• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nobel Barış Ödülü alan Tunuslu: IŞİD’in arkasında Türkiye var, herkes biliyor

islam savaş hukukuna göre savaşmayan islamla alakası olmayan bi grubu
Isid kendi adini Irak Sam Islam devleti koymus ! :KK57: Ha sence bu öyle degil degilmi ?
Peki ne ve kim bunlar, madem sen onlardan daha iyi biliyorsun onlarin kim oldugunu ?

Isid kendi adini Irak Sam Islam devleti koymus ! :KK57: Ha sence bu öyle degil degilmi ?
Peki ne ve kim bunlar, madem sen onlardan daha iyi biliyorsun onlarin kim oldugunu ?
din özelliklede islam her zaman kullanılmıştır

aslında şu anki cbnin bile kullandığını söylerken SİZ neden böyle :KK57: oldunuz ki

bende size böyle :KK57: oldum şu an

adam !!! lar kullanıyor bariz bi şekilde bunu azda olsa islam savaş hukukunu okuyarak çözebilirsiniz

O fotorafta güya öpüsüldügümü belli oluyormus? Orada insanlar hayat ölüm savasi verirken siz insanlari ne ile sucluyorsunuz! Utanmiyormusunuz fesatliginizdan? Cami'nin imami o insanlari iceriye almis ve medyadada dinine göre yalan söyleyemedigi icin oradaki insanlar kesinlikle bira felan icmedigini felanda anlatiyordu.

Erdogan o imam'i ne yapti biliyormusun? Camisinden sürdü. Adam baska yere gitmek zorundaydi. O kadar sinirlendim ki. Umarim senin cocugun ilerde nefes darligi ile bir cami'ye siginipta sucluymus gibi gösterilmez. Umarim ilerde cocugun polis tarafindan vahsi bir sekilde dövülüp, öldürüldükten sonra, dönemin basbakani "aslanim polis, emiri ben verdim" demez. Ben henüz vicdanimi kaybetmedim cünkü.
şimdi o imamı tam olarak bilmiyorum ancak burdada bir müezzin sürüldü cemaat adına broşür dağıtıp hükümet hakında kara propaganda yaptığı için
eğer çok ütobik mi olur bilemedim ama gezi olaylarında taaaaa arkasında f.g var ise ve f.g bir çok alana yayıldı ise ve f.g nin asıl misyonunun dinler arası diyalog adı altında tüm islam alemini hristiyanlık altında toplamak ise o imamın dedikleride o kadar doğrudur işte ..ülkede 100 bine yakın misyoner olduğu ve bunların daha çok dini alanda bulunduğu gerçeğini gözardı etmemek gerek
birde örenk konya kapu camiidi sanırım orada 10 yıl görev yapan bir imam 10 yıl sonunda artık vicdanamı geldi bilemeyiz ama cemaate dönüp ben misyonerim 10 yıllık namazlarınızı iade edin dediği bilinir (doğruluğu -yanlışlığı tartışılır )

şu videoyu bi daha izleyim kısa zamanda

şimdi o imamı tam olarak bilmiyorum ancak burdada bir müezzin sürüldü cemaat adına broşür dağıtıp hükümet hakında kara propaganda yaptığı için
eğer çok ütobik mi olur bilemedim ama gezi olaylarında taaaaa arkasında f.g var ise ve f.g bir çok alana yayıldı ise ve f.g nin asıl misyonunun dinler arası diyalog adı altında tüm islam alemini hristiyanlık altında toplamak ise o imamın dedikleride o kadar doğrudur işte ..ülkede 100 bine yakın misyoner olduğu ve bunların daha çok dini alanda bulunduğu gerçeğini gözardı etmemek gerek
birde örenk konya kapu camiidi sanırım orada 10 yıl görev yapan bir imam 10 yıl sonunda artık vicdanamı geldi bilemeyiz ama cemaate dönüp ben misyonerim 10 yıllık namazlarınızı iade edin dediği bilinir (doğruluğu -yanlışlığı tartışılır )

şu videoyu bi daha izleyim kısa zamanda

Elbette bir imam propaganda yapamaz. Imam tarafsiz olmasi lazim. Sonucta din icin orda, propaganda icin degil.

Gezi parki olayindaki dolmabahce cami'nin imami icin ne bu komplolar? Yok fetullah gülenciymiste söyle, böyle. Bu adam propaganda yapmadi. Sadece yarali olan insanlari iceriye aldi ve tüm baskilara ragmen yarali insanlara iftira acmadi Erdogan gibi!

Istersen su alttaki linki oku

http://www.hurriyet.com.tr/dolmabahce-camisinin-imam-ve-muezzini-gitti-24756039

Back