E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
Haydi Kızlar Buyurun Gelin Topiğime.. Hayatında Aşk Olmayan yanlız Olan Yeni Ayrılmış Olan Ayrılmak Üzere Olan Yada Ayrılmsa bile Dırdırdan Bıkanlar Buyurun Bekliyorum
zemuszemusFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dırdırdan bıkanlar, eheheheh evet benim bu beeen bıktım ayol vıyıkvıyık herşeye söylenmesinden.
hhahahahaah bende bende bende dıorum o halde
oraya gıtme emali, buraya gıtme emali, ileri gitme emali, geri gitme emali, saga bakma, sola bakma ehhhhhh yetti beee en sonunda senın uzerıne gıderım ılerı gıtmenı engellerım dıcem az kaldı kaydirigubbakcemile3
süpersin yaaaaa :roflol:
hehehe saol yaa o del neden bız ıkı ses ettık mı kadının dırdırı dıolar acaba kendılerı ne zaman susuolar. hep derim benımkı kazara avukat falan olsaymıs tum avukatlar sehrı terkedermıs o kadar dıorum haha kaydirigubbakcemile3
sevdim seni shiftcan varyaaa en zamanlı anda geldin koparttın beniiiii ayrıca müteşekkirim sana kuzummm :)
seviyosa dırdırınıda nazınıda çekicek şekerimmmmmmm okadarrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
7/24 kopartılır şakkıdı
seviyosa dırdırınıda nazınıda çekicek şekerimmmmmmm okadarrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
olm önce ben. çifter çifter sevgilim ossun
bulursan öylesini bana da yolla mümkünse renkli gözlü uzun boylu atletik delüanlı ossunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gözün doysunnn kötükedihüso bak seni yurt dışında kimsesiz bi şehre yollarım hayalet şehre ve dilsiz kalırsın ordaaa:roflol:
muıhauhauaha kısım bi kerem ben yapanci dil biliyom hello whats your name meeeen dedim mi akan suları durdurrum heyt beeeekaydirigubbakcemile5