Nöbetçi Muhabbetçi

günaydın kızlar

parisim harici bellek al bence ona depola bizde fotoğraflarımızı videolarımızı ona yüklüyoruz hem pc ye ağırlık olmuyor hem çökme durumda kurtuluyor

mesaj tekrariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
selam kizlar nasilsiniz? biz iyiz cok sukur yapoo simayin resmini yukle bende gormek istiorum yigenimi:)fazla yazismiyorsunuz denk gelmiyorsunuz galiba benim pc geldi daha cok ugrarim buraya artik:)

Son düzenleme:
al cikolu hemde

nerdesiniz yine nen üfff tek kaliyorum kocaaaa kadinlar kulübünde:26:
girince bir mesaj yolla esen yel ile.

selam kizlar nasilsiniz? biz iyiz cok sukur yapoo simayin resmini yukle bende gormek istiorum yigenimi:)fazla yazismiyorsunuz denk gelmiyorsunuz galiba benim pc geldi daha cok ugrarim buraya artik:)

selam hazal. evet pek yazışamıyoz. ben daim burdayı bilyosunuz. girince bir mesaj atın damlarım. yusuf cuk nasıl. sen nasılsın. eşin başladımı işe.

Son düzenleme:
nerde o eski gunlerrrr biz iyiz cnm yusufta iyi buyudukce daha cok hareketleniyor ,agustosta krese baslicak esimde calisiyor cnm bende aksam norvec kursuna gidiyorum haftada iki kere, norvec testini kazanmam gerekiyor yoksa ise basliyamam.mayista sinav var insAALLAH KAZANIRIMDA BENDE IS dunyasina katilirim.sen nasilsin cocuklarin nasil cnm nihanla gorusen varmi o nasil?bocugum brownim ceydamda pek ugramamis umarim onlarda iyidirler.simdi evi supurcem silcem ben isleribitirene kadar gelirsiniz umarim biraz muhabbbet ederiz.

gene gelir o günler. iş aynı anda buluşmakta . bende iiym canım. kızım kreşe gidiyo oğlan okula hayat aynı şekilde devam ediyo

Merhabalar kızlar,

geldikçe arada yazmaya çalısıyorum herkes kimselerin olmamasından şikayetçi,

Cadumun cevabı çok hoşuma gitti ''kimse gelmezse-kimse olmaz'' ahaha alemsin canım ya

Yapomu tebrik ettim kocaman kocaman,bebişinide yirim yirim maşallah çok tatlı

Hazalcım inşallah kazanırsın sınavıda çalışmaya başlarsın,yusuf paşa nasıl?

Cadummm sende iyisin mi,senin çocuklar nasıllar?

Polly'cim canım,bebiş nasıl,sen nasılsın?

Herkes çoluk çoçuğa karıştı,ben de hala durumlar iyi olmaya çalısıyorum işte bebişte yapamıyoruz zaten

güleyim mi ,ağlayayım mı bilemiyorum

Dualarınızı beklıyorum,inşallah rabbim banada nasip eder anneliği.

Öptüm hepinizi

Son düzenleme:
selam canım. iyiyim şükür. kimse gelmeyince kitaba verdim bende kendimi. çocuklarda iyi şükür.rabbim seninle olsun inşallah en kısa zamanda sanada nasip eder bu duyguyu

gariban topiğim zavallı topiğimi. ikinci sayfalara düşecek topicmiydin sen . oyyyyyy

bi sen bi ben mandişim başka tutan yo kki. yoksa bi deri bi kemik kalmış zavallı topiğim iki elverene daha olsa kaldırıveririrz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…