cıks gitmiyor hiç misafirperverliğimden memnunmuş :)
evet yaa ahh işte damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor görüyormusun
kov gitsin mandiş. misafir dedğin misafirliğini bilmeli canımmmm
damdandüşenkafasınıyaranbilosmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cıks gitmiyor hiç misafirperverliğimden memnunmuş :)
evet yaa ahh işte damdan düşenin halinden damdan düşen anlıyor görüyormusun
kov gitsin mandiş. misafir dedğin misafirliğini bilmeli canımmmm
damdandüşenkafasınıyaranbilosmile
slm kızlar nasılsınızzz
selam pericik . iyiyiz valla seni sormalı
valla çok iyiyimm kilo verdiğimi görünce çok iyi oluyorummm
maşallah. kaçtan kaça inmişin bakalım. kalıcı bir inişmi yoksa benim gibi yemiyence zayıflayıp yiyince şişenlerdenmisin
yaa ben uzun süreden beri dikkat ediyodum da 73 te sabitlenmiştimmm inemiyodum onu kırdımm en azından diye seviniyorumm şimdi 72 oldumm tekrar spora başladım akşam yemeklerinde tavuklu balıklı salata yiyorumm bakalımmm inş bunun devamı gelirse çok iyi olur vallaaaa
bende 62 de takıldım. sporu başlasammı diye düşünüyom. vücudum sıkılaşmıştı gittiğim zaman gene sıkılaşsa çok iyi olacak.
bende akşam yemeklernide çok kaçırıyom. gün boyu çok az yiyom akşam tıka basa yiyince eline sağlık oluyo
ahh bende 62 ye inebilsemmm keşkeeeeee o kadaaaarrr uzun zaman olduki o rakamı görmeyeliii
bende 62 de takıldım. sporu başlasammı diye düşünüyom. vücudum sıkılaşmıştı gittiğim zaman gene sıkılaşsa çok iyi olacak.
bende akşam yemeklernide çok kaçırıyom. gün boyu çok az yiyom akşam tıka basa yiyince eline sağlık oluyo
ben bi zamanlar 55 tim sonra 58 oldum sonra 65 . şimdi 62 ye indem. hayalım 58 e inmek.boy 1,60
inanmıyorum sana . uykucu tembel şey senibende hala kayıt yaptırcam karşımda salon ne tembelim yaa
ben salonada gittim akupuntura giderken 1,5 ay zarfında 7-8 kilo vermiştim hazirandan beri akupunktura gitmiyorum eve koşu bandı aldık onu kullanıyorumm akupunkturdan sonra yaklaşık 5 kilo verdim ama 73 de takılmıştımmm indim artık çok şükürrr inş devamı gelir
inanmıyorum sana . uykucu tembel şey seni
koşu bandı çok farkettiriyomuş, dün arkadaşlar konuşuyodu bende alsakmı acaba dedim ama bi arkadaş vücuda çok fazla elektirk yüklediğini söyleyince kararsız kaldım. zaten sinir yüklü bir bayanım kaçak maçak olur çarpılırım allah korusun
desene ben ondan heryere değince çarpılıyommm
hiii sustum ben
peri meri merhaba
yün kıyafetlerle dolaşıncada çok çarpılıyo insan