• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nobel Barış Ödülü alan Tunuslu: IŞİD’in arkasında Türkiye var, herkes biliyor

yaa bezen diyorum kii........

neyse neyse diyorum ama açıkca burda yazmıcam:KK53::KK53::KK53:

yani hasbel kader çıksa sevinecek gibisiniz :KK57:

Yok valla niye sevinelim. Ama sizler seviniyor gibisiniz. Işid içimize sızmış saçma bir tiyatro oyununun parçası olmuşuz hasbel kaderi mi kalmış bunun? Sözde din için kafa kesenler beni sadece ürkütüyor. Buna destek konumda ülke olduğumuz için utanıyorum. Esedinizi de ışidinizi de başınıza çalın.

Beğenmekle kalıyorum,yazamıyorum.malum dogru soyleyeni dokuz köyden kovuyorlar,iftira atiyorlar,bel altı vurmaya çalışıyorlar daha da olmadı engelliyor o da olmazsa hapise atıyorlar.

Ben zavallı bi devlet memuruyum yazık 3 cocugum var durduk yere mapus damlarına düşmeyeyim şimdi :KK14:

Tabii ki ışid ile ilgimiz yok hepsi iftira hem de en kurusundan.o tirlarda da pamuk vardı silah falan olamaz ki olsa bile Türkmenlere gidiyordu.:KK20:

alıntı yapmıyorum mutlaka görür görecek olan kişi-kişiler konuya yorum yapıp çıkmak zo değil

işid hayranıda oldum öylemi

ha devam kuzular

hayır yani nası bi ruh hali içindesiniz gerçekten anlam veremiyorum

işid hayranı he
o_O

alıntı yapmıyorum mutlaka görür görecek olan kişi-kişiler konuya yorum yapıp çıkmak zo değil

ha devam kuzular

işid hayranı he
o_O
Negzel biz de aynı duygulara sahibiz karşılıklı olmasi daha bi güzel oldu. nasıl bir ruh hali nasıl bir mantik yanilgisi içindesiniz biz de anlayamıyoruz.

ha devam kuzular

işid hayranı he
o_O

Ateş olmayan yerden duman çıkar mı?

İftira, bütün herkes bize karşı, türkiyenin üç tarafı denizlerle dört tarafı düşmanlarla çevrili demek yerine bi oturup tarafsız düşünmeye çalışın. Türkiye sütten çıkmış ak kaşık.. Tırlar ilaç taşıyor ya da turkmenlere gidiyor, putin sallıyor, başkası atıyor, öbürü yalan soyluyor... Mümkün mü bu kadarı?

:KK70::KK70: Ispatlasinlar miii! :mad: Adam, bizzat cikip, destek veriyom, onlarda bana petrol satiyorlar dese, yalan iftira dersiniz.:confused:

Yok yok montaj olur o ancak. Bunlarda ne zaman delil isteyeceklerini ayarlayamiyorlar. Basörtülü baci tecavüz edilme konusunda "bir kadinin beyani esastir" dediler ki deliller tersine gösterirken. Camide icki ictiler lafina delil gerekmiyordu, Erdogan hic yalan söylermi aaa!! Sonradan kasetler cikti ama buda delil sayilmazki canim, montaj iste.

Valla bi türlü memnun olmuyorlar. Ki ispat edilse bu sefer "eee ekonomimize iyi geliyor iste, cumhurbaskanimizdan daha iyimi bilecekseniz" derler :KK14:

Yok yok montaj olur o ancak. Bunlarda ne zaman delil isteyeceklerini ayarlayamiyorlar. Basörtülü baci tecavüz edilme konusunda "bir kadinin beyani esastir" dediler ki deliller tersine gösterirken. Camide icki ictiler lafina delil gerekmiyordu, Erdogan hic yalan söylermi aaa!! Sonradan kasetler cikti ama buda delil sayilmazki canim, montaj iste.

Valla bi türlü memnun olmuyorlar. Ki ispat edilse bu sefer "eee ekonomimize iyi geliyor iste, cumhurbaskanimizdan daha iyimi bilecekseniz" derler :KK14:
ya o camide birde seviştiler bile dendi. yuh dedim ona. orada insanlar yerlerde kan içinde,millet yardım için çabalıyor. herkes can derdinde. birileri orada bunlar oluken sevişecekler camiide. birde kkda buna inanan yazan bile oldu. arrttık kelimelerm kifayetsiz kalmıştı o dönem bunu yazanlara..

Simdi insan cok asik olunca anne ve baba derki kizim bu cocuk sana olmaz, o ne yapar eder yine o cocuga varir.
Simdi ne desek bos, buna kim inanir ??? Kadir Inanir :KK47::KK48::KK47::KK48:
Seviye uysun diye espriyide ona göre yaptim. :KK8:

Hic gülecek halim yoktu halbuki. :KK70: :KK70:

ya o camide birde seviştiler bile dendi. yuh dedim ona. orada insanlar yerlerde kan içinde,millet yardım için çabalıyor. herkes can derdinde. birileri orada bunlar oluken sevişecekler camiide. birde kkda buna inanan yazan bile oldu. arrttık kelimelerm kifayetsiz kalmıştı o dönem bunu yazanlara..

Eh yani, Erdogani desteklemeyenler ataist nede olsa. Onlardan hersey beklenir sonucta degilmi? Burda öldükten sonra yakilma konusunda bile ateistlerden bu istedigi yargiliyorlardi. Niye vücüdünü önemsiyorlarmis, zaten birseye inanmiyorlarmis. Ya gercekten ne diyelim artik oky?

Önce bize hoşunuza mı gidiyor türkiyenin ışidi desteklemesi diyosun. Yok senin mi gidiyor diye sordum. Hangimizin ruh hali şaşırtıcı L lamelifAmine
neden ısrarla benimle polemiğe girmek için uğrasıyorsunUZ dansmaure

kanıtlanmış bir bilgi yok herkes tezlerini ortaya koyuyor
ve yazılarınızdan haklı çıkma çabası içinde olduğunuz belli bunun için yazdım
adı üstünde siyaset
ancak sizler bana hayranlık duyduğumu yazmışşınız bugüne kadar hiç bir söylemimde deaşı savunmama rağmen
islam savaş hukukuna göre savaşmayan islamla alakası olmayan bi grubu neden savunayım neden hayran olayım

haa varsayalım bunların arkasında ülkem var

utanç duyarım

ancak haybeden sallamak bana göre değil

Evet burdada suni tenefüs yapıyorlardı zaten !! O camii ye gerçekten sığınan ve derdi gerçekten ağaç olan da vardı provakasyon olan da .. Camiiyi çöpe döndürdüler kırıp döktüler ..

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-12-22-52-17_1.webp
    Screenshot_2015-12-12-22-52-17_1.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 244
  • Screenshot_2015-12-12-22-52-55_1.webp
    Screenshot_2015-12-12-22-52-55_1.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 244
  • Screenshot_2015-12-12-22-58-35_1.webp
    Screenshot_2015-12-12-22-58-35_1.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 231
Evet burdada suni tenefüs yapıyorlardı zaten !! O camii ye gerçekten sığınan ve derdi gerçekten ağaç olan da vardı provakasyon olan da .. Camiiyi çöpe döndürdüler kırıp döktüler ..

O fotorafta güya öpüsüldügümü belli oluyormus? Orada insanlar hayat ölüm savasi verirken siz insanlari ne ile sucluyorsunuz! Utanmiyormusunuz fesatliginizdan? Cami'nin imami o insanlari iceriye almis ve medyadada dinine göre yalan söyleyemedigi icin oradaki insanlar kesinlikle bira felan icmedigini felanda anlatiyordu.

Erdogan o imam'i ne yapti biliyormusun? Camisinden sürdü. Adam baska yere gitmek zorundaydi. O kadar sinirlendim ki. Umarim senin cocugun ilerde nefes darligi ile bir cami'ye siginipta sucluymus gibi gösterilmez. Umarim ilerde cocugun polis tarafindan vahsi bir sekilde dövülüp, öldürüldükten sonra, dönemin basbakani "aslanim polis, emiri ben verdim" demez. Ben henüz vicdanimi kaybetmedim cünkü.

O fotorafta güya öpüsüldügümü belli oluyormus? Orada insanlar hayat ölüm savasi verirken siz insanlari ne ile sucluyorsunuz! Utanmiyormusunuz fesatliginizdan? Cami'nin imami o insanlari iceriye almis ve medyadada dinine göre yalan söyleyemedigi icin oradaki insanlar kesinlikle bira felan icmedigini felanda anlatiyordu.

Erdogan o imam'i ne yapti biliyormusun? Camisinden sürdü. Adam baska yere gitmek zorundaydi. O kadar sinirlendim ki. Umarim senin cocugun ilerde nefes darligi ile bir cami'ye siginipta sucluymus gibi gösterilmez. Umarim ilerde cocugun polis tarafindan vahsi bir sekilde dövülüp, öldürüldükten sonra, dönemin basbakani "aslanim polis, emiri ben verdim" demez. Ben henüz vicdanimi kaybetmedim cünkü.
Sacmaladiginizin farkında misiniz ? Ve aklınızca beddua mi ettiniz bana ? Bu resimleri video kaydından aldım ac video kaydını seyret nefes darligimi çekiyorlar yoksa cilvelesip öpüşüyorlar mi ? Üstelik camii malına tekme ile zarar verende çabası .. Ben en azından pozitif bakıp iyi niyetli olanlarda vardı diyebiliyorum siz konu Akp olunca hemen atlıyorsunuz .. ve bir daha konu siyasi tartışma olunca zavallılar gibi çocukları dolamayın ağzınıza .. Haddiniz değil cocuguma laf atmak zira ben sizin çocuğunuzu karistirmiyorum..

Sacmaladiginizin farkında misiniz ? Ve aklınızca beddua mi ettiniz bana ? Bu resimleri video kaydından aldım ac video kaydını seyret nefes darligimi çekiyorlar yoksa cilvelesip öpüşüyorlar mi ? Üstelik camii malına tekme ile zarar verende çabası .. Ben en azından pozitif bakıp iyi niyetli olanlarda vardı diyebiliyorum siz konu Akp olunca hemen atlıyorsunuz .. ve bir daha konu siyasi tartışma olunca zavallılar gibi çocukları dolamayın ağzınıza .. Haddiniz değil cocuguma laf atmak zira ben sizin çocuğunuzu karistirmiyorum..

Sen bu videoyumu diyorsun

Kirip dökmek ile bir panelin düsürülmesini mi kast ediyorsun? O adam hangi ruh halindedir kim bilir. Oradaki gencte sevincten, sevdiginiz daha sag oldugu icin, yada morel destek vermek icin sevdigini kisa bir sekilde öpmüs. Gelip "yav benim canim bügün camide kiz öpmek istiyor" niyeti ile cami'ye girmedi.

Bu fesatliktan baska birsey degil. Orada insanlar yerdeydi, kafasina darbe alan, gazdan gözleri yananlar vardi. Islam bu degilmi? Insanlari yardim etmek. Ben ayni sekilde (ve her frame 10 defa tekrarlanmamis hali ile!) o camiden bir kac video daha gösterebilirim, yaralilar ile dolu.

Istiyorsan bu video'yu da seyret

u

Ha bu arada ben cocuklari karistirmiyorum. O senin sevdigin cumhurbaskani yapiyor bunu, dikkatini cekerim! Cami'de bir panelin düsmesini, ve bir kücük öpücügü, ölen, gözlerini kaybeden genclerden daha önemli buluyorsun ya! Böyle bir zihniyete daha ne denilirki!

Sen bu videoyumu diyorsun

Kirip dökmek ile bir panelin düsürülmesini mi kast ediyorsun? O adam hangi ruh halindedir kim bilir. Oradaki gencte sevincten, sevdiginiz daha sag oldugu icin, yada morel destek vermek icin sevdigini kisa bir sekilde öpmüs. Gelip "yav benim canim bügün camide kiz öpmek istiyor" niyeti ile cami'ye girmedi.

Bu fesatliktan baska birsey degil. Orada insanlar yerdeydi, kafasina darbe alan, gazdan gözleri yananlar vardi. Islam bu degilmi? Insanlari yardim etmek. Ben ayni sekilde (ve her frame 10 defa tekrarlanmamis hali ile!) o camiden bir kac video daha gösterebilirim, yaralilar ile dolu.

Istiyorsan bu video'yu da seyret

u

Ha bu arada ben cocuklari karistirmiyorum. O senin sevdigin cumhurbaskani yapiyor bunu, dikkatini cekerim! Cami'de bir panelin düsmesini, ve bir kücük öpücügü, ölen, gözlerini kaybeden genclerden daha önemli buluyorsun ya! Böyle bir zihniyete daha ne denilirki!

Dikkatinizi çekerim ben gerçekten duyarlı olanda var proveke için gelende var dedim yani ordaki yaralıları ayrı tuttum .. Benim çocuğumu ağzınıza alan sizsiniz ben gerisinden bahsetmiyorum karıştırmayın Erdogan i yani bu kısım da, o kime ne demiş onu bağlar beni değil onun çocuğunu katın bedduaniza.. Size gore masum öpmüş olabilir bana gore gayet rahat tavırlıdir sarılırsın falan ama bulunduğun yere saygı duymak zorundasın ..

Dikkatinizi çekerim ben gerçekten duyarlı olanda var proveke için gelende var dedim yani ordaki yaralıları ayrı tuttum .. Benim çocuğumu ağzınıza alan sizsiniz ben gerisinden bahsetmiyorum karıştırmayın Erdogan i yani bu kısım da, o kime ne demiş onu bağlar beni değil onun çocuğunu katın bedduaniza.. Size gore masum öpmüş olabilir bana gore gayet rahat tavırlıdir sarılırsın falan ama bulunduğun yere saygı duymak zorundasın ..

Açıkçası ben eşimle cami gezmeye gittiğimde sarılmıştım da beraber selfie çektik yanağından öperken de poz verdim. Saygısızlık olduğunu bilmiyordum. Hala da kmseye saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum. Cami dininizde allhın evi değil mi? İlahi adalete bırakın bence camide sevişme olduysa.

Açıkçası ben eşimle cami gezmeye gittiğimde sarılmıştım da beraber selfie çektik yanağından öperken de poz verdim. Saygısızlık olduğunu bilmiyordum. Hala da kmseye saygısızlık ettiğimi düşünmüyorum. Cami dininizde allhın evi değil mi? İlahi adalete bırakın bence camide sevişme olduysa.
sen o hengamenin içinde ,bir tarafta nefes almakda zorlanan insanlar ,bir tarafta can çekişen insanlar olduğu halde seviştiklerine inanabiliyor musun?
Zaten resimler de net değil.
Bir bira kutusu vardı hatırlar mısın.
Aynı bira kutusunu bir camın önüne koymuşlar bir yere koyup çekmişler.
O kadar amatörceki.
Hangi kazkafalı resimlediyse zeka seviyesini belli etmiş.
Bari bir kaç tane bira tenekesi bulsaydınız da çeşitli ebatlarda öyle çekseydiniz.

Arzu eden güvendiği bir avukat arkadaşına bu davanın dosyasını inceletebilir .Çağlayan adalet sarayında dosyası .Herhangi bir avukat gidip dosyayı inceleyebilir böyle bir hakkı var avukatların .
İncelediğinizde siz de bu kanıya varacaksınız ve belki de insanların günahını almayacaksınız.

Chelzy Chelzy , cok güzel söyledin bu adamin sirti yere gelmez.
Arkadaslar cok yazacak seyler varda ne fayda ??? Eger gözlerini acip duymuyorlarsa ve göremiyorlarsa, ne sizler nede ben ic bir sey yapamayiz.
Nörünlar az olunca beyinde ..... Diliyorumki görsünler, duysunlar ve algilasinlar ama olmuyor. Kurunun yaninda ne yazikki yasda yaniyor, acirim ona acirim.
Kötülük ne yazikki herkese bulasir, ne yaparsan yap kurtaramazsin kendini. Böyle bir belaya saplanacagimizi kim bilebilirdi ???

Back