kız datlum anlamadım ben zaten jeton geç düşer bende
ben anladımda ne oldu, bi şiir sayfama gir dedim ben romuntik değilim dedi. sanki bana ilanı aşk et dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız datlum anlamadım ben zaten jeton geç düşer bende
ben anladımda ne oldu, bi şiir sayfama gir dedim ben romuntik değilim dedi. sanki bana ilanı aşk et dedim
datlum senin konun var mobilya ile ilgili ne yaptın değiştirebildinmi..
evet canım değiştirdim.
bende koltukla masayı değiştirdim canım..inegöl mobiyadanmı aldın..
hayırlı olsun. eklesene bi ara bakalmı. bin istikbalden aldım
biraz eskide kaldı galiba istikbalin sağlamlığı . aldım ama öylesine işte. bende annemlere verdim eskileri ama onların evde çok güzel durdu. gittikçe gözü mdüşüyocanım istikbalin ürünleri çok sağlam bizim evi su basmıştı on santim su göl gibi olmuştu ev bir şey olmamışdı..ama salon küçük mobilyalar büyüktü minyatür aldım..yemek odasınıda babama gönderdim 8 yıllıktı hanımı var imam nikahlı o beni aradı beni utandırdın falan dedi geçen kandilde aradım babamı yoktu kadın çıktı söylememiş ardığımı ne yapsan yaranılmıyo..konu ile alakasız oldu ama
koltuk beğendik istikbalden çok geniş bu senenin modelleri iptal ettik onu başka marka minyatür bir takım aldık canım..ekleririm bir ara..
dadlum hani duygusal insanlar şiirler ilgilenir ya romantik olanlar o bakımdan dedim ben odunum diye sana ilanı aşk niye edem yaw kocama ederim :))
bende derin bir mücadele içindeyim canım. ya hayat beni alacak ya ben hayatıben romantik biriydim datlum evlendikten sonra romatik duygularımı yitirdim..ama şiir yazabilen ince ruhlu insanlara hayranımdır keşke bendede öyle bir kabiliyet olsaydı..
ağlasam sesimi duyarmaısınız mısralarımda
dokunabilirmisiniz gözyaşlarıma ellerinizle..
eşimin sevdiği bir kız varmış kız terk etmiş bunu kitabların arasında bir mektup bulmuştum eşim yazmış kıza çok romantikti..aptal kız dedim..gerçi mektubu göndermemiş ama
kocanı benden daha çok seviyorsun
kocanı benden daha çok seviyorsun
sen kocanı benden ne kadar fazla seviyorsan bende kocamı o kadar heheeee üzülme dadlum senide severim ama kocam başka
cry selam yazamadım sana kuzum kusura bakma nasılsın çıkmam lazım yarın görüşürük
iyi akşamlar size
bende derin bir mücadele içindeyim canım. ya hayat beni alacak ya ben hayatı
vay be. ama böyle şeyleri okumaktan okumama yada görmememk daha iyi sanırsam ya .