Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aziz Nesin gibi miHalkın büyük kesimi bu kadar kör olunca yada köre yatınca çok sevdiğim bir yazarin bi lafı kulaklarımda ugulduyo......
Evet...Aziz Nesin gibi mi
Ben halkın büyük çoğunluğunun akpye oy verdiğine inanmıyorum.Evet...
Hee biz sizin gibileri cok gorduk bu sitede. Bizim uslubumuzu begenmezsiniz, egri bokdan yapilmis, yorumlari begenirsiniz...Uslubunuzdan maşallah kalite ve saygı akiyo .. Ben hatasını gördüğüm de asla savunmam bana gore hata ise hatadır değilse değil..
evet canim aynen (!!!) öyle.ilk sizler yan cizersiniz...
Hersey neydiki simdiye kadar inandigin ?Her şeye inanırım da nedense buna inanamıyorum
diğer cümlede kendimce net açıkladım ama tek cümleyi cımbızlarsan anlamsız olur tabi.evet canim aynen (!!!) öyle.
Hersey neydiki simdiye kadar inandigin ?
BenIpek herseye inanirimda demissin ya, bende diyorumki, simdiye kadar neye inandin ???
Kusura bakam biraz zor soru oldu galiba senin icin, tabiki zorlaniyorsan cevap vermemekte hakkindir.
camide içki içtiler seks yaptılar .başörtülü bacımıza işediler diyenler iftira mı diyor :)He hee biz iftiraya bayiliyoz, siz boyle temkinli olmaya devam edin...![]()
O iftiracilarin bir kismi cikip ozur dilediler, bi kismida hala bekliyor. Malum, cuma gunu (!) goruntuler aciklanacak...camide içki içtiler seks yaptılar .başörtülü bacımıza işediler diyenler iftira mı diyor :)
hiç güleceğim yoktu.
kadını kocası alıp gitmiş .Hiç üzerine işenen bir kadın görüntüsü var mı?O iftiracilarin bir kismi cikip ozur dilediler, bi kismida hala bekliyor. Malum, cuma gunu (!) goruntuler aciklanacak...
Ispatlanmis seylere inanmayanlar, Ispatliycaklar daha dur sen...![]()
Valla utunc verici. Bir kadin, kendine nasil boyle igrenc bir durumu yakistirir, dinden imandan bahseden bir insan nasil iftitaci olur hayret ediyorum. Ciplak, elleri zincirli deri giyimli insanlar ustume isediler diyor yaa. Iyyyyy tiskiiiinckadını kocası alıp gitmiş .Hiç üzerine işenen bir kadın görüntüsü var mı?
neden sevinelim. utanç duyuyoruz.. işid ya. dünyanın en acımasız örgütü.yaa bezen diyorum kii........
neyse neyse diyorum ama açıkca burda yazmıcam
yani hasbel kader çıksa sevinecek gibisiniz![]()
Işid e sempati duyan o kadar çok insan var ki memlekette.sadomazoşistler basmış kabataşı.
neden sevinelim. utanç duyuyoruz.. işid ya. dünyanın en acımasız örgütü.
ama gerçekseki ,bunları dile getirmek vatan düşmanlığı değildir. 3 maymunu oynamak isteyen oynasın. ama sorgulamak isteyen araştıran insanlarda var bu ülkede.