- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uykunmu geldi ? ben dagha hürremi izlicem netden :)
hosgeldin
hıı jagger
aman haram ederim ona
Hoşbulduk Rabia
Pek bi sıkılmış gördüm seni gece gece {=
Bahar'a bir kar tanesiyle hoşgeldin diyoruz ne güzel değil mi ...
kime haram ediyon kiz ?
yok SIKKIN degilim yorgunum biaz :)
bizim burda ufaktan bahar havasi var 3,4 gün sonra 16 derece olcakmis almanya icin bu ilik hava cok erken
hadi keyfimden içiyosamÇok keyifsizsin çok
kime haram ediyon kiz ?
yok SIKKIN degilim yorgunum biaz :)
bizim burda ufaktan bahar havasi var 3,4 gün sonra 16 derece olcakmis almanya icin bu ilik hava cok erken
hadi keyfimden içiyosam
Farklısındır derim
Ilık havanın en kısa zamanda Türkiye'yede uğramasını istiyoruz
Üşümekten don ateş oyununu oynar hale geldik
Havalar bir sıcak bir soğuk olunca doğal olarak tabi don-ateş oyunundan başka ne oynayabiliriz ki ?=D
Ilık havanın en kısa zamanda Türkiye'yede uğramasını istiyoruz
Üşümekten don ateş oyununu oynar hale geldik
Havalar bir sıcak bir soğuk olunca doğal olarak tabi don-ateş oyunundan başka ne oynayabiliriz ki ?=D
esasinda bende soguk havayi seviyorum bembeyaz heryerin kar olmasini seviyorum,yazida seviyorum ama buranin yazi cekilmiyor cünkü denizi yok heryer tas gezilcek güzel yerlerde yok 30 derece olunca burda yapis yapis oluyorsun hasaratlar böcekler cogaliyor biraz korkarimda ama Türkiyeye gittimde isterse 40 derece olsun o sicakta bile gezebiliyorum
tahminlerime göre biz haziran gibi ısınırız
Kısa bir süreliğine tatile gel buralara
Kar'ın tadına doyamazsın {=
belkide sigara kullanımyomhadi keyfimden içiyosam
Farklısındır derim
esasinda bende soguk havayi seviyorum bembeyaz heryerin kar olmasini seviyorum,yazida seviyorum ama buranin yazi cekilmiyor cünkü denizi yok heryer tas gezilcek güzel yerlerde yok 30 derece olunca burda yapis yapis oluyorsun hasaratlar böcekler cogaliyor biraz korkarimda ama Türkiyeye gittimde isterse 40 derece olsun o sicakta bile gezebiliyorum
kış güzel ama uzayınca tadı kaçıyo .
kismetse yaza gelecegim INSALLAH su an istesemde gelemem
Kış uzun süreceğe benziyor ama orası hiç belli olmaz işte
Mart'ın ortasında ılık ılık sıcak sıcak esen bir rüzgar tenimize değerse hiç şaşırmayalım
kış güzel ama uzayınca tadı kaçıyo .
Yaz'a bekleriz o vakit {=
kizlar ben kactim iyi geceler