- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
yaprakla konuştum şimdi. erken doğum riski oluşmuş hastanede yatıyomuş, 33 haftalıkmış bebeği . dua edin kızlar olur mu.
OYYY bamyam erken gelmeyemi kalkmış allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaprakla konuştum şimdi. erken doğum riski oluşmuş hastanede yatıyomuş, 33 haftalıkmış bebeği . dua edin kızlar olur mu.
OYYY bamyam erken gelmeyemi kalkmış allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
yaprak paris mi canımmm allah yardımcısı olsunnnnnnn sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşş..
amin.
kızlar öğlen başımıza ne geldi. bakıcımı bireleri aradı. oda bana verdi telefonu .(kadın zaten tatsız şeyler yaşadığı için , emniyet lafını duyunca kalp krizi geçiriyotu az kalsn) biz emniyetten arıyoruz. şimdi sizi ... beye bağlayacağız (bakıcımın eşi) ona yanımda polis var deyin diye. siz kimsininz dedim. ben emniyetten arıyom hanım efendi dedi. arkada polis telsizi sesleri geliyo. ne istiyosunuz dedim. böyle böyle deyin dedi. sonra bakıcımın eşine bağladı. hayırdır... bey ne oldu ne emniyeti diyoz ,hattaı tekrar emniyetten aradığın söyleyen adam alıyo. kızıyo bana . niye söylemedinz . kimlik bilgileri çlınmış böyle önemli şöyle önemli. tekrar aktarıyom yanımda polis var deyin . falan. en sonunda kapattık telefonu . ve düzmece olduğu çıktı ortaya . emniyet böyle bişeyden haberimiz yok demiş. aruyun numarayı arıyoz kullanılmıyo diyo . şaştık kaldık.
valla geçenlerde bizide aradılar öleee ben bilmem ne komiser sizin internetten birileri bi yerlere girmiş küfür etmiş dedi eşim açmıştı telefonu siz kimsiniz hangi karakolda görev yapıyorsunuz söyleyin geleyim yüzyüze konuşalım olmadı ben bi polis arkadaşlarımı arayayım teyit ettireyim dedi adam tırsmış siz ne iş yapıyosunuz felan demeye başlamış eşimde sinirlendi kapattı telefonuu oluyo yani böle şeylerrrr bende korktum vallaaa:18::18::18::18:
benim bakıcı zaten tetikte. kızı ile ilgili şeyler yaşadı. onunla ilgili konuşuyoduk bu telefon geldi. kadın iyice tırstı. benm tansiyonum yükseliyo falan demeye başladı. şimdi gülüyom ama o zaman gerçekten kötü oldum yani
kız tırsıyo insan ister istemezz
allah böyle işle uğraşanları misli msili belasını versin.
günaydın hatunlar. güzel bir gün sizlerle olsun. evinizden huzur mutluluk , işinizde kolaylıklar ve bol para sizi bulsun
günaydinnnlar... üff fenaa üsütmüsüm saten belliydi 2gündür bogazim agriyordu
:2:
slmmm gençler ve genç kalanlar genç kalmayı bilenler
yaprak paris mi canımmm allah yardımcısı olsunnnnnnn sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşş..
merhaba kızlar..hava soğudu bayağı
burda kar fırtınası var.
of canım yav allaın adına güç gitmesin..bir kaç gündür iç im sıkılıyo..hürrem var bu akşam..ütü falan yapolacak..kıyma vardı..yemek yapıcam..pilav yaparım birde..
sülümanımı izleyecen. gıcık oluyom hürreme . benimde lahana sarmam var yanına ne yapsam acaba diye düşünüyom. aslında ben onu çayla severim ama . eşim çay sevmiyo akşamları . puff ne yapsamki
kısır olurmu acaba dedim canım,çayda demiliyceksen..ben akşam yemeyi börek çay çaok severdim eşim sevmiyo..illa sulu yemek hastane gibi..
senin şu benzetmelirn yok mu . ölüyom bizimkide öyle illa sulu yemek. o kadar içime işlemişki o evde değilse bile çocuklara mutlaka sulu yemek yediriyom beni denetliyomuş gibi . kısır yemez bizimki . belki çorbayla geçştiririm . salata falan.
saol canımdolmayı yapmışsın ya yeter canım..
burda kar fırtınası var.
sülümanımı izleyecen. gıcık oluyom hürreme . benimde lahana sarmam var yanına ne yapsam acaba diye düşünüyom. aslında ben onu çayla severim ama . eşim çay sevmiyo akşamları . puff ne yapsamki