Nöbetçi Muhabbetçi

sagolun kizlar.oglusum 7 bucuk aylik oldu bile .bi görseniz coook tatli .sizler nasilsiniz.neler yapiyosunuz.artik kimse gelip gitmiyo galiba buraya

twooooooo kuzum teşekkürlerrrr darısı sanada olsun emi :))
Aminnnnn inşallah

nerelerdesin sen two iş değiştirmişsin başka değişiklik varmı hayatta

aminn inşallah kuzum da bana bir aday bulmamız lazım ilk:KK53::KK53:
aday bulursak devamı gelecek inanıyorum:KK53::KK53: çok monoton bir hayatım var kendime değişiklik yaratmak için platese baslıcam bakalım yoksa depresyondan cıkamıcam:KK9: sen neler yapıyon mandişim :KK6:

aminn inşallah kuzum da bana bir aday bulmamız lazım ilk:KK53::KK53:
aday bulursak devamı gelecek inanıyorum:KK53::KK53: çok monoton bir hayatım var kendime değişiklik yaratmak için platese baslıcam bakalım yoksa depresyondan cıkamıcam:KK9: sen neler yapıyon mandişim :KK6:

başla başla çok iyi oluyor ben başlayamadan bebiş geldi aklımda vardı gitmek spora

biz ne yapaılım two bebiş beyi büyütüyoruz :KK1:

selam kızlar ne zamandır uğramıyordum. mandişim allah analı babalı büyütsün. bizlere nasip etsin

Kızalar kandiliniz kutlu olsun dualrınız kabul olsun.
Öpüyorum sizi.

selam kızlar ne zamandır uğramıyordum. mandişim allah analı babalı büyütsün. bizlere nasip etsin

Kızalar kandiliniz kutlu olsun dualrınız kabul olsun.
Öpüyorum sizi.

Amin canım

kız yeni gördüm ben seni. çokkkkkkk sevindim çookkkkkkkk
. enammm. allah hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin . valla çok sevindim inan.
not: bi haftadır yoktıum ben. .

ee nerelerdeyin bakalım
daha öncesindede yoktun ben seni merak edip takip ettim başka topiklerde gördüm kötü birşey yokmuş iyi diyip döndüm :KK1:

Amin canım

ee nerelerdeyin bakalım
daha öncesindede yoktun ben seni merak edip takip ettim başka topiklerde gördüm kötü birşey yokmuş iyi diyip döndüm :KK1:

:KK1::KK1::KK1::KK1:he öncesinde eccik başka topiclere takıldım. ee . kaç ayılık senin bamya de bakem. dur o bamya değildi demi:44:ne diyecektik biz ona mercimek, nohut,fasulye :44:

ha ha ha benimde soruya bak. çizelgede hepsi yazıyomuş. gereksiz muhabbeti engellemek için ne güzel çizelge hazırlamış adamlar bende okumadn soruverdim. :KK1::KK1::KK1:

:KK1::KK1::KK1::KK1:he öncesinde eccik başka topiclere takıldım. ee . kaç ayılık senin bamya de bakem. dur o bamya değildi demi:44:ne diyecektik biz ona mercimek, nohut,fasulye :44:

isim annesi melodi finduğumun:))))

ha ha ha benimde soruya bak. çizelgede hepsi yazıyomuş. gereksiz muhabbeti engellemek için ne güzel çizelge hazırlamış adamlar bende okumadn soruverdim. :KK1::KK1::KK1:

başka başka yerlerde dolaştın gördüm takip ettim seni :)))

mandişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş hamilemisinnnnn ayyyyyyyyyyyyy çook sevindimmmmmmmmm damadım geliyorrr oleyyyy :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

parisimmmmm evet damadın yolda inşallah geliyor
gelinim de her geçen gün güzelleşiyor daha akşam baktım fotoğrafına cadının :KK1:

mandişim nasılllllllll sevindim anlatamammmm yaaa ohh çok şükürrr....
benim kız büyümeden gelecek damadım:KK1:
nasıl gidiyor peki bulantın varmııı

X