Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
heyo millet kimsecikler yine mi yokk..
bn geliyorum sen gidiyorsun bir denk gelemedik
saat 3 olsa olurmu
hiç farketmez.
ozman buyruyum buraya
kiz datlucadum bana kolay yemek ismi söylesene ne yapim bugün tembellim üstümde
akşama balık almaz isek ben tavuklu mantar sote yapacam. yanınada ya çorba ya makarna
sen enerjiksin bugün MASALLAH balik pisirmesini bilmiyorum ama yemesini seviyorum baliklari yikadimda elimde kaliyorlar pisirincede dibine tutuyor balikmi pisirdim yaktimmi belli degil :))
hiç enerjik değlim aslında . ev berbat. biz en az haftada bir balık yemeye çalışıyoz. balık günümüz ziyafet günümüz. oturma odasına tv karşısına kurulup yiyoz. çocuklar biraz sorun yaratsada idare edeyioz. balık tavası aldık onda yapıyom. genelde hamsi yapıyoz. tavaya dizip biraz yağ gezdirip pişiriyom. sonra hop ters çevir öbür tarafı hallet . eşimde salata yapıyo bi saatte yemek hazır
beceriksiz. neyse bana müsadehaftada bi balikmi yiyorsunuz ne güzel ben pisiremedimden ayda 1 yada 2 disarda yiyoruz
hamsiyi hic pisiremem hayatda hic denemedim hamsiyi pisirmeye kalksam ne hale getiririm kimbilir koca baliklari ayikladiktan sonra elimde ufacik kaliyor
beceriksiz. neyse bana müsade
günaydinn, yine in cin top oynuyor..