- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
desene ben ondan heryere değince çarpılıyommm
dadlum 56 kiloyum boyum 1.68 bfite yazılcam fit olayım diye
peri meri mirhabbaaaaaa
elektirik demeyin ya canım yanıyor cızırdıyor hele karanlık odada üstümü değiştimmi sanki şimşek çarpıyor toprağıda ovuşturuyorum ama nafile
yün kıyafetle çok dolaşmam amaaa nedendir bilmiyom geçen misafirlerin yanında çığlık attırdıı bana bulaşık makinesine değmemle çığlık atmam bir oldu onlar noluyo diye baktılar bana
dadlum 56 kiloyum boyum 1.68 bfite yazılcam fit olayım diye
peri meri mirhabbaaaaaa
elektirik demeyin ya canım yanıyor cızırdıyor hele karanlık odada üstümü değiştimmi sanki şimşek çarpıyor toprağıda ovuşturuyorum ama nafile
ay pardon duyamadım canım seni eccik daha yüksek sesle yazarmısın. ne ne ne ses geliyo canım. hay allah
oooouu sen baya fitmişin bitanemmm kilon ideal senin sıkılaşman gerekiyosa bence pilates yap valla 1 ayda 2 beden ince gösteriyoo bende şu kilolarımdan kurtulayım pilatese yazılıcamm
HEHEEE hehee
fitlik değil canım omurgam yamuluyorda ondan canım aletlerle çalışmam lazım malesef
allah şifa versin tatlım omurga eğriliğinede pilates ii geliyomuşş bende pilates tanıtımı yapıyorumda sen hangisini yapmak istiyosun tabi rahat olacağını yap
ya kızlar şu şiir sayfasını ara sıra ziyaret edin. kendim çalıyom kendim oynuyom. ciddi yorumlara ihtiyacım var
canım başka nedenlerde var plates bana uygun değil aletli çalışma olmalı yürüme olmamalı filan ama aklımda karıştı bfit için iyi değil diyenlerde var
ben romantik değilim hiç anlamam şiirden
ya kaçta uyuyo senin kociş cry. bizimki yatsıdan sona uyuyo ya
benimki gitmiyo geldimi kalıyor yatılı misafir
hoş geldin cry. seninkidemi öyle uyuyo kız
Bir kaç kez uyanık kaldınmıydı bünye alışıyor mandişim
Bak ben neredeyse 8 senedir (hamilelik hariç) rahat ve deliksiz bir uyku uyumadım...
Bünye alışıyor sonra da rahatlık batıyor yine uyanıyorsun...
canım dizilerin özeti bitmek üzereyken uyuyo,yeeni bölümü geriden izliyo uyuz
kim geldi mandiş..çok yakınlar dışında yatılıya gelinmesin bence.:26:
yabanca değil mandinişin uykusu gelen
boyum 159 76 lardan iki üç yılda 48 lere indim..şimdi 52 kiloyum..ama dikkat etmeye çalışıyorum zor olsada:2: