Nöbetçi Muhabbetçi

Güvenilir yer olunca birde 15 senelik arkadaşımız olunca...
Dene bakalım dedi...
Ama çalışmak güzelmiş...

evet canım herşey çok farklı ama sen ayak uydurursun .

Evet datlum herşey çok farklı hele insanlar çok değişmiş herkes kendi keyfini düşünür olmuş...
Ama çok şükür ayak uydururum çünkü arkadaşım olduğu için beni diğer çalışanlardan koruyor.
Tuba'yı rica minnet çağırdım sizin altınıza eleman almadım, ofisi koordine etmesini rica ettim, demiş
o yüzden bana kimse ilişmiyor... İnşallah hep böyle devam eder...
Ama sizi özlüyorum, ilk iş buraya bakıyorum eve gelince ama kimse yazmıyor artık...

hayırlı olsun kepelek inşallah böyle devam eder patronun seni kollaması güzel hemde süper bişiy tabi arada arkadaşlıkta oldumu birbirinizi daha yakın tanıyorsunuzdur neyi sever nasıl biridir filan iki taraflı anlayışla inşallah çok iyi gider memnun olman çok önemli insan sevmediği işi zor yapar

Günaydın kızlar,

hepinizi çok özledim denkleşemiyoruz bir türlü.

Yapomda doğumunu yapmış,bebişini kucağına almış

Öpüyorum kendinize iyi bakın görüşmek üzere

Selam nasılsiniz? Parisim doğum yapmış Rabbim anali babalı büyütmek nasip etsin insaAllah. Polyy hayırlı yolculuklar cnm sende sehnaza çok selam sole. Benim pc bozuldu çöpe gitti:)))) yenisi gelecek insaAllah o yüzden kaç aydır ggiremiyorum(( kendinize iyi bakin öptüm hepinizi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…