Nöbetçi Muhabbetçi

mandiş 1155g ama buda güzel benim dün vitrinde gördüğüm diğeriydi çok güzel görünüyordu...

eğer evin parke ve kaloriferli ise ben çok büyük halı almanı tavsiye etmem benim mutfağımda 6m2 lik var kaldırıp koparması çok zor oluyor keşke 4,5 m2 lik alsaymışım diye düşünüyorum

çok büyükse salon 2 tane alabilirsin ama 6lık rahat olmuyor benden söylemesi...

annem yardım ediyo ama hafta içi pek gelip gitmez rahatsızlık vermemek için..
eşimde bu aralar yine tembelleştii..
bende ona kıyamıyorum işte yoruluyo bütün gün diyee. bu halimle bile herşeyi önüne getiriyorumm..
yoruluyom ama artık.. birazda o bana hizmet etsinnn 2 ay kaldı şunu şurasındaa :))

benim ozamanlarda iyi hissetmiyorsam süpürge vileda eşim yapıyordu makarna yapardı yanına bir parça et yapardı,bulaşık makinesinini doldurup boşaltıyordu.çamaşırları asıp topladı uzun süre allah razı olsun,hiç kadın çağırmadım zaten..

allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım, 19 aylık benimki,salonun ortadaki halının üstüne ince battaniye üstünede örtü serdim,ne zaman kusar belli olmuyo bazen alt değiştirirken kazalar oluyo,rahat ettim böyle kızkardeşim hiç bir şey sermemişti kışın bile banyoda halı yıkardı..

amin cryy...ayyy benim halılarım shaggy.. bi kusarsa temizleyememde.. en iyisini yapmışsınn
bende sererim battaniye falann..çocuk bu ne zaman ne yapacağı belli olmuyokii
Allahta yavrunuza uzun hayırlı ömürler versin.. size bağışlasın

annem yardım ediyo ama hafta içi pek gelip gitmez rahatsızlık vermemek için..
eşimde bu aralar yine tembelleştii..
bende ona kıyamıyorum işte yoruluyo bütün gün diyee. bu halimle bile herşeyi önüne getiriyorumm..
yoruluyom ama artık.. birazda o bana hizmet etsinnn 2 ay kaldı şunu şurasındaa :))

haklısın canım artık başlasın sana hizmet etmeye

birde her ekşam yarım saat yürüyüşe çıkıyorduk bana dondurma alırdık kornetto bakkal bazen hamileyim diye para almıyordu,fındık fıstıkta veriyordu extra..:KK52:

amin cryy...ayyy benim halılarım shaggy.. bi kusarsa temizleyememde.. en iyisini yapmışsınn
bende sererim battaniye falann..çocuk bu ne zaman ne yapacağı belli olmuyokii
Allahta yavrunuza uzun hayırlı ömürler versin.. size bağışlasın

canım allah razı olsun,allah tüm isteyenlere versin sağlıkla inşallah..:KK49:

mandişim kızkardeşim hepsini saray vizyon aldı onada bir bakarsın memnun...minik çiçekli falandı..

haklısın canım artık başlasın sana hizmet etmeye
bugün bi kulaklarını çekeyimm:KK1:kaç gündür gitmiyom üstüne
birde her ekşam yarım saat yürüyüşe çıkıyorduk bana dondurma alırdık kornetto bakkal bazen hamileyim diye para almıyordu,fındık fıstıkta veriyordu extra..:KK52:

ne güzel yaaa ben kışdan dolayı yürüyüş falan yapamıyorum hiççç.. eve bile zor gidiyorum kayıp düşecem diye korkuyorumm. bu zamanlarda bol bol yürüyüş yapmam lazımmış ama olmuyoo

canım benim eşimde yoğun çalışıyor bende üstüne gitmem pek ama şu an sana yardım etmesi gerek sorumluluklara alışsın..allahın izni ile altını falanda almaya alıştırırsın ileride...

allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım, 19 aylık benimki,salonun ortadaki halının üstüne ince battaniye üstünede örtü serdim,ne zaman kusar belli olmuyo bazen alt değiştirirken kazalar oluyo,rahat ettim böyle kızkardeşim hiç bir şey sermemişti kışın bile banyoda halı yıkardı..

iyi fikirmiş cry sende orjinaş fikirler çok

mandiş 1155g ama buda güzel benim dün vitrinde gördüğüm diğeriydi çok güzel görünüyordu...

eğer evin parke ve kaloriferli ise ben çok büyük halı almanı tavsiye etmem benim mutfağımda 6m2 lik var kaldırıp koparması çok zor oluyor keşke 4,5 m2 lik alsaymışım diye düşünüyorum

çok büyükse salon 2 tane alabilirsin ama 6lık rahat olmuyor benden söylemesi...

parke canım mutfakta kullancam halıyı mutfakta parke ve kaloriferli kızlar büyükmü alayım küçükmü benim mutfak uzunlamasına birde ona göre halıyıda nasıl bulcam bilemiyorum
heh gördüm canım yanlış eklemişim kabartmalı oluşundan dolayı döndük o halıdan

hangi bbaakkal amcaymış o tüm hamişleri yönlendirelim :)

canım benim eşimde yoğun çalışıyor bende üstüne gitmem pek ama şu an sana yardım etmesi gerek sorumluluklara alışsın..allahın izni ile altını falanda almaya alıştırırsın ileride...

tabi tabii. ya ev işlerinde yardım edecek yada bebekle ilgilenecekk. mecbur birini seçmek zorunda :))

kızlar herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum grşrz...:KK3:

güle güle

tabi tabii. ya ev işlerinde yardım edecek yada bebekle ilgilenecekk. mecbur birini seçmek zorunda :))

dimi ama hayat müşterek :)

size dünü anlatayım kızlar eşim işyerindeyken iş arakadaşını eşi aramış başlamışlar kavgaya telefonda çok kötü kavgalar etmişler ondan sonra diğerini karısı aramış oda telefonda tartışmış eşiyle ama ilki gibi şiddetli değil sonra telefonu kapatınca eşime dönmüş demişler bak gör 10 yıllık evlilik böylşe 5 yıllık evlilik böyle kıymetini bil zamanının gelecek hep böyle olur eşimde fena olmuş akşam işten aldı beni halı baktık sonra yemeğe götürdü nereye istersen diyor bugünümü sana ayırdım hayırdır dedimde anlattı olayı :))

iyi fikirmiş cry sende orjinaş fikirler çok

parke canım mutfakta kullancam halıyı mutfakta parke ve kaloriferli kızlar büyükmü alayım küçükmü benim mutfak uzunlamasına birde ona göre halıyıda nasıl bulcam bilemiyorum
heh gördüm canım yanlış eklemişim kabartmalı oluşundan dolayı döndük o halıdan

hangi bbaakkal amcaymış o tüm hamişleri yönlendirelim :)

canım bir tane bakkalımız 9 yıldır tanıyorlar eşimle beni iyi insanlar saolsunlar ,mandişim küçük yer burası köy diye geçiyo zaten herkez birbirini tanır,:KK9:

canım bir tane bakkalımız 9 yıldır tanıyorlar eşimle beni iyi insanlar saolsunlar ,mandişim küçük yer burası köy diye geçiyo zaten herkez birbirini tanır,:KK9:

küçük yer olması bir bakıma iyide bir bakıma kötü bende küçük yerde yaşıyorum zorluklarıda var bilirim

güle güle

size dünü anlatayım kızlar eşim işyerindeyken iş arakadaşını eşi aramış başlamışlar kavgaya telefonda çok kötü kavgalar etmişler ondan sonra diğerini karısı aramış oda telefonda tartışmış eşiyle ama ilki gibi şiddetli değil sonra telefonu kapatınca eşime dönmüş demişler bak gör 10 yıllık evlilik böylşe 5 yıllık evlilik böyle kıymetini bil zamanının gelecek hep böyle olur eşimde fena olmuş akşam işten aldı beni halı baktık sonra yemeğe götürdü nereye istersen diyor bugünümü sana ayırdım hayırdır dedimde anlattı olayı :))

canım öyle yeni evli gibi iş yerinden aranıp tartışılmazki iletişim sorunları var bence,,ama erkeklerdede çok kabahat vardır..ellerini taşın altına koymak istemiyorlarsa..
kızkardeşimede dedim sadece iyi gün için değilki evlilik ..zorluklarıda ortak paylaaşmaak gerek...

güle güle

:)))))))) arkadaşları için iyi değil ama sizin açınızdan güzel bi örnek olmuşşş..
eşinde durup düşünmesini bilenlerden baksana hemen bi pay çıkarmış.. helal olsunn:KK9:

X