Nöbetçi Muhabbetçi

BU OĞLAN BENİ yaşlandırdı..her gün başım ağrıyo yav babası kılıklı şey..allah başımızdan eksik etmesin..

ne oldu kıs..oğlan galeta ununu yere boşLTTI:2:

heeee ne olcak canım elektirikli çeker birde silkeledinmi tamamdır kızma uşağa

BU OĞLAN BENİ yaşlandırdı..her gün başım ağrıyo yav babası kılıklı şey..allah başımızdan eksik etmesin..

Aminnn deme kız öyle ne yaptıki çocuk tüm gün evde çocuk adı üstünde yapacak okadar birşeyler

heeee ne olcak canım elektirikli çeker birde silkeledinmi tamamdır kızma uşağa

Aminnn deme kız öyle ne yaptıki çocuk tüm gün evde çocuk adı üstünde yapacak okadar birşeyler

evet canım can sıkıntısının acısını bandn çıkarıyo hava soğuk zaten dışarıda bir fırtına var balkona bile çıkılmıyo:26:

kıslar benim tel kontürlü..20 lira çoğu zaman bir ay gidiyo sizin nasıl

selamkızlar. cry sabret canım, sabret. bağırsanda yapıyon çağırsanda yapıyon. offf her türlü yapılıyıo o işler. geçen oğlan beni kudurttu. 3 tani fulsac içtim:KK14: akşama kaar anca idare ett:KK52:

mandiş nere gitti gelseted iki sohbet etsek. yapo nirelerde acaba msn de de yok. iznemi ayrıldı acep:26:

mandiş nere gitti gelseted iki sohbet etsek. yapo nirelerde acaba msn de de yok. iznemi ayrıldı acep:26:

canım buralardaydı biraz önce..devlet işte 6 ay sonraya gün vermediler iyiki:KK37:
masa başı işte zor canım..45 fatura çok fazla..kardeşlerimde yüklüyo her ay vodafon indirimli benim öğrenci tarifesi...

canım buralardaydı biraz önce..devlet işte 6 ay sonraya gün vermediler iyiki:KK37:
masa başı işte zor canım..45 fatura çok fazla..kardeşlerimde yüklüyo her ay vodafon indirimli benim öğrenci tarifesi...

ablamlar la bi tarife üzerinden konuştuğumuz için değiştiremiyom. :KK50:

X