Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırdır ne yoğunluğu böyle:44:
sen neler yapıyorsun buraya kadar gelipte görüşemediğimize çok üzüldüm ama mail nasıl gelmedi hala anlamış değilim gönderilen postalarda hala duruyor gönderildi diye
çocuklarla uğraşıyorum ufaklıkta kreşe başladı git gel büyüğün kursları okulu derken ancak geceleri fırsat bulabiliyorum işte...
ben msn den yazacan diye bekledim. ara ara msn ye girdim, hotmail hiç aklıma gelmedi. ve muhtemelen yanlışlıkla sildim
ama bende çok üzüldüm kısmette olmayınca işte, sağlık olsun ne yapalım.
bende iyyim şükür, çocuklar iş telaşı. devam edip gidiyoz
maşallah. bende bu ara gece gündüz giriyom, eşim yok buralarda takılıyom
msn hiç aklıma gelmedi iyi mi? dediğin gibi kısmet işte inşallah bir dahakine...
hayırdır??? nereye gitti eşin...
yurtdışı seminernide
Allah kavuştursun bayağı da uzaklara gitmiş...
evet ya Manisa çok değişti sen hatırladığım kadarı ile Akıl hast. civarında oturmuştun değil mi? hele oralar acaib hızla gelişti... 3 katlı binalar bile yıkılıyor artık yerine daha yüksekleri dikilmek için
amin.
evet orda oturmuştum, bizim zamanımızda müstakil evler vardı, şimexdi apartman olmuş hepsi, yalnızca bir av duruyor. eski bi kürt komşumuz vardı. onu gördük. tanıdı adam bizi. ayy adama bi yakılnık hissettim sorma . eskidne kenar mahalleyde orası şimdi lüksleşmiş. öğretmen evnide kaldık bir gece. o civar aynı, izmir yolu çok güzel olmuş.15 dk bornovadasın.
ev sahepledxrimiz çok iyi ağırladı. çok sevindiler. kadıncağız gitmeyelim diye ağladı. herşeye rağmen çok güzel bir gezi oldu. sendiue görseydim tam olacaktı.
evet ben de çok görmek isterdim seni... insanın böyle dostluklarının olması çok güzel kaç yıl geçsede hatırlanıyor ne güzel...
kesinlikle. eşim tereddüt etmişti, ne derler ne düşünürler diye . ama adamlar öğretmen evinde kaldığımıza bile kızdılur. biz dudurken ne demek orda kalmak diye . samimiyet anlaşılıyo . ve duygular karşılıklı.
tamam canım, iyi geceleraynen...
bu arada birşey olursa faceten daha kolay ulaşırsınız bana cepten girebildiğim için oraya daha sık bakabiliyorum burda buluşma ayarlarsanız bi dürtün beni de
canım şimdi çıkıyorum ufaklığı uyutmam gerek bende yanında sızıp kalmazsam yine gelirim öpüyorum çok...
bi canlandırmadık şu topiği yaaa
güzel bir topik olmuş ne yazıkki geç fark etmişim
geç olsun güç olmasın
aslında sayfa bayağı ilerlemiş,bence kk nın buna ihtiyacı vardı
bir zamnalar yemez içmez yazardık ama dağıldı grup , şimdi herkez ayrı saatlerde geliyo. maalsefe bi toplaşamıyoz. umarım yeniden canlanır