- 12 Nisan 2012
- 3.765
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dadluuuuuuuuuuuuuuuu beni niye tebrik etmiyorsun sen
mandişimm anne oluyormuşş enemm yerimm tebrik ederim kuzumm Allah analı babalı büyütsün inşallah
twooooooo kuzum teşekkürlerrrr darısı sanada olsun emi :))
Aminnnnn inşallah
nerelerdesin sen two iş değiştirmişsin başka değişiklik varmı hayatta
aminn inşallah kuzum da bana bir aday bulmamız lazım ilk
aday bulursak devamı gelecek inanıyorum çok monoton bir hayatım var kendime değişiklik yaratmak için platese baslıcam bakalım yoksa depresyondan cıkamıcam sen neler yapıyon mandişim
dadluuuuuuuuuuuuuuuu beni niye tebrik etmiyorsun sen
selam kızlar ne zamandır uğramıyordum. mandişim allah analı babalı büyütsün. bizlere nasip etsin
Kızalar kandiliniz kutlu olsun dualrınız kabul olsun.
Öpüyorum sizi.
kız yeni gördüm ben seni. çokkkkkkk sevindim çookkkkkkkk
. enammm. allah hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin . valla çok sevindim inan.
not: bi haftadır yoktıum ben. .
Amin canım
ee nerelerdeyin bakalım
daha öncesindede yoktun ben seni merak edip takip ettim başka topiklerde gördüm kötü birşey yokmuş iyi diyip döndüm
he öncesinde eccik başka topiclere takıldım. ee . kaç ayılık senin bamya de bakem. dur o bamya değildi demi:44:ne diyecektik biz ona mercimek, nohut,fasulye :44:
ha ha ha benimde soruya bak. çizelgede hepsi yazıyomuş. gereksiz muhabbeti engellemek için ne güzel çizelge hazırlamış adamlar bende okumadn soruverdim.
isim annesi melodi finduğumun:))))
mandiş napıyosunn,konusmadık bugun, bulantıyla ılgılı bı kac sey yazmıstım sana, otekı topıkte hberın oldun canım,
isim annesi melodi finduğumun:))))
mandiş napıyosunn,konusmadık bugun, bulantıyla ılgılı bı kac sey yazmıstım sana, otekı topıkte hberın oldun canım,
annemi doktora götürmüştüm canım izin almıştım işten o yüzden geç gördüm yazdıklarını ama eve giderken dediklerini aldım :)))
mandişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hamilemisinnnnn ayyyyyyyyyyyyy çook sevindimmmmmmmmm damadım geliyorrr oleyyyy
parisimmmmm evet damadın yolda inşallah geliyor
gelinim de her geçen gün güzelleşiyor daha akşam baktım fotoğrafına cadının