• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

No Touch göz aml olan var mi?

newhope

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
345
266
53
Selam arkadaslar ! No Touch göz ameliyati yeni cikmis, yaptirip memnun Kalan var mi? Yoksa normal Lazer mi Daha Iyi? Bilgisi olanlar , nolur yardim edin. Dr ve hastane tavsiyelerinizi bekliyorum(Istanbulda) simdiden cok tesekkür ederim

Selam arkadaslar ! No Touch göz ameliyati yeni cikmis, yaptirip memnun Kalan var mi? Yoksa normal Lazer mi Daha Iyi? Bilgisi olanlar , nolur yardim edin. Dr ve hastane tavsiyelerinizi bekliyorum(Istanbulda) simdiden cok tesekkür ederim
No Touch Lazer tedavisi yeni bir tedavi bende araştırdım..Ama ıntralase ilasik yöntemiyle operasyonumu oldum.Kudret Göz Acıbademde muayenemi olmuştum hem konforlu hem ağrısız bir yöntem çok kısa sürüyor 15 dakika kadar sonrasında ertesi günü bir kontrole gelmiştim ve işe devam:)Doktorunuza ve hastahanenize güveniyorsanız bu yöntem güzel memnun kaldım Gözlükten kurtulmak güzel herşeyden önce:)Geçmiş olsun newhope

Back