Nöbetçi Muhabbetçi

anlıyor musun gercekten, bana bellı olmaz üsenmem yaparm kahvemı, cevırır beklerm falandı fılandı derken fıncanın ıcını ceker koyarım fotoyu buraya sonra sasma sakın böyle

saat onu geçiyo ve gelen giden yok . pehhhhhh

:86::86 cadum yemın ederım kayınvalıdemlerde oturtturmadım eşimi

hadi gidelim dıye tutturdum neoldu dedı,dedim arkadaslarım sözlestık saat 10 da evde olmam lazım :86:

hemen geldık eve ınsallah dıger kızlarda gelır herkesı cok özledım.

anlıyor musun gercekten, bana bellı olmaz üsenmem yaparm kahvemı, cevırır beklerm falandı fılandı derken fıncanın ıcını ceker koyarım fotoyu buraya sonra sasma sakın böyle

hıh mıh kem küm. o kadar azimlimisin kız. şaka yapmıştım ben. fala inanamam

hoşgeldin browni. çok özledim kız seni. nasılsın. iyimsin. ne var ne yok.

hosbuldum canım sizde hosgeldınız kırmızı halıya dıger hazırlıklara bayıldım

bende çok özlemişim gercekten...İyiyim ben hersey aynı değişen bişey yok canım.

sen nasılsın,eve net baglattın sanırım:))) kımler gelcek bu aksam?

allah iyiliğin versin emi, çok iyi yapmışsın kayınvaliden hala kur yapıyomu kız eşine çekilmezdi onlarnı kuru şimdi. valla kızalrda gelirse kendileri için iyi olur güzel bi gece geçririz.

ay gördünmü sevindim.
evet bağlattık . kız uyudu oğlan ders çalışıyo herifte yok. rahatım şimdilik

allah iyiliğin versin emi, çok iyi yapmışsın kayınvaliden hala kur yapıyomu kız eşine çekilmezdi onlarnı kuru şimdi. valla kızalrda gelirse kendileri için iyi olur güzel bi gece geçririz.

hahaha yapmaz mıııı :))

Bızım düğün fotolarını kaldırmıs,herkesın fotosu asılı bı bız yokuz bende mutfaktayken dedım kı eşime;

annen kaldırmıs resımlerı hayırdır,dedi dur sorayım...Annesine sordu annee neden herkesın resmı duruyor bız yokuz.

Eeee oğlum siz düşüyorsunuz sürekli ondan kaldırdım onlarda düşerse diğerlerinide kaldırırım diyor:86:

güler misin ağlar mısın :))

Haaa bide oğluna ıkısının sevdıgı yesıl elmadan yedırdı bende baktım :))))

ohoo bırde sende cocuklar fln varmıs, al sen uykunu net basında gecırme gecenı. anne olmak kolay dııl sonucta

sağlam assaymış.
bende sana yedirirm şimdi boş ver. o karıya güvenme fazla sen. kırmızı elmada verirse yeme sakın

ay gördünmü sevindim.
evet bağlattık . kız uyudu oğlan ders çalışıyo herifte yok. rahatım şimdilik

Hayırlı olsun canım cok sevindim valla evde netin olmasına okullar tatıl olunca senden haber alamıyorduk çünkü.

mınık kızımız küçük tabıı uyusun,oğlusunada basarılar kolay gelsın :)

senın herif yokmus,benım ki sobanın basına oturdu show tv ızlıyor dizimin dibinde.

bende kahvemı yaptım koltuga yayıldım yazıyorum ıste...

Baktım benımkı ters ters bakıyor askımmmm KK 'dayım dedim he tamam tamam dıyo

yetenksiz türkiyeyimi izliyo. bizde izliyoduk kapattık.
kız gündüz uyumuyo. side soyunmaya başladı bu aralar. üşüyo sonra. en iyisi sıcak yatak onun için.
senin tedavi nasıl gidiyo varmı gelişme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…