No Aşk No Dır Dır Only Makara Only Gır Gır

E

EU2

Ziyaretçi
Haydi Kızlar Buyurun Gelin Topiğime.. Hayatında Aşk Olmayan yanlız Olan Yeni Ayrılmış Olan Ayrılmak Üzere Olan Yada Ayrılmsa bile Dırdırdan Bıkanlar Buyurun Bekliyorum
zemuszemus

dırdırdan bıkanlar, eheheheh evet benim bu beeen:KK70: bıktım ayol vıyıkvıyık herşeye söylenmesinden.

hhahahahaah bende bende bende dıorum o halde

oraya gıtme emali, buraya gıtme emali, ileri gitme emali, geri gitme emali, saga bakma, sola bakma ehhhhhh yetti beee :KK70::KK70::KK70: en sonunda senın uzerıne gıderım ılerı gıtmenı engellerım dıcem az kaldı kaydirigubbakcemile3

dırdırdan bıkanlar, eheheheh evet benim bu beeen:KK70: bıktım ayol vıyıkvıyık herşeye söylenmesinden.
gelll kuşumm help mee gelll :jeyyar:​
hhahahahaah bende bende bende dıorum o halde

oraya gıtme emali, buraya gıtme emali, ileri gitme emali, geri gitme emali, saga bakma, sola bakma ehhhhhh yetti beee :KK70::KK70::KK70: en sonunda senın uzerıne gıderım ılerı gıtmenı engellerım dıcem az kaldı kaydirigubbakcemile3

süpersin yaaaaa :roflol:​

hahahhahhahhah belinay :KK70::KK70::KK70::KK70: hakkat help me dicem ya allah versin dicek karşımdakide:KK70:

sevdim seni shiftcan varyaaa en zamanlı anda geldin koparttın beniiiii ayrıca müteşekkirim sana kuzummm :)

[/QUOTE]

hehehe saol yaa :KK70::KK70: o del neden bız ıkı ses ettık mı kadının dırdırı dıolar acaba kendılerı ne zaman susuolar. hep derim benımkı kazara avukat falan olsaymıs tum avukatlar sehrı terkedermıs o kadar dıorum :KK70::KK70::KK70: haha kaydirigubbakcemile3

hehehe saol yaa :KK70::KK70: o del neden bız ıkı ses ettık mı kadının dırdırı dıolar acaba kendılerı ne zaman susuolar. hep derim benımkı kazara avukat falan olsaymıs tum avukatlar sehrı terkedermıs o kadar dıorum :KK70::KK70::KK70: haha kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

seviyosa dırdırınıda nazınıda çekicek şekerimmmmmmm okadarrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan​

hehehe saol yaa :KK70::KK70: o del neden bız ıkı ses ettık mı kadının dırdırı dıolar acaba kendılerı ne zaman susuolar. hep derim benımkı kazara avukat falan olsaymıs tum avukatlar sehrı terkedermıs o kadar dıorum :KK70::KK70::KK70: haha kaydirigubbakcemile3

seviyosa dırdırınıda nazınıda çekicek şekerimmmmmmm okadarrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan​
[/QUOTE]

bulursan öylesini bana da yolla mümkünse renkli gözlü uzun boylu atletik delüanlı ossunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bulursan öylesini bana da yolla mümkünse renkli gözlü uzun boylu atletik delüanlı ossunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

tamam sıraya girr şekerim öncelik benimm boşta olan benimmm zemuszemus​

bulursan öylesini bana da yolla mümkünse renkli gözlü uzun boylu atletik delüanlı ossunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

benımkı cekıo be :U:U:U atletık delıganlı olmasadaaa shıftcan :KK70::KK70: ama ben onun dırdırını cekemıorum erkek kısmısı az konusur cunkummm . konusmak dırdır kadınlara has bısey cunkı :KK70::KK70::KK70:
şakkıdı

olm ben dırdır hiç etmem yapıma aykırı möküs gibi karıyımdır

bulursan öylesini bana da yolla mümkünse renkli gözlü uzun boylu atletik delüanlı ossunkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benımkı cekıo be :U:U:U atletık delıganlı olmasadaaa shıftcan :KK70::KK70: ama ben onun dırdırını cekemıorum erkek kısmısı az konusur cunkummm . konusmak dırdır kadınlara has bısey cunkı :KK70::KK70::KK70:
şakkıdı[/QUOTE]

emalii kilit vur ağzınaa yada tıkınması için bişiler ver anca susar yada şayet olmuyosa aç bi maç oturtur bak nasıl susuyo sengözlerimebaksanab

gözün doysunnn kötükedihüso bak seni yurt dışında kimsesiz bi şehre yollarım hayalet şehre ve dilsiz kalırsın ordaaa:roflol:​

muıhauhauaha kısım bi kerem ben yapanci dil biliyom hello whats your name meeeen dedim mi akan suları durdurrum heyt beeeekaydirigubbakcemile5

muıhauhauaha kısım bi kerem ben yapanci dil biliyom hello whats your name meeeen dedim mi akan suları durdurrum heyt beeeekaydirigubbakcemile5

cazibene dayanamazlar şekerim camı açtınmı bi ıslık öttürdünmü birde göz kırptınmı azcıkda help me dedinmi tamamdır buiş :teytey:​

X