evet evet oğluşum bende öyle hissediyorum malum çikilota tadında gelinim var :))
şaşmış yönünü öyle böyle değil
sen neler yaptın
benimde kızda çok büyümüştü .
ne yapayım canım. izne ayrılmıştım . tatile gittik geldik. geçen cumada düğünümüz başladı onu yaptık. ve tekrar işimizin başına döndük. bir yığın evrak var ama işe adapte olmak kolay değil. sık boğaz eden olmadığı için işe yavaş yavaş adapte olmaya çalışıyom
dadlum nereye gittin tatile annen iyice iyileşti değilmi
3 senedir anamura gidiyoz mandişim. alıştık artık iyice oraya . annemin eli iyileşti canım.
sevindim dadlum annenin iyilelşmesine bir daha başına gelmez inşalalh
bu kızlar nerede nereye kayboldular acaba
aleyküm selam
selam mandiş, topicte bir sen bir ben birde bebek var
evet dadlum ama mutluluğun formülü değilmiş bu kadarcık kişi diğerleride lazımmış :)))))
mutluyum mutlusun, mutlu, diğerleride gelirse daha çok mutlu oluruz
evet evet evet hep mutlu olalım dadlum
dadlum bak benim hamilelik takvimimde ne yazıyor altta kalçalara doğru gitmiş bebiş boşuna genişlmedi he
hımm evet ya . ama kadında kalça yemekte salça . bebişte bunun farkında
:))) tabi tabi ama yanlış yöne büyüyor :))
dadlum bişiy sorcam sen yolluk hazırlıyormusun işyerinde
en son geçen sene hazırlamıştım.
bende ama şimdi tekrar yapmalıyım takıldığım yer var gelir vergisi yüzde kaç ve damga yüzde kaç düşüyoduk
damga vergisi,0,0066 gelir vergsini bilemiyorum. ben hazır programlardan yapıyorum.
uff o nasıl damga dadlum binde altı sanırım yuvarlayıp alıyorduk bizde hala elle ita düzenleme var bir teknolojik olamadık yaw
ben sende bir veya iki yaparım. bu sende gitti bir öğretmen ama ben yoktum burda ilçeden yolla biz yaparız dediler. onlar yapmış. senede bi kere yapınca insan unutuyo o yüzden en iyisi hazır programlar. ben sadece değerleri giriyom.
haklısın bende mali işlere gittim onlara yazdırdım yaptılar sağolsunlar fazla yazmışım adama onuda düzelttiler
dadlum bu kızları nasıl toplayabiliriz