Nöbetçi Muhabbetçi

uykucu mandiş, uykucu mandiş.
ya ben çok küçükken bizim köyde uykucu diye bi adam vardı. köylerde lakap çok takılır bilirsiniz. hayal meyal hatırlıyom . adamın bembeyaz bir yüzü , köpük gibi sakallır vardı. allah rahmet eylesin şimdi aklıma geldi:KK31:

maşallah. kaçtan kaça inmişin bakalım. kalıcı bir inişmi yoksa benim gibi yemiyence zayıflayıp yiyince şişenlerdenmisin

yaa ben uzun süreden beri dikkat ediyodum da 73 te sabitlenmiştimmm inemiyodum onu kırdımm en azından diye seviniyorumm şimdi 72 oldumm tekrar spora başladım akşam yemeklerinde tavuklu balıklı salata yiyorumm bakalımmm inş bunun devamı gelirse çok iyi olur vallaaaa:KK52::KK52::KK52:

yaa ben uzun süreden beri dikkat ediyodum da 73 te sabitlenmiştimmm inemiyodum onu kırdımm en azından diye seviniyorumm şimdi 72 oldumm tekrar spora başladım akşam yemeklerinde tavuklu balıklı salata yiyorumm bakalımmm inş bunun devamı gelirse çok iyi olur vallaaaa:KK52::KK52::KK52:

bende 62 de takıldım. sporu başlasammı diye düşünüyom. vücudum sıkılaşmıştı gittiğim zaman gene sıkılaşsa çok iyi olacak.
bende akşam yemeklernide çok kaçırıyom. gün boyu çok az yiyom akşam tıka basa yiyince eline sağlık oluyo

bende 62 de takıldım. sporu başlasammı diye düşünüyom. vücudum sıkılaşmıştı gittiğim zaman gene sıkılaşsa çok iyi olacak.
bende akşam yemeklernide çok kaçırıyom. gün boyu çok az yiyom akşam tıka basa yiyince eline sağlık oluyo

ahh bende 62 ye inebilsemmm keşkeeeeee o kadaaaarrr uzun zaman olduki o rakamı görmeyeliii

bende hala kayıt yaptırcam karşımda salon ne tembelim yaa

ben salonada gittim akupuntura giderken 1,5 ay zarfında 7-8 kilo vermiştim hazirandan beri akupunktura gitmiyorum eve koşu bandı aldık onu kullanıyorumm akupunkturdan sonra yaklaşık 5 kilo verdim ama 73 de takılmıştımmm indim artık çok şükürrr:KK9::KK9::KK9::KK9: inş devamı gelir

bende hala kayıt yaptırcam karşımda salon ne tembelim yaa
:KK25:inanmıyorum sana . uykucu tembel şey seni:KK20::KK20::KK20:

ben salonada gittim akupuntura giderken 1,5 ay zarfında 7-8 kilo vermiştim hazirandan beri akupunktura gitmiyorum eve koşu bandı aldık onu kullanıyorumm akupunkturdan sonra yaklaşık 5 kilo verdim ama 73 de takılmıştımmm indim artık çok şükürrr:KK9::KK9::KK9::KK9: inş devamı gelir

koşu bandı çok farkettiriyomuş, dün arkadaşlar konuşuyodu bende alsakmı acaba dedim ama bi arkadaş vücuda çok fazla elektirk yüklediğini söyleyince kararsız kaldım. zaten sinir yüklü bir bayanım kaçak maçak olur çarpılırım allah korusun:KK53:

:KK25:inanmıyorum sana . uykucu tembel şey seni:KK20::KK20::KK20:

koşu bandı çok farkettiriyomuş, dün arkadaşlar konuşuyodu bende alsakmı acaba dedim ama bi arkadaş vücuda çok fazla elektirk yüklediğini söyleyince kararsız kaldım. zaten sinir yüklü bir bayanım kaçak maçak olur çarpılırım allah korusun:KK53:

desene ben ondan heryere değince çarpılıyommm :KK52::KK52::KK52::KK52:

bekarlar kış günü yün kıayfetle doluşmamalı aslında karşı cinsten elektirik aldıklarını sanabiler:KK52:

yün kıyafetlerle dolaşıncada çok çarpılıyo insan:KK9:

yün kıyafetle çok dolaşmam amaaa nedendir bilmiyom geçen misafirlerin yanında çığlık attırdıı bana bulaşık makinesine değmemle çığlık atmam bir oldu onlar noluyo diye baktılar bana

Son düzenleme:
X