs için inşallah diğer sınavlarında hayırlısı ile geçer...Hayatımın aşkı ile 3 yıl falan yazınca ben seni evli sandım :):):)
bebeğim yok canım . ama evet yani kocamı tanıyorum.eminim .ben çok kılıf bulurum yoksa ama bu sefer emindim keşke olmasam
t.ederim çok sevindim buna
evet ondan heralde illa da bebeğin var yapma etme diyorum salak salak
Selam kızlar bende varımmm
oyle bi kucuk gormusun ki beni 40 sandim seni
ilk defa ciddiye alındım deyince sen üzüldüm
ekledim seni
şimdi çıkıcam sonra görüşürüz canım :13:
yaşlandık be twe
peki ne yapayım çözüm bulamıyorum ya yazlık şöle serin tutacak üst örtmelik ince bişey başka bi tavsiyen var mı canım
dimiiii bir tek kendi sokuklerimi dikemiyorum
ben 39 yaşındayım ama bodur tavuum göstermiorumESTAGFURULLAH sen kac yasindasin :26:
yani kızlar durup durup gecenin 2 sinde geliyosunuz
insan 12 diyince toplaşır, uykunuzda mı yok sizin
twe cok sert oldu sen bana tiwi de
ozamn sevmıyorsan hiç uğraşma
dışarda kadınmı yok dıyen bendım nebilim aklından o düşünce çıksın dıye dedım ama mutlu değilsen boşver gıtsın
ben 39 yaşındayım ama bodur tavuum göstermiorum
6 harfli dicem
ben 39 yaşındayım ama bodur tavuum göstermiorum