- 25 Ocak 2012
- 70
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar nasılsınızz....
hepinizi çoooookkkkkk özledim.........................................
haberiniz vardırr belkimm simayım dünyaya geldiiii
selam kızlar nasılsınızz....
Hepinizi çoooookkkkkk özledim.........................................
Haberiniz vardırr belkimm simayım dünyaya geldiiii
hoş geldi sefa geldi bamya . Allah bahtını açık etsin.
aminnnnnnn
sende hoşgeldin
hobuldum mandiş. Ne haber nasılsın.
iç güveyinden hallice :) nasıl geçti sınavın
eh işte idare eder. çok ümitli değilim. çok çalışamadım çünkü.
BENgördüm gelinimi cadım bamya çok tatlıııı maşallah bahtıda güzel olsun inşallah parisim sen nasılsın
hoş geldi sefa geldi bamya . Allah bahtını açık etsin.
çoooook teşekkür ederizzzz teyzoşlarıı...
gelinin tatlı dimi mandişş.. ama heç bana benzemiyo yaaa..bi tek ayaklarını ve ellerini bana benzetiyolarr
bi gün ayarlayalımda toplaşalım 2 laflayalım mesela yarın gündüzz olabilir.............
çoooook teşekkür ederizzzz teyzoşlarıı...
gelinin tatlı dimi mandişş.. ama heç bana benzemiyo yaaa..bi tek ayaklarını ve ellerini bana benzetiyolarr
bi gün ayarlayalımda toplaşalım 2 laflayalım mesela yarın gündüzz olabilir.............
evet mandişim değişir diyolar daha.. ama eşime çok benziyo ben bile doğar doğmaz doktorlara ayyy aynı eşim demişim :)))))tatlımııı paris ballı dünyanın en şeker şeyi Allah nazarlardan saklasın bahtını üzel etsin maşallahhhh gelinime ama daha çok değişir parisim ben kimseye benzemedim biraz daha otursun hatları o zaman belli olur kime benzediği uyku durumu nasıl gelinimin paris geceleri uyandırıyormu
gündüz hep burdayım
allah iyiliğini versin kızz. daha hiç belli olmaz o büyüyene kadar o kadar ço değişiyolarki. bol bol kemareya çek. ben dün izledim suedanın küçüklük videolaranı. içim gitti. ne kadar güleç bi çocukmuş diyorum. kendide izliyo benim küçüklüğüm diyo ama pek benzetemiyo kendine . onunda abisi var mı diye soruyo :)
vay vay vay hanımefendi doğmuşta büyümüş bile. akıllı olacak inşallah annesi.evet mandişim değişir diyolar daha.. ama eşime çok benziyo ben bile doğar doğmaz doktorlara ayyy aynı eşim demişim :)))))
geceleri uykusu fena değil şu sıralar.daha minikken ben uyandırıp emziriyodum... sıpa şimdi büyüdüya kendi acıkınca uyanıyo o şimdi beni uyandırıyo..geceleri bi kere uyanıyo 2-3 saat uyumuyo
sonradan iyice büyüdükçe inşallah uyku sorunumuz olmazzz
ay çektim bilo kameraya falan..bende bakıp bekıp duruyorum şimdiden
sen çektiklerini cdyemi aktardın nasıl sakladın
selam kizlar sizi özledim ya kimse yok yine.
parisim tekrardan allah bagislasin evladini rabbim anali babali büyümeyi nasip etsin.(amin)
selam kizlar sizi özledim ya kimse yok yine.
parisim tekrardan allah bagislasin evladini rabbim anali babali büyümeyi nasip etsin.(amin)
kimse girmezse kimse olmazselam poly valla özleştik ya . kimse girmezsse kimse olmaz . gelin ara ara bakın nasıl toplaşıyoz
poliiii sağol tatlım...Amin cümlemizin evladını bağışlasın Rabbim..
sen napıyon canımmm bende özledim herkesi yaaaaa...hiç toplaşamıyoruz artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
kimse girmezse kimse olmaz
güzel cevap
iyim canim ayni bildigin gibi devam hereye.
annelik nasil gidiyor minik cadimiz nasil kac günlük oldu simdi.
kiz müsait oldugunda bi resim koy görelimmm
sen nerden giriyon nete kiz
calismayami basladin yoksam