Nöbetçi Muhabbetçi

bir de ben yırtsaydım ama nerdeeee...

biraz önce eşim geldi yapmayı düşündüğüm yemeği beğenmeyip yanına başka yemek istedi birde...

ben onu yapmaya üşeniyorum o bana kalkmış bir de onu yap diyor ya...

bende çalışmak istiyorummmmmmmmm

sen oraya gidince keşfettin demekki kk yı...

evet canım. yeni gelmiştim ve tek bayan bendim. canım çok sıkılıyodu. nette dolaşırken keşfettim. ekledim bi baktım msn aacyip isimlerle dolu. kazen, sap saman gibi .çok korktum. uzaylılar msnmi ele geçirdi sandım. sonradan anladım ve vazgeçemedim kk dan. ama msnleri çoktan silmiştim. keşke silmeseymişim diyom şimdi.

Son düzenleme:

eşine burdan bir yapıyoz. bakıcım öğlen pilav pişirmiş, bende yeriz diye et kuvurmuştum onlar gitti bende kendime bi makarna yaptım yemekler akşama kaldı böylece

çoğunun profillerinde msn adresleri var hala ekleyebilirsin datlum...
eşine burdan bir yapıyoz. bakıcım öğlen pilav pişirmiş, bende yeriz diye et kuvurmuştum onlar gitti bende kendime bi makarna yaptım yemekler akşama kaldı böylece

ohhh ne iyi olmuş...

ben gidiyorum hanımlar yemek yapmaya...

sağol datlum akşam gelirsen ve bende gelebilirsem görüşürüz...

yok buluşamadık yarın görüşürüz...

[video=dailymotion;xm3v74]http://www.dailymotion.com/video/xm3v74_yzmir-maryy-16-farkly-sesin-yorumuyla_music[/video]
izmir marşı ile karşılayım sizi

kırmızı halıyı da serdirdim

Eklentiler

• $b-282382-Kırmızı_halı.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 17
gece muhabbet koyu olacak desene??

olur kurayım sofrayıı da, neler olacak sofrada

ay inşallah. bu kadar emek harcadım . ya gelmezlerse:18::18::18::18:
kafana göre takıl. pasta hazır. içecekleri getir. kurabiye getir nasıl olsa sanal . para verip alacak değilsin

ahah dogru orası öyle ama olsunn sıcacık bır ortamın hayalı yada sanalı bıle güzel bu soguk havada

ıcecekler bendennnnnnn ozamannn

daha erken, millet anca ısını bıtırmıstır

türk kahvesıde iccsekde falımıza bakan olsa keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…