• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nobel Barış Ödülü alan Tunuslu: IŞİD’in arkasında Türkiye var, herkes biliyor

Ben halkın büyük çoğunluğunun akpye oy verdiğine inanmıyorum.

Seçimlerden önce şehit verdiğimiz zaman da söylemiştim. Bu kadar şehit vermemiz tamamen kılıf.

Halk daha fazla şehit verilmesini istemediği için bize oy verdiler hesabı yapıp psikolojik algı yaratacaklar, oy oranlarını fırlatacaklar, herkes de milletin büyük çoğunluğu bunlara oy verdi sanacak demiştim. Aynen öyle oldu.
Aziz Nesin haklı olabilir ama bu sefer ki durum çok farklı.

Her şeye inanırım da nedense buna inanamıyorum.
Çünkü Türkiye ve yönetenler o kadar oyunlarla uğraşacak seviyede değil.
Yani önce gözleri ve gönülleri doymalı ki başka coğrafyalara sarsınlar.
Ama henüz doymayan mideler başka bir şey düşünmez. Mesela açken uyku, seks gibi şeyler düşünmez insan.

Uslubunuzdan maşallah kalite ve saygı akiyo .. Ben hatasını gördüğüm de asla savunmam bana gore hata ise hatadır değilse değil..
Hee biz sizin gibileri cok gorduk bu sitede. Bizim uslubumuzu begenmezsiniz, egri bokdan yapilmis, yorumlari begenirsiniz...
Kraldan cok kralcisiniz. Ciplak bir kraliniz var, etrafina toplanmis yalanlarina alkis tutuyonuz. Bigun elbette hersey ortaya cikar. Gerci Ozaman da ilk sizler yan cizersiniz...

Son düzenleme:
Yüce adalete birakiyorum, baskada birsey demiyorum, gün gelecek bu sistemi destekleyenler cok zor durumda olacaklar. Bize birsey olmaz biz sükürler olsun, mantik, akil, kafa yerinde, kendimize inaniyoruz ve laiklige, adalete, äzgürlüge, esitlige, dürüstlügüde ve kardesligede inaniyoruz.
Bilgiliyiz, okuyoruz, neyin dogru oldugunu neyin olmadigini cok iyi biliyoruz. Kimse bizi kandiramiyor, sadece azinliktayiz yoksa hepinizden daha güclüyüz kafa yapisi olarak ama simdilik yapacak birsey yok.

Simdi insan cok asik olunca anne ve baba derki kizim bu cocuk sana olmaz, o ne yapar eder yine o cocuga varir.
Simdi ne desek bos, buna kim inanir ??? Kadir Inanir :KK47::KK48::KK47::KK48:
Seviye uysun diye espriyide ona göre yaptim. :KK8:

BenIpek BenIpek herseye inanirimda demissin ya, bende diyorumki, simdiye kadar neye inandin ???
Kusura bakam biraz zor soru oldu galiba senin icin, tabiki zorlaniyorsan cevap vermemekte hakkindir.

Her şeye inanırım:

1.) Ülkede olabilecek tüm çıkar ilişkilerine; kılıflar bulunsa da.. Her şey ortada değil mi zaten. Kimin eli kimin cebinde, ne hükümet hükümet, ne muhalefet muhalefet. Herkes kendi çıkarını almış eline en iyi şekli vermeye çalışıyor. Bunun getirdiği tüm kombinasyon ve türevler….

2.) İnsanlar açısından bakarsak da klavye arkasından bilgi küpü gibi görüntüsü verip de gerçekte fos çıkabilecek insanlara….

camide içki içtiler seks yaptılar .başörtülü bacımıza işediler diyenler iftira mı diyor :)
hiç güleceğim yoktu.
O iftiracilarin bir kismi cikip ozur dilediler, bi kismida hala bekliyor. Malum, cuma gunu (!) goruntuler aciklanacak...:confused:
Ispatlanmis seylere inanmayanlar, Ispatliycaklar daha dur sen...:KK70:

O iftiracilarin bir kismi cikip ozur dilediler, bi kismida hala bekliyor. Malum, cuma gunu (!) goruntuler aciklanacak...:confused:
Ispatlanmis seylere inanmayanlar, Ispatliycaklar daha dur sen...:KK70:
kadını kocası alıp gitmiş .Hiç üzerine işenen bir kadın görüntüsü var mı?

kadını kocası alıp gitmiş .Hiç üzerine işenen bir kadın görüntüsü var mı?
Valla utunc verici. Bir kadin, kendine nasil boyle igrenc bir durumu yakistirir, dinden imandan bahseden bir insan nasil iftitaci olur hayret ediyorum. Ciplak, elleri zincirli deri giyimli insanlar ustume isediler diyor yaa. Iyyyyy tiskiiiinc:KK12: :KK20:

yaa bezen diyorum kii........

neyse neyse diyorum ama açıkca burda yazmıcam:KK53::KK53::KK53:

yani hasbel kader çıksa sevinecek gibisiniz :KK57:

sadomazoşistler basmış kabataşı.
yaa bezen diyorum kii........

neyse neyse diyorum ama açıkca burda yazmıcam:KK53::KK53::KK53:

yani hasbel kader çıksa sevinecek gibisiniz :KK57:
neden sevinelim. utanç duyuyoruz.. işid ya. dünyanın en acımasız örgütü.
ama gerçekseki ,bunları dile getirmek vatan düşmanlığı değildir. 3 maymunu oynamak isteyen oynasın. ama sorgulamak isteyen araştıran insanlarda var bu ülkede.

sadomazoşistler basmış kabataşı.

neden sevinelim. utanç duyuyoruz.. işid ya. dünyanın en acımasız örgütü.
ama gerçekseki ,bunları dile getirmek vatan düşmanlığı değildir. 3 maymunu oynamak isteyen oynasın. ama sorgulamak isteyen araştıran insanlarda var bu ülkede.
Işid e sempati duyan o kadar çok insan var ki memlekette.
normaldir şaşırma.
bu uğurda iftira atmak bile evladır onlara göre

Back