Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
polişşşşş bebeim özledim seni napıyon nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tamam örtmenim.
sirk değelmi nen. maymunsuz sirkmi olur
sorma tubişşş. korka korka gidip geliyorum vallaa.. hele iyicede ağırlaştım evden çıkasım gelmiyo ama napacam mecbur gelip gidiyom işte.. yarında kar yağacak falan diyolar ama bakalımmyapom nerelerdesin yahu sennnn
bamyamız nasıl bakalımmm
ne var ne yok...
Ankara da kar kış fazla haberleri seyrettikçe aklıma sen geliyorsun...
ayy canim ya napiyim kursa gidip geliyom evle ilgileniyorum zaman geciyor.
bende cok özledim seni
sen nasilsin minigimiz nasil ayy iyice büyüdü demi
sirk dediğime bakma kuşum adı sirk hiç 5 kişiynen sirk mi olurmuşş bunlar yetenek sizsiniz artıkları yarı finalde elenenler yada hiç seçilmeyenler birleşmişler robot show michael jackson dansı barmen show felan fişman işteee
sorma tubişşş. korka korka gidip geliyorum vallaa.. hele iyicede ağırlaştım evden çıkasım gelmiyo ama napacam mecbur gelip gidiyom işte.. yarında kar yağacak falan diyolar ama bakalımm
büyüdü polişim yaa. en son 1380 grmdı 3 hafta önce falan. bakalım perşembe gidicez tekrar 2 kiloya yaklaşmıştır sanırım..
almiramız nasıl oda iyice büyümüştür kurs nasıl gidiyo. ehliyeti aldın dimii..
sorma tubişşş. korka korka gidip geliyorum vallaa.. hele iyicede ağırlaştım evden çıkasım gelmiyo ama napacam mecbur gelip gidiyom işte.. yarında kar yağacak falan diyolar ama bakalımm
büyüdü polişim yaa. en son 1380 grmdı 3 hafta önce falan. bakalım perşembe gidicez tekrar 2 kiloya yaklaşmıştır sanırım..
bu haftada izini haketmiş bulunuyorum tubişim 32. haftamdayım ama ben kullanmayacam 37. haftaya kadar uzatmayı düşünüyorum perşembe günü karar verecek doktorr çalışabilirmiyim diye.... doğumdan sonra bebişimle daha çok vakir geçirebilmek adına son ana kadar çalışacağımne zaman izine ayrılacaksın yapom...
bu aralar izne ayrılamıyor musun???
ay masallah kiz git gide büyüyor.saglicakla git gel insallah. dikkat et kendine kar kis felaket oralar.
almira cok iyi valla büyüdü artik benle kavga ediyor.
kurs cok iyi gidiyor ay en cokta almira icin iyi orda arkadaslari var oynuyor kizim yalniz kalmiyor artik.
yok nen daha sinava bile girmedim guya bana sinav tarihini mektupla göndereceklerdi ama gelmedi hala.
aman gelmesinde örnek testlerim var onlari bitirmedim daha:18:
allah sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesini nasip etsin pariscimmm
bu haftada izini haketmiş bulunuyorum tubişim 32. haftamdayım ama ben kullanmayacam 37. haftaya kadar uzatmayı düşünüyorum perşembe günü karar verecek doktorr çalışabilirmiyim diye.... doğumdan sonra bebişimle daha çok vakir geçirebilmek adına son ana kadar çalışacağım
eğer 37. haftaya kadar uzatabilirsem iznimi martın 23 gibi izine ayrılıyorumm.. çoook var daha
hele maşallah cadıya büyümüşte anasıyla kavga ediyoo
o çok önemli poliş ya arkadaşlarını olması falan onunda sosyal bi hayatı var artık yerim ben onu
kız bi sor yanlış adrese bi yere giderde sınav tarihin boşa hakkın giderr
bize sözünü geciriyor bu bacagiyla.bu haftada izini haketmiş bulunuyorum tubişim 32. haftamdayım ama ben kullanmayacam 37. haftaya kadar uzatmayı düşünüyorum perşembe günü karar verecek doktorr çalışabilirmiyim diye.... doğumdan sonra bebişimle daha çok vakir geçirebilmek adına son ana kadar çalışacağım
eğer 37. haftaya kadar uzatabilirsem iznimi martın 23 gibi izine ayrılıyorumm.. çoook var daha
hele maşallah cadıya büyümüşte anasıyla kavga ediyoo
o çok önemli poliş ya arkadaşlarını olması falan onunda sosyal bi hayatı var artık yerim ben onu
kız bi sor yanlış adrese bi yere giderde sınav tarihin boşa hakkın giderr
ben kactim kizim uyanmadan bitireyim islerimi
yok canım yeni gelmiştik burayabilom sen 2006 da Manisa da mıydın???
yok canım yeni gelmiştik buraya
görüşürüz kolay gelsin
bende kalkıp yemeğimi yapsam pek iyi olacakta ama ufff çok zor geliyor...