Nöbetçi Muhabbetçi

desene ben ondan heryere değince çarpılıyommm

dadlum 56 kiloyum boyum 1.68 bfite yazılcam fit olayım diye

peri meri mirhabbaaaaaa

elektirik demeyin ya canım yanıyor cızırdıyor hele karanlık odada üstümü değiştimmi sanki şimşek çarpıyor toprağıda ovuşturuyorum ama nafile

ay pardon duyamadım canım seni eccik daha yüksek sesle yazarmısın. ne ne ne ses geliyo canım. hay allah

oooouu sen baya fitmişin bitanemmm kilon ideal senin sıkılaşman gerekiyosa bence pilates yap valla 1 ayda 2 beden ince gösteriyoo bende şu kilolarımdan kurtulayım pilatese yazılıcamm

ay pardon duyamadım canım seni eccik daha yüksek sesle yazarmısın. ne ne ne ses geliyo canım. hay allah

HEHEEE hehee

oooouu sen baya fitmişin bitanemmm kilon ideal senin sıkılaşman gerekiyosa bence pilates yap valla 1 ayda 2 beden ince gösteriyoo bende şu kilolarımdan kurtulayım pilatese yazılıcamm

fitlik değil canım omurgam yamuluyorda ondan canım aletlerle çalışmam lazım malesef

HEHEEE hehee

fitlik değil canım omurgam yamuluyorda ondan canım aletlerle çalışmam lazım malesef

allah şifa versin tatlım omurga eğriliğinede pilates ii geliyomuşş bende pilates tanıtımı yapıyorumda sen hangisini yapmak istiyosun tabi rahat olacağını yap

ya kızlar şu şiir sayfasını ara sıra ziyaret edin. kendim çalıyom kendim oynuyom. ciddi yorumlara ihtiyacım var

allah şifa versin tatlım omurga eğriliğinede pilates ii geliyomuşş bende pilates tanıtımı yapıyorumda sen hangisini yapmak istiyosun tabi rahat olacağını yap

canım başka nedenlerde var plates bana uygun değil aletli çalışma olmalı yürüme olmamalı filan ama aklımda karıştı bfit için iyi değil diyenlerde var

ya kızlar şu şiir sayfasını ara sıra ziyaret edin. kendim çalıyom kendim oynuyom. ciddi yorumlara ihtiyacım var

ben romantik değilim hiç anlamam şiirden

aynen
birde tembellik yapıyorsam suçluluk duygusu oluyo bende..:44:

boyum 159 76 lardan iki üç yılda 48 lere indim..şimdi 52 kiloyum..ama dikkat etmeye çalışıyorum zor olsada:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…