Şuan sizin attığınız iftira gibi mi ? Sizler iftiraya alışık olduğunuz için bizde temkinli davranıyoruz napalim !!Ispatlasinlar miii! Adam, bizzat cikip, destek veriyom, onlarda bana petrol satiyorlar dese, yalan iftira dersiniz.
Ispatlasinlar miii! Adam, bizzat cikip, destek veriyom, onlarda bana petrol satiyorlar dese, yalan iftira dersiniz.
He hee biz iftiraya bayiliyoz, siz boyle temkinli olmaya devam edin...Şuan sizin attığınız iftira gibi mi ? Sizler iftiraya alışık olduğunuz için bizde temkinli davranıyoruz napalim !!
Anladim ben seni, "kizim sana soyluyom gelinim sen anla" demek istedin sanirim sen.ispatlayanlar şu an hapishanede hanımefendı. ıspatlayınca da devlet sırrıydı dıye aglayıp zırlıyosunuz.
Anladim ben seni, "kizim sana soyluyom gelinim sen anla" demek istedin sanirim sen.
Sizdemiaaaaaaa kuruuuu iftira, hayatta inanmam
Uslubunuzdan maşallah kalite ve saygı akiyo .. Ben hatasını gördüğüm de asla savunmam bana gore hata ise hatadır değilse değil..He hee biz iftiraya bayiliyoz, siz boyle temkinli olmaya devam edin...
Nerden biliyorsunuz okumadığımızi .. Aboneliğimin olduğu 2 gazete mevcut ayrica net üzerinden de yanlı yansız bütün medyayı okurum ..2 gazete okumuyosunuz sonra iftira diyosunuz burda hayır adam destekliyorum diye ortaya çıkıp bağırsın mı daha ne yapsın?
Nerden biliyorsunuz okumadığımızi .. Aboneliğimin olduğu 2 gazete mevcut ayrica net üzerinden de yanlı yansız bütün medyayı okurum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?